Φτιάχνω σπιτική μορταδέλα

Συνταγή για παρασκευή μορταδέλας

Πως φτιάχνω σπιτική μορταδέλα: συνταγή
Παίρνεις 3 οκάδες ψαχνό από μπούτι χοιρινό, το ξεκοκκαλίζεις, βγάζεις τα νεύρα, το κόβεις σε μικρά κομμάτια και το περνάς από την μηχανή 2 φορές.
Κατόπιν το βάζεις σε ένα γουδί και το κοπανίζεις ακόμη αρκετή ώρα, το αρωματίζεις με αλάτι, πιπέρι και αρωματικά, λίγο νίτρο και λίγη ζάχαρη ψιλή, ένα ποτήρι κονιάκ.

Eναλλακτικό εργαστήρι κηπουρικής στο κέντρο της Αθήνας το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Κηπουροί στην πόλη-Ένας λαχανόκηπος στο κέντρο της Αθήνας

Σπόροι τοπικών ποικιλιών που θα μοιραστούν δωρεάν, βιωματικά εργαστήρια κηπουρικής, συμμετοχικά παιχνίδια για παιδιά, επίδειξη κομποστοποίησης και ιδέες που μας αφορούν όλους. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις δράσεις που θα διεξαχθούν στο «εργαστήρι κηπουρικής» που διοργανώνουν το πρόγραμμα «Καλύτερη Ζωή» του WWF Ελλάς και η Οργάνωση Γη.

Σπόροι και φύτεμα