Η τοξικότητα των μαγειρικών σκευών

Η τοξικότητα των μαγειρικών σκευών

Μαγειρικά σκεύη από αλουμίνιο και ίνοξ-Είναι ασφαλή;

Διώξτε από την κουζίνα σας τα σκεύη από αλουμίνιο για μαγείρεμα ή απόθεση τροφών, χυμών, λαδιού, γάλακτος, γιαούρτης, καθώς και τα σκεύη από πλαστικό.
Το αλουμίνιο όταν έλθει σε έποψη με τα οξέα των τροφών διαλύεται και όταν περάσει στην κυκλοφορία (στο αίμα), πήζει και καταστρέφει ερυθρά αιμοσφαίρια και κύτταρα και προκαλεί συσσώρευση των ερυθρών αιμοσφαιρίων κατά πατούδες, που δεν μπορούν να περάσουν από τα τριχοειδή αγγεία και έχουμε για αποτέλεσμα χρόνια κακή κυκλοφορία, κρύα χέρια και κρύα πόδια. Καρκίνος, παραμορφωτική αρθρίτιδα και άλλες εκφυλιστικές αρρώστιες, λένε ορισμένοι ερευνητές ότι οφείλονται στη χρήση μαγειρικών σκευών από αλουμίνιο. Τα πλαστικά δε σκεύη περιέχουν τοξικές ουσίες.

Σπόροι και φύτεμα