Λαχανικά που φυτεύουμε ανά μήνα στο κλίμα της Κωνσταντινούπολης
- Το Γενάρη σπέρνεται το θαλασσόκραμπο, η λοβουδιά και το μοσχοσίταρο
- Το Φλεβάρη σπέρνεται ο μαϊντανός, το πράσο, το κρεμμύδι. Το σέσκουλο, το καρότο, το κοκκινογούλι, το θρούμπι και τα διάφορα μαρούλια, δηλαδή το το δίκαρδο, το φρυγιατικό και το ριγιτανό. Επίσης το ασπρολάχανο, το κουνουπίδι, το κόλιανδρο, το άνηθο και ο απήγανος. Μεταφυτεύεται δε το μαρούλι, η πικραλίδα, το κεφαλωτό μαρούλι, το φρυγιατικό, το πολύκλωνο, το κωμωδιανό.