2o ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΒΑΖΑΑR, 23-24 Φεβρουαρίου 2013

2o ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΒΑΖΑΑR

2o ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΒΑΖΑΑR

Σε μια εποχή που οι δυσκολίες άρχισαν να χορεύουν αγκαλιά με τη μιζέρια, αποφασίσαμε , για δεύτερη φορά να βγάλουμε τα χρωματιστά μας σύνεργα και να δημιουργήσουμε ένα καλλιτεχνικό BAZAAR. Επιστρατεύσαμε τη δημιουργικότητά μας και στήσαμε με μπόλικο μεράκι και κέφι, ένα BAZAAR γεμάτο υπέροχα ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ δημιουργήματα, για τα οποία είμαστε πολύ περήφανοι!! Επίσημα λοιπόν σας προσκαλούμε να έρθετε για να κάνουμε όλοι μαζί αυτή την έκθεση γιορτή!

Μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, λικέρ, κρασί, οινόμελο, κοσμήματα, σαπούνια, καλλυντικά, ρούχα, μαριονέτες, αξεσουάρ, πίνακες , είδη σπιτιού και πολλά πολλά άλλα φτιαγμένα από εμπνευσμένους δημιουργούς με πολύ μεράκι και αγάπη, σας περιμένουν να τα απολαύσετε ...!

Στο χώρο του BAZAAR θα λειτουργεί και εστιατόριο – μπαρ με σπιτικά φρεσκοφτιαγμένα φαγητά, καφέδες και ποτά σε πολύ φιλικές τιμές. Ελάτε για μια βόλτα, ελάτε για να γνωριστούμε, ελάτε για να περάσουμε όμορφα. Γιατί η εποχή ευνοεί τις παρέες!

Πως θα ρθείτε με το μετρό:Κατεβαίνετε στη στάση Κεραμικός έξοδος Τεχνόπολις και μόλις βγείτε από το μετρό θα πάτε αριστερά και περπατάτε όλο ευθεία πάνω στην οδό Τριπολέμου, περνάτε την Ιερά Οδό και συνεχίζετε όλο ευθεία στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου. Στρίβετε στην πρώτη διασταύρωση δεξιά όπου είναι η οδός Ευρυμέδοντος και καλώς ήρθατε! Δείτε και τον χάρτη για πιο αναλυτικά!

Σας προσκαλώ με χαρά να ρθείτε στο 2o ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ bazaar που θα συμμετέχω.

Θα βρίσκομαι στο χώρο Μaria's Handmade και θα είναι χαρά μου να γνωρίσω όλους εσάς!

Το bazaar θα γίνει στη Σχολή Θεάτρου Μοντέρνοι Καιροί, στο Γκάζι, Ευρυμέδοντος 4, απέναντι από τον «βάτραχο» το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Φεβρουαρίου 2013, στις 11.00-22.00.

Είσοδος Δωρεάν!

Μαρία Σαρίδου

http://fysikaproionta.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα