Φτιάχνω ταραμοκεφτέδες και ταραμοσαλλάτα

Νηστίσιμες συνταγές ταραμοκεφτέδων και ταραμοσαλάτας

Φτιάχνω ταραμοκεφτέδες και ταραμοσαλλάτα

ΟΙ ΤΑΡΑΜΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

Υλικά-δόση

  • 50 δράμια ταραμά (88 γραμμάρια)
  • 75 δράμια (133 γραμμάρια) ψίχα ψωμιού βρεγμένη
  • 3 κουταλιές αλεύρι
  • 3 κουταλιές μαϊντανό
  • 2 κουταλιές άνηθο
  • 2-3 κρεμμύδια
  • ανάλογο λάδι και πιπέρι.

Εκτέλεση
Στην αρχή μουσκεύουμε τον ταραμά σε χλιαρό νερό για λίγη ώρα για να ξαρμυρίσει. Κατόπιν χύνουμε αυτό το νερό και τον ξεπλένουμε καλά με άλλο, βγάζοντας τα λέπια και τις τσίπες του. Τον τοποθετούμε σε μια λεκάνη προσθέτοντας το βρεγμένο ψωμί, τον μαϊντανό, τον άνηθο (ψιλοκομμένα) το πιπέρι και το αλεύρι.

Σπόροι και φύτεμα