Φτιάχνω μπακαλιάρο: Οι παραδοσιακές συνταγές

Φτιάχνω μπακαλιάρο: συνταγές

Πως φτιάχνουμε παραδοσιακά τον μπακαλιάρο (Ελληνικές συνταγές)

Ο καλός μπακαλιάρος έχει άσπρο κρέας και δέρμα μαύρο. Αφού τον βάλουμε να ξαλμυρίσει επί 24 ή 38 ώρες τον βάζουμε σε μια μεγάλη χύτρα με κρύο νερό και στη πρώτη βράση τον βγάζουμε. Τον σερβίρουμε με πατάτες νερόβραστες και με σάλτσα μαϊντανού στην οποία βάζουμε μερικές σταγόνες από ζωμό λεμονιού.

Σπόροι και φύτεμα