Οι φόρμουλες για καθαρισμό και αποτοξίνωση του εντέρου

Οι φόρμουλες για καθαρισμό και αποτοξίνωση του εντέρου

Βότανα για καθαρισμό του εντέρου

Η πρώτη φόρμουλα αναγκάζει το έντερο να κινηθεί, ακόμα και εάν τα νεύρα είναι τραυματισμένα ή δεν υπάρχουν. Μπορείτε να φτιάξετε αυτή τη φόρμουλα στο σπίτι ή να την αγοράσετε, αλλά σας παροτρύνω να μάθετε πως να φτιάχνετε τις φόρμουλες στο σπίτι σας.

Εδώ είναι η πρώτη φόρμουλα:
- 2 μέρη φύλλα Curacao και Cape αλόης [Εάν δεν υπάρχει χρησιμοποιήστε 1 μέρος ράμνου (κοινώς λευκαγκαθιά) με 2 μέρη ραβέντι]
- 1 μέρος φύλλα και λουβιά σέννας [ξεκινήστε με μισό μέρος]
- 1 μέρος φλοιού από κασκάρα (Cascara Sagrada) [ξεκινήστε με μισό μέρος]
- 1 μέρος βερβερίδας (κοινώς λουτσιά)
- 1 μέρος ρίζας τζίντζερ ή φύλλα μέντας ή μάραθο
- 1 μέρος βολβό σκόρδου ή ρίζα υδραστίδας (Hydrastis canadensis L.-Goldenseal)
- 1 μέρος σκόνη από την πιο καυτερή πιπεριά που μπορείτε να βρείτε

Μην φοβηθείτε να φτιάξετε αυτή την φόρμουλα ακόμα και αν ένα δύο υλικά σας λείπουν ή πρέπει να χρησιμοποιήσετε υποκατάστατα. Με τον χρόνο αυτή η φόρμουλα θα δυναμώσει τα τοιχώματα του μικρού εντέρου.
Καταστρέφει την υπερβολική ανάπτυξη της κάντιντας και καταστρέφει και αποβάλει τα παράσιτα και ανακουφίζει από τα αέρια και τις κράμπες.

Η δεύτερη φόρμουλα για το έντερο είναι για να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με την πρώτη. Αυτή είναι μια δυνατή φόρμουλα για καθαρισμό από ξένες ουσίες στο έντερο.

Εδώ είναι η δεύτερη φόρμουλα:
- 2 μέρη σπόροι λιναριού
- 2 μέρη πηκτίνης μήλου [προαιρετικό]
- 2 μέρη φαρμακευτικού μπετονίτη
- 7 μέρη σπόρων και φλοιού ψύλιου
- 2 μέρη εσωτερικού φλοιού φτελιάς ή ρίζας νερομολόχας
- 1 μέρος σπόρους μάραθου ή μέντα
- 1 μέρος ενεργού άνθρακα ιτιάς

Αυτή η φόρμουλα θα βγάλει παλιά βρώμικα υλικά από τα τείχη του παχέου εντέρου σας. Θα αποβάλει επιπλέον δηλητήρια, τοξίνες, βαρέα μέταλλα όπως υδράργυρο και μόλυβδο και θα απομακρύνει ακόμα ραδιενεργά υλικά όπως στρόντιο 90.
Αυτή η φόρμουλα θα αποβάλλει επίσης πάνω από 2.000 γνωστά χημικά και παλιά κατάλοιπα φαρμάκων. Οι φυσικές μαλακτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες της θα μαλακώσουν τα παλιά σκληρυμένα κατάλοιπα για την εύκολη αφαίρεση τους και θα καταπραΰνει τη φλεγμονή στο στομάχι και τα έντερα.
Ειδικές οδηγίες: Η φόρμουλα μπορεί μερικές φορές να προκαλέσει δυσκοιλιότητα. Ως εκ τούτου, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αυξήσετε τη δόση της φόρμουλας 1 για αντιστάθμιση.

Οδηγίες για την φόρμουλα νούμερο 1
Δόση: Πάρτε μία κάψουλα την ημέρα. Εάν σας δίνει το αποτέλεσμα που χρειάζεστε, σταματήστε εκεί, αυτή είναι η δόση σας. Εάν δεν είναι αρκετή, αυξήστε κατά μία κάψουλα. Συνεχίστε να αυξάνετε την δόση κατά μία κάψουλα μέχρι να πάτε στην "τουαλέτα" το πρωί και να πείτε "Ουάου".

Οδηγίες για την φόρμουλα νούμερο 2
Δόση: Αναμίξετε μία γεμάτη κουταλιά τσαγιού σκόνης σε 120-180 γραμμάρια φρέσκου χυμού. Αφού καταναλώσετε αυτό πιείτε ακόμα 240-470 γραμμάρια νερό. Επαναλάβετέ το 5 φορές την ημέρα ή αυξήστε τις αναλογίες και πάρτε μικρότερο αριθμό δόσεων. Προσέξτε ότι η φόρμουλα μπορεί να σας φέρει δυσκοιλιότητα για αυτό ίσως χρειαστεί να αυξήσετε τις δόσεις της φόρμουλας νούμερο 1.

Προφυλάξεις
Πάντα χρησιμοποιείτε τα βότανα υπό την επίβλεψη ενός ειδικού ιατρού και ποτέ μόνοι σας. Μην χρησιμοποιείτε βότανα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς την γνώμη ιατρού. Οι φυσικές θεραπείες και τα βότανα δεν αποτελούν υποκατάστατο ιατρικής περίθαλψης. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικό σκοπό.
Η σελίδα δεν φέρει καμία ευθύνη: Διαβάστε τους όρους χρήσης

Πηγή: School of Natural Healing-by John R. Christopher
Save your life-Dr.Schulze

Διαβάστε ακόμη:Αποτοξίνωση-Καθαρισμός συκωτιού και χολής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα