Από το χωράφι στο εστιατόριο

H διεθνής τάση δυναμώνει και στην Ελλάδα

Φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια οι φάρμες των εστιατορίων. Νόστιμοι και όμορφοι μπαχτσέδες και μποστάνια δίνουν άλλη διάσταση στη γεύση, φέρνοντας τη γαστρονομία και τη φυσικότητα σε κοινό γευστικό κάδρο. Νόστιμος ρομαντισμός στο πιάτο μας.

Φυσική κουζίνα: από το χωράφι στο εστιατόριο

Από το χωράφι στο εστιατόριο
Οι ντομάτες μυρίζουν αλλιώς όταν τις μεγαλώνεις εσύ...

Σπόροι και φύτεμα