Δράση σποροφύτευσης βελανιδιάς την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στην Πεντέλη

Δράση σποροφύτευσης βελανιδιάς

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στη δράση σποροφύτευσης βελανιδιάς στην Πεντέλη του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Μαθαίνω για τα Δάση»

Η Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας ως συντονιστικός φορέας του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Μαθαίνω για τα Δάση» και η ΕΕΠΦ σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής προτίθενται να διοργανώσουν δράση σποροφύτευσης βελανιδιάς στην Πεντέλη στο χώρο που βρίσκεται πίσω από το Νοσοκομείο Παίδων την Τετάρτη 13/11/2013.

Στη δράση θασυμμετάσχουν 8 τμήματα από σχολικές μονάδες της Β΄ Αθήνας (πρωτοβάθμιας καιδευτεροβάθμιας). Προτεραιότητα στην επιλογή θα έχουν οι σχολικές μονάδες πουέχουν ενταχθεί στο Δίκτυο.

Περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής σταεπισυναπτόμενα έγγραφα. Oι σχολικές μονάδες-τμήματα που θα επιλεγούν, θα ενημερωθούν με νέο μας έγγραφο για τις διαδικαστικές λεπτομέρειες της δράσης. Έγγραφο υπ΄ αρ. πρωτ. 12636/18-10-2013 ΔΠΕ Β΄ Αθήνας

Πηγή: Παρατηρητήριο Πεντέλης

Διαβάστε ακόμη:Τα βελανίδια και η εκμετάλλευση τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα