Σεμινάρια με αγροτικά θέματα από το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών για το 2016

Σεμινάρια με αγροτικά θέματα από το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών 2016

Σεμινάρια με αγροτικά θέματα

Κατά την Α’ περίοδο του 2016 (Φεβρουάριος 2016 - Ιούνιος 2016) το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών προτίθεται να διεξάγει σεμινάρια με αγροτικά θέματα σύμφωνα με το συνημμένο Πρόγραμμα. Για την αποφυγή ταλαιπωρίας στους συμμετέχοντες οι εγγραφές για την Α’ περίοδο του 2016 θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 11 Ιανουάριου 2016 και θα ολοκληρωθούν μέχρι την κάλυψη των θέσεων των τμημάτων.

Το μοναδικό κριτήριο συμμετοχής είναι η σειρά προτεραιότητας που θα χορηγηθεί την παραπάνω ημερομηνία. Για να συμμετάσχει ο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει:

•Να μην έχει κλείσει το τμήμα (το κάθε τμήμα έχει διαφορετικό αριθμό συμμετεχόντων).

•Αφού έχει πάρει αριθμημένη αίτηση (από τη διοίκηση του Ι.Γ.Ε. τις ημέρες των εγγραφών) να συμπληρώσει σωστά την αίτηση που θα του δοθεί από το Ινστιτούτο.

•Να καταβάλλει το ποσό των διδάκτρων σε τραπεζικό λογαριασμό της υπηρεσίας (που θα του δοθεί) εντός 2 εργάσιμων ημερών. Κατάθεση χρημάτων στην τράπεζα χωρίς πρωτότυπη αίτηση (με τον αριθμό προτεραιότητας) δεν είναι αποδεκτή και δεν επιστρέφονται χρήματα. Μετά την κατάθεση των χρημάτων στη τράπεζα δεν είναι δυνατή η επιστροφή τους.

♦Υπάρχει η δυνατότητα να διευκολυνθεί η καταβολή των διδάκτρων εως τρεις άτοκες δόσεις. Η παραπάνω συναλλαγή (των δόσεων) μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο στο ΙΓΕ με την χρεωστική ή την πιστωτική κάρτα του ενδιαφερομένου.

Πρέπει να σημειωθεί ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετέχει σε 3 το πολύ σεμινάρια (αφού βέβαια έχει παραλάβει τις αντίστοιχες αιτήσεις για το κάθε σεμινάριο). Αν δεν προσκομιστεί η αίτηση εντός των 2 εργάσιμων ημερών, τότε η θέση του δίνεται την επόμενη ημέρα στον 1° επιλαχών.

Το 10% των θέσεων από κάθε τμήμα καλύπτεται από παιδιά αγροτών, αγρότες, νέους αγρότες, κηπουρούς.
Αν εντός των τρεχουσών ημερομηνιών δεν καλυφθούν οι ανωτέρω θέσεις, τότε θα καλυφθούν από τους επιλαχόντες.

Οι εγγραφές θα γίνουν στον Πύργο Συγγρού, Λεωφόρος Κηφισιάς 182, Μαρούσι καθημερινά από τις 8 π.μ. έως τις 6 μ.μ.
Για ενημερώσεις και διευκρινήσεις στα τηλέφωνα 210.80.11.146,210.80.13.375 (πρωινές ώρες) και 210.80.83.312 (απογευματινές ώρες).

Πρόγραμμα σεμιναρίων αγροτικών θεμάτων Α' 2016

Πρόγραμμα σεμιναρίων από το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών

Πηγή: http://www.ige.gr

Διαβάστε ακόμη:Συμβουλές Φυσικής Καλλιέργειας από τον Παναγιώτη Μανίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα