Φτιάχνω σιρόπι

Φτιάχνω σιρόπι

Φτιάχνω σιρόπι που δεν χαλάει και δεν θέλει ψυγείο για διατήρηση

Πως φτιάχνω σιρόπι ζάχαρης
Ένα απλό σιρόπι είναι μια πολύ απλή παρασκευή, αλλά πρέπει να γίνει με φροντίδα και ακρίβεια χρησιμοποιώντας αποστειρωμένα εργαλεία μαζί με την κατάλληλη αναλογία συγκέντρωσης της ζάχαρης σε καθαρό αποσταγμένο νερό.
Αυτοί οι συντελεστές είναι κρίσιμοι και καθοριστικοί για ένα αυτό διατηρούμενο προϊόν με τις μικρότερες πιθανότητες κρυσταλλοποίησης γιατί το διάλυμα είναι τόσο πολύ συμπυκνωμένο, ή δεν είναι (αρκετά συμπυκνωμένο) που δημιουργείτε ζύμωση, μούχλα και ανάπτυξη βακτηρίων.

Σπόροι και φύτεμα