Σχολείο Σπόρων Αττικής, Αθήνα 2-3 Απριλίου 2016

Σχολείο Σπόρων Αττικής, Αθήνα 2-3 Απριλίου 2016

ΑΙΓΙΛΟΠΑΣ - Σχολείο Σπόρων Αττικής

Ο ΑΙΓΙΛΟΠΑΣ (Δίκτυο για τη Βιοποικιλότητα και την Οικολογία στη Γεωργία) σε συνεργασία με την Επαγγελματική Σχολή Συγγρού (Αμαρουσίου) του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ διοργανώνει στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις της ΕΠΑΣ Συγγρού, Κηφισίας 182, στις 2 και 3 Απριλίου 2016, ένα εκπαιδευτικό διήμερο πρόγραμμα με αντικείμενο τη γεωργική βιοποικιλότητα και τη διατήρηση των παραδοσιακών ποικιλιών.

Το Σχολείο Σπόρων, ως θεσμός στα πλαίσια του ΑΙΓΙΛΟΠΑ που λειτουργεί επιτυχημένα από το 2012, έχει σαν σκοπό να μεταδώσει χρήσιμες εμπειρίες και γνώσεις στις τοπικές κοινωνίες, ώστε να διατηρηθεί και αξιοποιηθεί κατάλληλα ο γεωργικός γενετικός πλούτος της χώρας μας, καθώς και η πλούσια γεωργική της παράδοση.

Το πρόγραμμα θα παρακολουθήσει με ελεύθερη συμμετοχή, περιορισμένος αριθμός εκπαιδευομένων (40-50 άτομα) και απευθύνεται κατά προτεραιότητα στα μέλη του ΑΙΓΙΛΟΠΑ στην περιοχή της Αθήνας, στους μαθητές της ΕΠΑΣ, στα μέλη σποροδικτύων και ομάδων περιαστικών κήπων καθώς και σε καλλιεργητές της περιοχής Αττικής. Οι εκπαιδευόμενοι θα επιλεγούν κατόπιν αιτήσεώς τους μέχρι τις 24 Μαρτίου 2016 στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@aegilops.gr ή με φαξ στο 2428094558.

Δείτε συνημμένο το έντυπο αίτησης συμμετοχής ενώ το πρόγραμμα του διημέρου θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες στο δικτυακό τόπο του ΑΙΓΙΛΟΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ επικοινωνίας: 6945 414573 (Κώστας Κουτής).

Επίσης πληροφορίες:
ΒΟΤΑΝΟΚΗΠΟΣ , Εστιακό Σημείο ΑΙΓΙΛΟΠΑ Αθήνας (Αλέξανδρος Μουταφτσής - Μαρκόπουλο, Μεσόγεια Αττικής), ηλεκτρονική διεύθυνση: athina@aegilops.gr

ΕΠΑ.Σ. Συγγρού (Αμαρουσίου), Τηλέφωνο: 210 8012701
Ηλεκτρονική διεύθυνση: epasmar@otenet.gr
Δικτυακός τόπος: https://el-gr.facebook.com/Syggrouschool

Κατεβάστε τις αιτήσεις:
· Afisa_sxoliou_sporon_atikis.pdf
· aitisi_simmetoxis_sxoliou_sporon_atikis.doc (3 Downloads)

Πηγή: http://www.aegilops.gr/

Διαβάστε ακόμη:Ημερολόγιο σποράς και φυτέματος λαχανικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα