Παραδοσιακές Ελληνικές συνταγές για το Πάσχα: ψητό αρνί, σούπα, μαγειρίτσα

Πασχαλινές παραδοσιακές συνταγές: ψητό αρνί, σούπα, μαγειρίτσα

Παραδοσιακές Ελληνικές συνταγές για το Πάσχα: ψητό αρνί

Αρνάκι ψητό στη σούβλα

Παίρνομε τό αρνάκι καί άφοΰ τό άλατίσωμε, τό αρωματίζομε μέ πιπέρι καί σκόρδο, τό περνοΰμε στη σούβλα, δένουμε τά πόδια του, ράπτομε την κοιλιά του, βγάζομε έξω τά νεφρά του άπό το πίσω μέρος καί άλείφομε μέ λάδι καί λεμόνι, τό ψήνομε δέ επάνω σέ σιγανή φωτιά επί 2—3 ώρας.

Σπόροι και φύτεμα