Προτείνουν επιβολή φόρου στα καλλιεργούμενα αγροτεμάχια

επιβολή φόρου στα καλλιεργούμενα αγροτεμάχια

Σε μια σκληρή ανακοίνωση με τίτλο: «Μήπως να φορολογηθεί και το κατούρημα των ζώων;» προχώρησε ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας – ΣΕΚ σχολιάζοντας με τον καυστικό αυτό τρόπο τις εξελίξεις με την φορολόγηση του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου. Ο ΣΕΚ, χαρακτηρίζει βάναυσα, τα προτεινόμενα μέτρα και καταλήγει αναφέροντας: «Αφού δεν υπάρχει πλέον ίχνος φιλότιμου και ντροπής σε αυτούς που μας κυβερνούν δεν απομένει τίποτε άλλο στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους παρά μόνο ο αγώνας για να σταματήσουμε τη λαίλαπα αυτή των νέων μέτρων».
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΣΕΚ:

>

Μετά τα βάναυσα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση σε βάρος των ήδη εξαθλιωμένων αγροτών και των κτηνοτρόφων αλλά και των συνταξιούχων αγροτών που είναι ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ

  • κατάργηση της 13ης και 14ης αγροτικής σύνταξης
  • μείωση του ποσοστού επιστροφής Φ.Π.Α. στους αγρότες και ιδιαίτερα στους κτηνοτρόφους από το 11% στο 6%
  • αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης από τα 65 στα 67 έτη

Η Τρόικα και οι μνημονιακοί υπόδουλοί της χτύπησαν εκ νέου. Έφθασαν στο σημείο να προτείνουν επιβολή φόρου στα καλλιεργούμενα αγροτεμάχια και τους βοσκότοπους, τους πλέον κρίσιμους συντελεστές αγροτικής παραγωγής, το μοναδικό εργαλείο παραγωγής των αγροτών και των κτηνοτρόφων, γιατί φαίνεται τα θεωρούν είδος πολυτελείας.
Αφού δεν έμεινε τίποτε άλλο πια για να φορολογήσουν τους προτείνουμε να φορολογήσουν το κατούρημα των ζώων. Με δεδομένο ότι κατουράνε τουλάχιστον 15 φορές την ημέρα αντιλαμβάνεστε τι φόροι θα εισπραχτούν.
Αφού δεν υπάρχει πλέον ίχνος φιλότιμου και ντροπής σε αυτούς που μας κυβερνούν δεν απομένει τίποτε άλλο στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους παρά μόνο ο αγώνας για να σταματήσουμε τη λαίλαπα αυτή των νέων μέτρων.

Πηγή: http://www.agrotypos.gr

Διαβάστε ακόμη:Πηγές βιταμινών από βότανα

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος6/11/12, 4:06 μ.μ.

    Ναι. πρέπει να φορολογηθεί για να τραφούν τα 3,4,5,6,7,8,9,10...έγγονά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα