tag:blogger.com,1999:blog-6093403855647201161.post6857284889824604664..comments2024-03-28T12:54:20.424+02:00Comments on Φτιάχνω μόνος μου: Πως διατηρείτε το γάλα και το τυρίΦτιάχνω μόνος μουhttp://www.blogger.com/profile/03984754114150412524noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6093403855647201161.post-77722502715145300842019-05-16T22:29:44.882+03:002019-05-16T22:29:44.882+03:00Medicago Arborea ή τριφυλλοκλαδο.Medicago Arborea ή τριφυλλοκλαδο.sarmanhttps://www.blogger.com/profile/07990867113523800433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6093403855647201161.post-22526758771191883912019-05-16T22:27:48.510+03:002019-05-16T22:27:48.510+03:00Είναι ένας αειθαλής θάμνος με την επιστημονική ονο...Είναι ένας αειθαλής θάμνος με την επιστημονική ονομασία Medicago Γίνεται από 2-4 μέτρα ύψος ανάλογα τα εδάφη και μήκος 2-2,5 μέτρα. Τα φύλλα του μοιάζουν με του τριφυλλιού αλλά το κλαδί του είναι δενδρώδης. Είναι κατάλληλο για ζωοτροφή και μελισσοκομικό φυτό λόγω που είναι ανθισμένο όλο το χρόνο.Οι ρίζες του πιάνουν ακόμη και σε αμμώδη εδάφη και είναι δύσκολη η εκρίζωση του.sarmanhttps://www.blogger.com/profile/07990867113523800433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6093403855647201161.post-2418067548566879772012-05-28T15:50:44.935+03:002012-05-28T15:50:44.935+03:00Φίλε alex koupi ψάξε στην ομάδα "Φτιάχνω γαλα...Φίλε alex koupi ψάξε στην ομάδα "Φτιάχνω γαλακτοκομικά" και θα βρείς οδηγίες για τυριά, γιαούρτι και ό,τι άλλο σ' ενδιαφέρει. Πρέπει να διαβάσεις όμως προσεκτικά τόσο τα κείμενα όσο και τα σχόλια. Τα λένε όλα. Καλό διάβασμα με επιμονή και υπομονή.Αντώνηςhttps://www.blogger.com/profile/08666749823554093007noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6093403855647201161.post-20194609277176100602012-05-28T14:40:48.624+03:002012-05-28T14:40:48.624+03:00ΓΕΙΑ σας και συγχαρητηρια για τουτη την πολυ χρησι...ΓΕΙΑ σας και συγχαρητηρια για τουτη την πολυ χρησιμη ψηφιακη γειτονια, που βοηθα ανθρωπους που την αξια της υπαιθρου αναζηταν.Καποιοι απο αυτους και μεις μια οικογενεια 2 μεγαλοι 2 μικρες, που αφησαμε την πολη και ηρθαμε σε χωριο, ενα καποιο χωριο αφου οι καταγωγες μας ηταν απο Αθηνα και Θεσσχαλονικη. Τελοσπαντων, τωρα που ηρθαμε εδω θελουμε να ζησουμε και να δοκιμασουμε τα παραδοσιακα προιοντα. Οποτε ας ξεκινησω με την πιο απλη ερωτηση, ποσο να βρασω το γαλα το αγελαδινο για να <br />φτιαξω γιαουρτι? ποση ωρα ? και πως μπορει να γινει η γιαουρτη σφιχτη? ευχαριστωω που με σπρωξατε να ακολουθησω το ονειρο μου.alex.koupinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6093403855647201161.post-48314719485401190832011-12-10T18:55:15.700+02:002011-12-10T18:55:15.700+02:00Πολύ ενδιαφέρον άρθρο. Θέλω να συμπληρώσω για το λ...Πολύ ενδιαφέρον άρθρο. Θέλω να συμπληρώσω για το λαδοτύρι, το κασσέρι και γενικά όλα τα κίτρινα Ελληνικά τυριά ότι συντηρούνται για μια ζωή άριστα μέσα σε καλό ελαιόλαδο το όποιο όμως θα πρέπει να τα σκεπάζει απολύτως για να μην γίνει αερόβια οξύδωση του τυριού.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6093403855647201161.post-39675363511456702162011-01-11T16:59:10.364+02:002011-01-11T16:59:10.364+02:00ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΟΚΛΑΔΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΟΚΛΑΔΟAnonymousnoreply@blogger.com