tag:blogger.com,1999:blog-6093403855647201161.post1160777212821105740..comments2024-03-28T12:54:20.424+02:00Comments on Φτιάχνω μόνος μου: Καθιστική εργασία και υγείαΦτιάχνω μόνος μουhttp://www.blogger.com/profile/03984754114150412524noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6093403855647201161.post-75390831035770750302014-11-19T23:36:58.626+02:002014-11-19T23:36:58.626+02:00Πως καταλαβαίνουμε τη διαφορά νωπής και αποξηραμέν...Πως καταλαβαίνουμε τη διαφορά νωπής και αποξηραμένης γύρης;Spyrosnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6093403855647201161.post-68003446844502253692014-11-19T05:15:26.639+02:002014-11-19T05:15:26.639+02:00Πως παιρνουμε την γυρη; Ποσο πρεπει να παιρνουμε;Πως παιρνουμε την γυρη; Ποσο πρεπει να παιρνουμε;Μητσαραςnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6093403855647201161.post-33688939946078237362014-07-24T20:13:36.897+03:002014-07-24T20:13:36.897+03:00μια παντελώς δυσλεξική επισήμανση: η μέλισσα συλλέ...μια παντελώς δυσλεξική επισήμανση: η μέλισσα συλλέγει, δεν 'παράγει' τη γύρη! <br /><br />επίσης πάρα πολύ σημαντικό είναι να καταλάβουν καταναλωτές και μελισσοκόμοι πως η γύρη δεν πρέπει ποτέ να παραμένει εκτός κατάψυξης, καθώς το συστατικό που τη διατηρεί και τη συντηρεί είναι το σάλιο της μέλισσας! ακόμα κ κατά τη διάρκεια της κατανάλωσης, τη γύρη την έχουμε στην κατάψυξη! η αποξηραμένη γύρη του ψυγείου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη νωπή γύρη στην κατάψυξη! :D<br /><br />καλή συνέχεια!Thoreevos Marleynoreply@blogger.com