Θεραπεύοντας τον καρκίνο από μέσα προς τα έξω

Θεραπεύοντας τον καρκίνο από μέσα προς τα έξω

Η βραβευμένη ταινία Θεραπεύοντας τον καρκίνο είναι διάρκειας δύο ωρών, σε δύο μέρη, και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

Το 1ο μέρος Θεραπεύοντας τον καρκίνο, ασχολείται με τις αποτυχίες των συμβατικών θεραπειών καρκίνου και δείχνει πως η συμβατική ιατρική άγρια ​​- και παραπλανητικά - υπερβάλλει τα οφέλη των θεραπειών, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τους κινδύνους.

Θα σας παράσχει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αξιολογήσετε με ακρίβεια τους κινδύνους και τα οφέλη οποιασδήποτε θεραπείας και να μιλήσετε έξυπνα στο γιατρό σας για τέτοιες θεραπείες. Υπάρχει επίσης ένα τμήμα σχετικά με την «βιομηχανία καρκίνου», το οποίο εξηγεί το ιστορικό των θεραπειών του καρκίνου, την καταστολή εναλλακτικών θεραπειών και γιατί η χημειοθεραπεία, η ακτινοβολία και η χειρουργική επέμβαση είναι οι μοναδικές θεραπείες που διατίθενται στην επικρατούσα ιατρική.

Το 2ο μέρος του Θεραπεύοντας τον καρκίνο, δείχνει πώς ο καρκίνος μπορεί να θεραπευτεί επιτυχώς με διαιτητικές θεραπείες και φυσική συμπλήρωση. Εξηγεί τις κοινές παρανοήσεις σχετικά με τον καρκίνο, δείχνει πώς οι δίαιτες που έχουν σχεδιαστεί για την καταπολέμηση του καρκίνου είναι πιο επιτυχημένες από τις συμβατικές θεραπείες, συζητά τα εκπληκτικά ευρήματα έρευνας με τον Τ. Colin Campbell (Συγγραφέας του βιβλίου The China Study – Η Μελέτη της Κίνας) και έχει συνεντεύξεις με ανθρώπους που έχουν αναστρέψει καρκίνους με δίαιτα. Συζητά επίσης τη συμπλήρωση και γιατί η στάση είναι σημαντική στην αναστροφή όχι μόνο του καρκίνου, αλλά και κάθε ασθένειας.

Πέρασαν 10 χρόνια μέχρι αυτό το ντοκιμαντέρ να γίνει ελεύθερο (δωρεάν), για να μπορέσω να το αναρτήσω... απολαύστε το...

Πηγή: https://archive.org/details/healing-cancer-from-inside-out-by-mike-anderson-2008

Διαβάστε ακόμη:Μη επεξεργασμένη φυτική διατροφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα