61η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς-22 Απριλίου έως τις 10 Μαΐου

61η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Ανανεωμένη ξεκινά φέτος η 61η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς και μας προσκαλεί να την “Ανακαλύψουμε Ξανά” από τις 22 Απριλίου έως τις 10 Μαΐου στο Άλσος Κηφισιάς, “Δημήτρης Ζωμόπουλος”.

Η ιστορική Ανθοκομική Έκθεση που όλοι μας έχουμε επισκεφτεί ως παιδιά, φέτος αλλάζει με σκοπό να αναδείξει την ευζωία που μας προσφέρουν τα άνθη και τα φυτά, να προτείνει νέες εμπειρίες στους επισκέπτες της και να αποτελέσει μια ευχάριστη ανοιξιάτικη βόλτα για όλη την οικογένεια.

Για 19 ημέρες, σε έκταση 20 στρεμμάτων με ανανεωμένη διάταξη του χώρου και με τη συμμετοχή 70 ανθοπαραγωγών, η 61η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς μάς υποδέχεται με περισσότερα από 2.000 είδη φυτών, μυρωδικών και βοτάνων. Οι εξειδικευμένοι γεωπόνοι του Δήμου Κηφισιάς μάς συμβουλεύουν πώς να φτιάξουμε τον κήπο ή την βεράντα, ποιά φυτά να επιλέξουμε και με ποιόν τρόπο να τα περιποιηθούμε.

Κάθε μέρα στην 61η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς είναι διαφορετική με ομιλίες για τη φύση, μαγειρέματα με φρέσκα μυρωδικά στην υπαίθρια κουζίνα, ψυχαγωγία με διαδραστικά εργαστήρια, θεατρικές παραστάσεις και μουσικές εκδηλώσεις.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος δήλωσε για τη φετινή διοργάνωση: «Η καρδιά της Άνοιξης χτυπά στην Κηπούπολη της Αττικής, την Κηφισιά. Στην Πρώτη Γιορτή της πόλης, ανθοπαραγωγοί και γεωπόνοι του Δήμου ξεναγούν τους επισκέπτες στον μαγευτικό κόσμο των χρωμάτων και των αρωμάτων! Το ταξίδι συνοδεύεται από πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών δραστηριοτήτων αλλά και εκπαιδευτικών δράσεων για μικρούς και μεγάλους.»

Ο Πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς κ. Γιώργος Κομιανός απεύθυνε κάλεσμα : «Ελάτε να ανακαλύψετε μακραίωνες αλλά ξεχασμένες πρακτικές ευζωίας, μέσα σε ένα πολύχρωμο και αναζωογονητικό περιβάλλον. Εκπλαγείτε από τις καινοτόμες δράσεις μας. Γιορτάστε μαζί μας πλαισιωμένοι από την αισιοδοξία και τη χαρά του κόσμου των φυτών και των λουλουδιών.»

Τα εγκαίνια της 61ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 24 Απριλίου στις 20:00 στο Αλσος Κηφισιάς “Δημήτρης Ζωμόπουλος”.

Η 61η Ανθοκομική Έκθεση είναι ανοιχτή από τις 22 Απριλίου έως και τις 10 Μαϊου 2015 με ωράριο 10:00-22:00. Η τιμή του εισιτηρίου εισόδου είναι €1,5 με απεριόριστες επισκέψεις από Δευτέρα έως Πέμπτη.

Πρόγραμμα 61ης Ανθοκομική Έκθεσης Κηφισιάς

61η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Περισσότερες πληροφορίες
Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς
T 210 8019566, flowershow@kifissia.gr

Γραφείο Τύπου Δήμου Κηφισιάς
Tηλ 2132007254, gtipou@kifissias.gr

Διαβάστε ακόμη:Λουλούδια που σπέρνονται την άνοιξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα