Η πραγματική αλήθεια για την υγεία και την διατροφή

Η πραγματική αλήθεια για την υγεία το περιβάλλον και την τροφή

Δύο χρόνια μετά από το μεγαλύτερο συνέδριο για την υγεία και την διατροφή στην Αμερική, ανέβηκαν ελεύθερα τα βίντεο του 10ήμερου συνεδρίου με τους καλύτερους γιατρούς ομιλητές για την αλήθεια για την υγεία το περιβάλλον και την τροφή.

Δείτε τα πιο πρόσφατα επιστημονικά ευρήματα σχετικά με τα αποδεδειγμένα οφέλη για την υγεία σας από μια διατροφή που βασίζεται σε φυτικές τροφές.

Παθιασμένοι πιστοί στη ολοκληρωτική φυτική διατροφή, χωρίς χημικά, ελάχιστα φαρμακευτικά φάρμακα, χωρίς ΓΤΟ. Παλεύουν για το σταμάτημα της κλιματικής αλλαγής και της εξαφάνισης.

Οι καλύτεροι ειδικοί στον κόσμο στον τομέα της διατροφής εξηγούν τα επιστημονικά αποδεδειγμένα οφέλη μιας ολικής φυτικής διατροφής

Συμμετέχοντες στην ομάδα:
Kim A. Williams, MD, MACC, FAHA, MASNC, FESC, Ph.D., N.D., ο πρώην πρόεδρος της ένωσης καρδιολόγων όλης της Αμερικής,
T. Colin Campbell, Ph.D., καθηγητής Πανεπιστήμιο Κορνέλ της Αμερικής που έκανε την μεγαλύτερη μελέτη διατροφής στην Κίνα για 10 χρόνια, και συγγραφέας του βιβλίου "Η μελέτη της Κίνας",
M.D, Pamela A. Popper,
Caldwell B. Esselstyn Jr.

Διαβάστε ακόμη:Αρρώστιες που οφείλονται σε έλλειψη βιταμινών και στοιχείων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα