Το γκότζι μπέρυ και η καλλιέργειά του
Μια πρώτη αναφορά για το φυτό έγινε στην πρώτη έκδοση του βιβλίου μου «Εφαρμογές των ΕΜ στη Γεωργία». Όσοι το διάβασαν, εκδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον για περισσότερη ενημέρωση ενώ η συνέχιση της δικής μου αναζήτησης και έρευνας ενίσχυσε την αρχική άποψη ότι πρόκειται για μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα καλλιέργεια η οποία αξίζει να δοκιμαστεί, παράλληλα με το ιπποφαές.
Το καλοκαίρι του 2011 πήρα την πρωτοβουλία να αφιερώσω μια ώρα στο Σεμινάριο κατάρτισης για το Ιπποφαές για να δω τις αντιδράσεις όσων το παρακολούθησαν. Μερικοί νέοι καλλιεργητές ενθουσιάστηκαν με τη νέα καλλιέργεια και αποφάσισαν να φυτέψουν Γκότζι αντί για Ιπποφαές.