Τυροκόμηση νωπό ή παστεριωμένο γάλα;

Τυροκόμηση νωπό ή παστεριωμένο γάλα;

Με τι γάλα φτιάχνω τυρί; με φρέσκο ή παστεριωμένο;

Η παρασκευή των παραδοσιακών τυριών στο αγρόκτημα από γάλα που παράγεται από ζώα που εκτρέφονται σ’ αυτό με τη χρήση παραδοσιακών μεθόδων και τεχνικών παρουσιάζει σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με την ποιότητα του τυριού.

Η χρήση νωπού γάλακτος στην παρασκευή των τυριών έχει ως αποτέλεσμα την παρασκευή τυριών πολύ καλής ποιότητας επειδή:

Σπόροι και φύτεμα