28 Σεπτεμβρίου 2012

Τα Εμβόλια Φέρνουν Αρρώστιες;

Τα Εμβόλια Φέρνουν Αρρώστιες;

Νέα μεγάλη έρευνα βεβαιώνει ότι τα εμβολιασμένα παιδιά παρουσιάζουν έως και 500% περισσότερες ασθένειες από τα ανεμβολίαστα.

Οι υποψίες έχουν επιβεβαιωθεί για όσους ήταν δύσπιστοι σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών.
Μία πρόσφατη μεγάλη μελέτη επιβεβαιώνει άλλες ανεξάρτητες ερευνητικές μελέτες που συνέκριναν μη εμβολιασμένα παιδιά με εμβολιασμένα.
Όλα δείχνουν ότι τα εμβολιασμένα έχουν 2 έως και 5 φορές περισσότερες ασθένειες στην παιδική ηλικία και αλλεργίες από αυτά που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Αρχικά, η πρόσφατη μελέτη συνεχίστηκε με παιδιά, που δεν εμβολιάστηκαν, πηγαίνοντας παράλληλα με μία Γερμανική εθνική έρευνα, που διεξήχθη από το KIGGS, στην οποία συμπεριλαμβάνονταν 17.000 παιδιά μέχρι την ηλικία των 19.

Ωστόσο, η αμερικανική σύνδεση με την έρευνα του Bachmair μπορεί να βρεθεί στην ιστοσελίδα vaccineinjury.info που έχει προσθέσει έναν σύνδεσμο για τους γονείς εμβολιασμένων παιδιών για συμμετοχή σε αυτή. Μέχρι στιγμής η εν εξελίξει έρευνα έχει επίσης πάνω από 11.000 συμμετοχές κυρίως από τις ΗΠΑ.

Τα αποτελέσματα ήταν παρόμοια. Φυσικά καμία από αυτές τις μελέτες δεν δημοσιοποιήθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Καμία δεν χρηματοδοτήθηκε από τα κέντρα ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων ή από τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας ή οποιονδήποτε εθνικό ή διεθνή οργανισμό για την υγεία και την ιατρική.

Δεν τολμούν να συγκρίνουν την υγεία των ανεμβολίαστων παιδιών με των εμβολιασμένων καθώς υπάρχει κίνδυνος να διαταραχθεί η μανία εμβολιασμού. Η εστίαση κάθε μελέτης ήταν ως επί το πλείστον στις παιδικές ασθένειες, που παρουσιάζουν τα παιδιά καθώς αναπτύσσονται.

Τα Εμβόλια Φέρνουν Αρρώστιες;

Οι θανατηφόρες επιπτώσεις των εμβολίων δεν αποτελούσαν ποτέ το επίκεντρο δεδομένου ότι λίγοι, 5% ή και λιγότεροι, δεν έκαναν χρήση του συστήματος αναφοράς ανεπιθύμητων τραυματισμών από εμβόλια (VAERS) για λόγους όπως:

• Είναι ένα πολύπλοκο σύστημα που καταναλώνει χρόνο από την πρακτική ενός ιατρού.
• Οι περισσότεροι γονείς δεν γνωρίζουν τίποτα για αυτό
• Λαμβάνονται υπόψη μόνο οι ανεπιθύμητες παρενέργειες μετά τους εμβολιασμούς
• Το σύστημα είναι προαιρετικό και οι περισσότεροι ιατροί δεν θέλουν να ενοχοποιήσουν τον εμβολιασμό με αρνητικές παρενέργειες.

Κατά συνέπεια, ακόμα και οι χειρότερες παρενέργειες, αναγνωρίζονται ελάχιστα ενώ τα μακροπρόθεσμα αρνητικά θέματα υγείας που προκύπτουν από τα εμβόλια δε θεωρούνται σχετικά.

Σύνοψη διαφορετικών μελετών

Οι ασθένειες της παιδικής ηλικίας που αναφέρονται από ερωτηθέντες από ανεξάρτητες έρευνες εμπλέκουν το άσθμα, την αμυγδαλίτιδα, χρόνια βρογχίτιδα , ιγμορίτιδα, αλλεργίες, έκζεμα , μολύνσεις αυτιών, διαβήτης, διαταραχές στον ύπνο, ενούρηση, δυσλεξία, ημικρανίες, υπερκινητικότητα, επιληψία, κατάθλιψη και πιο αργή ανάπτυξη του λόγου και των κινητικών δεξιοτήτων.

- Το 1992, μία ομάδα από τη Νέα Ζηλανδία επονομαζόμενη «Εταιρία Ανοσοποιητικής Ενημέρωσης» έκανε έρευνα με 245 οικογένειες και 495 παιδιά. Τα παιδιά χωρίστηκαν σε 226 εμβολιασμένα και 269 μη εμβολιασμένα. 81 οικογένειες είχαν τόσο εμβολιασμένα όσο και μη εμβολιασμένα παιδιά.

- Οι διαφορές ήταν δραματικές με τα μη εμβολιασμένα παιδιά να παρουσιάζουν πολύ μικρότερο ποσοστό των κοινών παιδικών ασθενειών σε σχέση με τα εμβολιασμένα παιδιά. (http://www.vaccineinjury.info/images/stories/ias1992study.pdf).

- Μία διαφορετική έρευνα στο νότιο νησί της Νέας Ζηλανδίας μεταξύ των παιδιών που γεννήθηκαν από το 1977 και έπειτα έδειξε ότι κανένα μη εμβολιασμένο δεν είχε εκδηλώσεις βρογχικού άσθματος ενώ το 25% των εμβολιασμένων υποβλήθηκαν σε θεραπεία για το άσθμα από την ηλικία των 10 ετών. (http://www.vaccineinjury.info/images/stories/ias1992study.pdf ).

- Πολλές από τις παρατηρήσεις από γονείς που δεν εμβολιάστηκαν μέσω του VaccineInjury.info ανάφεραν κίνδυνο από τα εμβόλια και ανησυχούσαν για την ανάπτυξη φυσικής ανοσίας.

- Η συγγραφέας του βιβλίου «Vaccine Illusion», Δρ. Tetyana Obukhanych έχει πάει κόντρα με το δόγμα της ιατρικής της εκπαίδευσης. Ισχυρίζεται ότι η αληθινή ανοσία δεν παρέχεται από εμβόλια αλλά από το εάν έχει εκτεθεί κάποιος ή όχι στην αντίστοιχη νόσο.

Πηγή: http://www.naturalnews.com/036220_vaccinated_children_disease_allergies.html

Διεθνές Συμβούλιο Εμβολιασμών
Τα εμβόλια αποτελούν σημαντικό κίνδυνο βλάβης για την υγεία των παιδιών!

80 γιατροί του Διεθνούς Ιατρικού Συμβουλίου Εμβολιασμών υπογράφουν, ότι τα εμβόλια αποτελούν σημαντικό κίνδυνο βλάβης για την υγεία των παιδιών Οι υπογράφοντες αντιπροσωπεύουν ένα φάσμα που περιλαμβάνει παιδίατρους, νευροχειρουργούς, καθώς και καθηγητές της παθολογίας, της χημείας, της βιολογίας και της ανοσολογίας, από 13 χώρες. Όλοι έχουν πραγματοποιήσει ανεξάρτητες επιστημονικές έρευνες και έχουν καταλήξει στα συμπεράσματα που θα διαβάσετε στην παρακάτω παρουσίαση.

Πόσο κινδυνεύουν τα παιδιά μας από τα "απαραίτητα" εμβόλια;
Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί οι γιατροί δεν μπορούν να βρουν την αιτία πολλών ασθενειών;
Είναι επειδή έχουν μάθει να αγνοούν την σχέση των εμβολίων με αυτές τις ασθένειες.

Έχει τεκμηριωθεί ότι οι παρακάτω ασθένειες έχουν άμεση σχέση με τα εμβόλια....

• Αλλεργίες και έκζεμα
• Αρθρίτιδα
• Άσθμα
Αυτισμός
• Όξινη παλινδρόμηση σε βρέφη, που η αντιμετώπισή της με αντιόξινα δημιουργεί πολλές παρενέργειες
Καρκίνος
Διαβήτης (βρεφική και παιδική ηλικία)
Νεφρική νόσος
• Αποβολές
Μακρά λίστα νευρολογικών και αυτοάνοσων νοσημάτων
Αιφνίδιος βρεφικός θάνατος (SIDS)
Και πολλά άλλα...

Παρεμπιπτόντως, υπάρχουν πολλά φάρμακα για τη θεραπεία των παρενεργειών των εμβολίων.

Στις ΗΠΑ, δεν μπορείτε να μηνύσετε την εταιρεία φαρμάκων ή το γιατρό σας, εάν κάτι προκύψει από έναν εμβολιασμό. Και οι δύο προστατεύονται από το 1986, με τον Νόμο National Child Vaccine Injury Act. Ο νόμος αυτός, που υπογράφηκε από τον τότε πρόεδρο Ρόναλντ Ρέιγκαν ξεκάθαρα λέει:"Κανένας παρασκευαστήs εμβολίου δεν μπορεί να διωχθεί με αστική αγωγή με σκοπό την αποζημίωση για βλάβες, τραυματισμό ή θάνατο που προέκυψαν από εμβολιασμό." (Public Law 99 ‐ 660)

Οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν διεισδύσει και καταλάβει τον έλεγχο ολόκληρου του συστήματος υγείας και περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών σχολών, ιατρικά περιοδικά, νοσοκομεία, κλινικές και τα τοπικά φαρμακεία. Η ίδια η επαγγελματική ζωή του γιατρού εξαρτάται, από την τυφλή εμπιστοσύνη, χωρίς καμία αμφισβήτηση για οποιαδήποτε πτυχή του εμβολιασμού. Ακόμα και όταν παρουσιάζονται οφθαλμοφανείς παρενέργειες στον ασθενή, οι γιατροί συνήθως είναι απρόθυμοι έστω και να θεωρήσουν τα εμβόλια ως την πιθανή αιτία. Αν και η μη διεφθαρμένη επιστήμη και ιατρική υποστηρίζουν την απόρριψη των εμβολίων, το να το εφαρμόσει ανοιχτά ένας γιατρός, θεωρείται επαγγελματική αυτοκτονία. Οι υπογράφοντες το παρόν έγγραφο ρισκάρουν με τόλμη για την ασφάλεια την δική σας και του παιδιού σας.

• Τα νοσοκομεία επωφελούνται οικονομικά από νοσηλεία και εξετάσεις.
• Οι φαρμακευτικές εταιρείες κερδίζουν δισεκατομμύρια δολάρια από εμβόλια.
• Οι φαρμακευτικές εταιρείες κερδίζουν δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια από φάρμακα για τη θεραπεία ανεπιθύμητων παρενεργειών από εμβόλια σε ασθενείς.
• Τα εμβόλια αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του συστήματος υγείας. Χωρίς εμβόλια, το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης θα μειωνόταν, διότι θα είχαμε μια πιο υγιή συνολικά κοινωνία.

Έχουμε αντικαταστήσει την ανεμοβλογιά με τον αυτισμό, τη γρίπη με το άσθμα, λοιμώξεις του αυτιού με τον διαβήτη. Και η λίστα συνεχίζεται. Από ζήλο για την εξάλειψη σχετικά ήπιων μικροβίων, έχουμε ανταλλάξει προσωρινές ασθένειες για επίμονες, ισόβιες ασθένειες, διαταραχές, δυσλειτουργίες και αναπηρίες.

Πόσα εμβόλια υπάρχουν;
Εάν τα παιδιά της Αμερικής λάβουν όλες τις δόσεις όλων των εμβολίων, λαμβάνουν μέχρι 35 εμβολιασμούς και τους εγχέονται με ένεση 113 διαφορετικά είδη σωματιδίων ασθενειών, 59 διαφορετικά χημικά, 4 διαφορετικοί τύποι κυττάρων και DNA ζώων και ανθρώπινο DNA από ιστούς εμβρύων και ανθρώπινο λεύκωμα.
Αν νομίζετε ότι δεν έχετε να ανησυχείτε για τα εμβόλια, διότι τα παιδιά σας είναι μεγάλα, να το ξανασκεφτείτε. Υπάρχουν τουλάχιστον 20 ακόμα εμβόλια στο στάδιο της έρευνας, που θα κυκλοφορήσουν στα προσεχή έτη, με στόχο κυρίως τους εφήβους και ενήλικες.

Πώς είναι δυνατόν τα εμβόλια να μην είναι επιβλαβή για την υγεία σας;

Μερικά από τα Συστατικά των Εμβολίων:

• Αδέσποτοι ιοί και βακτηρίδια από τις καλλιέργειες, όπου παρασκευάζονται τα εμβόλια.
• Ο υδράργυρος, ένα πολύ γνωστό δηλητήριο, βρίσκεται ακόμη σε φιαλίδια πολλαπλών δόσεων εμβολίων κατά της γρίπης. Ίχνη υπάρχουν και σε εμβόλια κατά άλλων ασθενειών.
• Το Αλουμίνιο, ένα δηλητήριο που μπορεί να προκαλέσει εκφυλισμό στα οστά, στον μυελό των οστών και στον εγκέφαλο.
• Ζωικά κύτταρα από πιθήκους, νεφρά σκύλου, κοτόπουλου, αγελάδας, και ανθρώπου.
• Η φορμαλδεΰδη (υγρό ταρίχευσης), ένα γνωστό καρκινογόνο.
• Πολυσορβικό 80, το οποίο προκαλεί στειρότητα σε ποντίκια.
• Ζελατίνη από γουρούνια και αγελάδες, που μπορεί να προκαλέσει αναφυλαξία, βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες στα εμβόλια για MMR και ανεμοβλογιά.
• Μονογλουταμινικό νάτριο (MSG) στο εισπνεόμενο εμβόλιο της γρίπης, που μπορεί να προκαλέσει μεταβολικές διαταραχές (π.χ. διαβήτης), και άλλες νευρολογικές διαταραχές.

Σύγκρουση συμφερόντων
- Οι ίδιοι άνθρωποι που κάνουν τους κανόνες και τις συστάσεις για τον εμβολιασμό κερδίζουν από την πώληση των εμβολίων. Για παράδειγμα, ο Δρ Julie Gerberding, ο οποίος ήταν επικεφαλής του Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων (CDC) για οκτώ χρόνια, είναι τώρα Πρόεδρος της Merck Vaccines. Ο Δρ Paul Offit, μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής για την Εφαρμογή της Ανοσίας (Advisory Committee on Immunization Practice ‐ ACIP), δημιούργησε και πατεντάρισε τα δικά του εμβόλια.
- Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων (CDC) μια συνήθης ομάδα 10 παιδιάτρων των ΗΠΑ έχει απόθεμα εμβολίων αξίας πάνω από $ 100.000 στο ιατρείο τους. Οι ίδιοι αυτοί γιατροί κερδίζουν χρήματα από τις επισκέψεις, δίνοντας στα παιδιά σας εμβόλια.
- Οι παιδίατροι στις ΗΠΑ δέχονται κάθε τρίμηνο μπόνους από τις ασφάλειες (HMOs) για τις οποίες εργάζονται, για να διατηρούν υψηλά ποσοστά εμβολιασμών. Τους επιπλήττουν οι ασφαλιστικές εταιρείες, όταν υπάρχει πτώση αυτών των ποσοστών.
- Υπάρχει έρευνα που δείχνει τη διαφορά στην υγεία μεταξύ των εμβολιασμένων και των ανεμβολίαστων παιδιών;

Το έργο Cal‐Oregon, που επιχορηγείται από την οργάνωση Generation Rescue, έκανε έρευνα σε γονείς εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων παιδιών των ΗΠΑ.Από τα 17.674 παιδιά που περιλαμβάνονται στην έρευνα, τα αποτελέσματα έδειξαν:

• τα εμβολιασμένα παιδιά είχαν 120% περισσότερο άσθμα.
• τα εμβολιασμένα αγόρια είχαν 317% περισσότερο ADHD.
• τα εμβολιασμένα αγόρια είχαν 185% περισσότερες νευρολογικές διαταραχές.
• τα εμβολιασμένα αγόρια είχαν 146% περισσότερο αυτισμό.

-Τα κορίτσια αντιπροσώπευαν μόνο το 20% του συνολικού αριθμού των παιδιών που συμμετείχαν στην έρευνα. Για να διαβάσετε την πλήρη αυτή μελέτη μόνοι σας, πηγαίνετε στο http://www.generationrescue.org

-Για να διαβάσετε μια έκθεση σχετικά με τη χαμηλή συχνότητα του αυτισμού μεταξύ των ανεμβολίαστων Amish τα παιδιά πηγαίνετε στο www.imcv.info/quick‐compare.html

Οι περισσότερες μελέτες σχετικά με τον αυτισμό βρίσκονται εδώ:

http://childhealthsafety.wordpress.com/2009/06/03/japvaxautism/
και εδώ: http://childhealthsafety.wordpress.com/2010/02/08/britvaxautism/

Τα Εμβόλια Φέρνουν Αρρώστιες;

Πολλοί επιλέγουν την υγεία και την ασφάλεια, λέγοντας όχι στα εμβόλια.

- Ομάδες που γενικά δεν εφαρμόζουν τον εμβολιασμό συμπεριλαμβάνουν γιατρούς και επαγγελματίες υγείας εναλλακτικής ιατρικής, χειροπράκτες, γονείς που διδάσκουν στο σπίτι, καθώς και εκείνους που ανήκουν σε ιδιαίτερες θρησκείες.
- Χιλιάδες μαρτυρίες που γράφτηκαν από τους γονείς των μη εμβολιασμένων παιδιών σχετικά με τη αρκετά καλή κατάσταση της υγείας των παιδιών τους είναι διαθέσιμα στο internet.
- Η απόφαση για εμβολιασμό ή όχι αφορά μόνο εσάς και τον/την σύζυγός σας. Δεν χρειάζεται κανείς άλλος να ξέρει. Δεν αφορά κανέναν άλλον.
- Για να έχετε καλή υγεία, θα πρέπει να αναλάβετε την πρωτοβουλία να ενημερωθείτε για κάποια νέα θέματα.
- Η ασφαλής επιλογή είναι να πείτε όχι στα εμβόλια. Έχετε τον έλεγχο για την επιλογή σας στα θέματα υγείας για τον εαυτό σας και τα παιδιά σας. Δεν έχετε κανέναν έλεγχο για το αποτέλεσμα ενός εμβολιασμού.
- Δεν χρειάζεστε ένα παιδίατρο απλά και μόνο για να ζυγίσει και να μετρήσει το παιδί σας και να δώσει ενέσεις. Προτιμείστε έναν Φυσιοπαθητικό (naturopathic) γιατρό (στις ΗΠΑ και τον Καναδά, επισκεφθείτε www.naturopathic.org), έναν παιδίατρο ‐ χειροπράκτη ή έναν ομοιοπαθητικό γιατρό. --Μπορείτε να διαπιστώσετε ότι οι Οστεοπαθητικοί οικογενειακοί γιατροί είναι πιο ανοιχτόμυαλοι για την ελεύθερη επιλογή εμβολίων.
- Τα μωρά γεννιούνται με φυσικά ισχυρό αμυντικό σύστημα. Εάν δεν συνέβαινε αυτό, όλα θα πέθαιναν λίγο μετά τη γέννηση. Τεράστιες πολύπλοκες διεργασίες του ανοσοποιητικού ξεκινάνε με την πρώτη κραυγή. Αυτό πρέπει να συμβεί φυσικά, χωρίς τη διακοπή που προκαλείται από την έγχυση τοξικών ουσιών.
- Ενημερωθείτε για τις ασθένειες που «αποτρέπονται» από τα εμβόλια. Τα παιδιά σας δεν θα έρθουν ποτέ σε επαφή με τις περισσότερες από αυτές και αν συμβεί, σχεδόν όλα τα υγιή και ανεμβολίαστα παιδιά τις ξεπερνούν χωρίς πρόβλημα.
- Μάθετε για τη σημασία του πυρετού, πώς να τον αντιμετωπίσετε στο σπίτι και πότε είναι η ώρα να καλέσετε τον γιατρό. Οι περισσότεροι πυρετοί επιλύονται μόνοι τους, με φροντίδα και υποστήριξη, σε μερικές ώρες. https://mybackinline.wordpress.com/2010/10/03/fever-dr-tenpenny-do-taken-from-httpdrtenpenny-comfever-aspx/
- Καταλάβετε ότι, ακόμα και να εμβολιαστεί, το παιδί σας μπορεί να αρρωστήσει από την ασθένεια που προσπαθείτε να αποτρέψετε. Τα εμβόλια μπορεί να μην παρέχουν την προστασία, που οι άνθρωποι υποθέτουν ότι έχουν. Η υγεία δεν έρχεται μέσα από μία βελόνα.
- Μάθετε ότι τα πρωτεύοντα κλειδιά για την υγεία είναι η καλή διατροφή, καθαρό νερό, επαρκής ύπνος, άσκηση και ευτυχία.
- Μάθετε μερικές απλές πληροφορίες σχετικά με τις βιταμίνες, ιδιαίτερα πληροφορίες σχετικά με την εξέχουσας σημασίας βιταμίνη D3. Μάθετε για την χρήση των βασικών βοτάνων και τα βασική ομοιοπαθητική για την αντιμετώπιση ελαφρών η συνήθων ασθενειών.
- Ενημερωθείτε σχετικά με τα εμβόλια καλύτερα από το γιατρό σας. Πιθανώς o ιατρός σας να μην έχει διαβάσει ποτέ τίποτα για τα εμβόλια, εκτός από περιοδικά και δημοσιεύσεις φαρμακευτικών εταιριών και του CDC, που επιχορηγούνται για να προπαγανδίζουν τη χρήση τους.
- Καταλάβετε ότι η φροντίδα της υγείας είναι κάτι που εσείς το πληρώνετε, ενώ η φροντίδα της ασθένειας καλύπτεται από τις ασφάλειες. Η ασφαλιστική σας θα πληρώσει για φάρμακα και εμβόλια.
- Κανονίστε τα οικονομικά σας για να παραμείνετε υγιείς. Η ζωή σας εξαρτάται από αυτό.

International Medical Council on Vaccination http://www.vaccinationcouncil.org/

Ιταλικό δικαστήριο δικαίωσε τον αγώνα χιλιάδων γονιών απ' όλο το κόσμο και δίκασε υπέρ ενός ακόμα θύματος του τριπλού εμβολίου

Στις 15 Ιουνίου 2012 η εφημερίδα Daily Mail του Ηνωμένου Βασιλείου είχε μια λεπτομερή ιστορία σε δισέλιδο γραμμένη από τον δημοσιογράφο Sue Reid για την απόφαση του ιταλικού δικαστηρίου ότι το εμβόλιο της Merck MMR ΙΙ προκάλεσε αυτισμό σε παιδί στην Ιταλία. Αυτό είναι το ίδιο εμβόλιο που χρησιμοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 1988 και τις ΗΠΑ από το 1984. Το Εμβόλιο MMR είναι ένα τριπλό κοκτέιλ εμβολίων κατά της ιλαράς, παρωτίτιδας και ερυθράς! http://www.dailymail.co.uk

Πηγές Web για περισσότερες πληροφορίες:

• Διεθνές Ιατρικό Συμβούλιο σχετικά με τον εμβολιασμό
(δωρεάν webinars): www.vaccinationcouncil.org

• Παράδειγμα IMCV περιφερειακά sites:
• Δρ Sherri Tenpenny: Facebook www.facebook.com/vaccineinfo

• ThinkTwice Παγκόσμιο Ινστιτούτο Εμβολίου:
www.thinktwice.com www.vaclib.org
• Εμβολιασμός Απελευθέρωση: www.vaclib.org
• Ολιστικές Mητέρες: www.holisticmoms.org

Βιβλία για περισσότερες πληροφορίες και για αρχή

• Όχι Στα Εμβόλια ‐ Tenpenny Sherri, DO
• Πάρτε μια τεκμηριωμένη απόφαση περί εμβόλιου για την υγεία του παιδιού σας ‐ Αϊζενστάιν Mayer, MD, JD, MPH
• Εμβόλια: είναι πράγματι ασφαλή και αποτελεσματικά; - του Neil Miller
• Οδηγός Υγείας του Παιδιού, Randall Neustaedter
• Παιδικοί εμβολιασμοί: Ερωτήσεις που όλοι οι γονείς πρέπει να ρωτήσουν ‐ Tedd Koren, DC
• Πως να αναθρέψετε ένα υγειές παιδί, παρά το γιατρό σας ‐ Robert Mendelsohn, MD
• Jabs, Jenner και Juggernauts ‐ Craig Jennifer, PhD, BSN, MA, Dhom
• Φυσικές εναλλακτικές λύσεις για τους εμβολιασμούς, Ρόνα Ζόλταν, MD
• Το Έγκλημα του εμβολιασμού ‐ Deane Tenison, MD
• Η Ιερότητα του Ανθρώπινου Αίματος: Ο Εμβολιασμός Δεν Είναι Ανοσοποίηση ‐ TimO'Shea, DC
• Ο Εμβολιασμός ‐ Buchwald Gerhard, MD
• Ο Εμβολιασμός: 100 χρόνια ορθόδοξης έρευνας, Viera Schiebner

Τα αρχικά MD, DO, MB, MBBCH σημαίνουν ειδικότητες της ιατρικής.
Τα αρχικά ND σημαίνουν γιατρούς εκπαιδευμένους, που έχουν άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος σε ορισμένες μόνο Πολιτείες των ΗΠΑ.

Πηγή: http://www.biozo.gr/

Παιδικοί και άλλοι εμβολιασμοί, παρενέργειες (ντοκιμαντέρ)

Περιγραφή
Οι επικίνδυνες νευροτοξικές ουσίες που εμπεριέχονται στο εμβόλιο της γρίπης των χοίρων αλλά και στα συνηθισμένα παιδικά εμβόλια είναι το αντικείμενο του παρόντος ντοκιμαντέρ. Στην πραγματικότητα, αποτελεί σύνολο αποσπασμάτων από τηλεοπτικές ειδήσεις και από ντοκιμαντέρ, τα οποία συνέθεσα για να φτιάξω αυτό το βίντεο. Χρησιμοποιήθηκαν ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ από το Fox News, ένα από το Inside Edition (CBS) κι ένα από το Russia Today, καθώς κι ένα τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ από το Εθνικό Κέντρο Πληροφόρησης για τους Εμβολιασμούς.

Σημείωση: Αν και το μεγαλύτερο μέρος αυτού του βίντεο αφορά τη γρίπη των χοίρων, στους χρόνους 0429-0627 παρελαύνει μια σειρά από γιατρούς που δηλώνει ότι οι παιδικοί εμβολιασμοί γενικά (αυτοί τους οποίους θεωρούμε απαραίτητους) κάνουν μεγάλο κακό άμεσα ή μακροπρόθεσμα στην υγεία των παιδιών.

Υπάρχουν πολλές σχετικές αγγλικές ιστοσελίδες.
Από ελληνικές ιστοσελίδες θα μπορούσα να συστήσω αυτήν.

Βιβλιογραφία σχετικά με τα εμβόλια υπάρχει και στα Ελληνικά όπως το βιβλίο:
«Όλη η αλήθεια για τα εμβόλια»-Dr. Κωνσταντίνος Μουρούτης

Διαβάστε το ψηφιακό βιβλίο «Cry ofthe Heart-Stop Hurting the Children»/Mark Sircus

Σημείωση: Όλες οι πληροφορίες, τα στοιχεία και το υλικό που περιέχεται σε αυτό το άρθρο και τους συνδέσμους όπως και τα σχόλια πάνω σε αυτό, προορίζονται μόνο προς γενική πληροφόρηση και δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι αντιπροσωπεύουν τις γνώσεις ή την άποψη του εκδότη, ούτε προορίζονται για ιατρική ή νομική συμβουλή. Η απόφαση για τον εμβολιασμό ή όχι είναι σημαντικότατο και πολύπλοκο θέμα και πρέπει να ληφθεί αποκλειστικά και μόνο από εσάς, σε συνεννόηση με τον ιατρό σας.

Δείτε ακόμη:24 Γιατροί με το Θάρρος να Πούνε την Αλήθεια για το Αποσταγμένο Νερό

13 σχόλια:

 1. Ανώνυμος28/9/12, 8:24 μ.μ.

  πολύ καλό! εγω δεν εβαλα κανένα εμβόλιο και περασα τις παιδικες ασθενειες παρα πολυ ελαφριά! Δεν εχω καμια αλλεργια ενω οι περισσοτεροι γνωστοι συνομηλικοι μου εχουν, και παρατηρω οτι η ζωτικότητα μου ξεπερνάει κατα πολύ εκείνη των συνομηλίκων μου! Νομίζω ότι εκτός από την καλή διατροφή παίζει ρόλο και το ότι δεν έχω κάνει κανένα εμβόλιο! Ευχαριστώ μαμά!! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος28/9/12, 8:53 μ.μ.

  Ένα ζήτημα με τα παιδιά είναι ότι αν θέλεις να τα βάλεις σε παιδικό σταθμό πρέπει στο βιβλιάριο τους να φαίνεται ότι έχουν κάνει τα εμβόλια.
  Δηλαδή σε αναγκάζουν να τα κάνεις με τη δικαιολογία ότι αν δεν ... τότε θα δημιουργήσει η παρουσία τους πρόβλημα με αρρώστιες.
  Χρησιμοποιώ πληθυντικό γιατί έχω δίδυμα.
  Λες και με όλα τα εμβόλια που έχουν κάνει όλα τα παιδιά δεν αρρωσταίνει κανένα.
  Όποτε επισημαίνω σε διάφορους τις αμφιβολίες που έχω και εγώ για τα εμβόλια, ακόμα και στην παιδίατρο μας νοιώθω σαν γραφικός συνωμοσιολόγος σε εκπομπή του Χαρδαβέλα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος28/9/12, 10:59 μ.μ.

  πολυ καλο απλα πρεπει να βρισκομαστε εμεις οι γονεις που δεν τα κανουμε τα εμβολια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος29/9/12, 10:50 μ.μ.

  Μπορεί να μπει κάποιο link για να διαβάσουμε την έρευνα? Να δούμε τη μεθοδολογία της και να κρίνουμε τα συμπεράσματά της. Έχω βαρεθεί να βλέπω να αναπαράγονται ανοησίες με εισαγωγή "Έρευνα έδειξε...". Αυτά είναι σοβαρά θέματα. Με τον εμβολιασμό έχουν εξαλειφθεί σοβαρές ασθένειες (π.χ. ευλογιά και πολυομυελίτιδα) και με αυτά τα πράγματα δεν παίζουνε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Υπάρχει θέμα όντος με την πληροφόρηση ή την παραπληροφόρηση, αλλά εκεί που για εμένα τουλάχιστο δεν υπάρχει καμία αμφιβολία είναι ότι αυτός ο κόσμος σε αυτή την τροχιά ΔΕΝ πάει προς το καλύτερο. Θα πει κάποιος = ποια είναι η πρόταση για το καλύτερο; = Οπωσδήποτε υπάρχουν προτάσεις και οπωσδήποτε υπάρχουν άνθρωποι που αλλάζουν σταδιακά τον τρόπο ζωής τους προς αυτό που εκείνοι θεωρούν καλύτερο. Ας κλείσουμε τις τηλεοράσεις και ας βάλει κάθε ένας το μυαλό του να λειτουργήσει χωρίς να περιμένει μαγικές λύσεις από άλλους. Ας πάρει κάθε ένας την ζωή του στα χέρια του ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ, ΌΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ και ΓΙΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ. Οι λύσεις είναι στα χέρια μας και τις ξέρουμε, ας τολμήσουμε και ας υπερβούμε το ψυχολογικό κόστος στο άκουσμα ότι είμαστε γραφικοί !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος30/9/12, 12:02 μ.μ.

  Τελικα βαρέθηκα με όλοι κτλ κτλ ποια έρευνα ποιος την έκανε ; Μια συνδεση να τη διαβάσουμε ; Και αυτο κ. Θοδωρε με όλο το σεβασμό γιατι σας διαβάζω πάντα απο τη πρωτη μέρα που αναφέρετε που κολλάει ; Τα εμβόλια φταίνε η αν δεν είχαν κάνει δε θα νόσουσαν
  Καλημέρα σε όλους
  Καλη δύναμη
  Manolis stamatakis

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος30/9/12, 12:14 μ.μ.

  Και επειδη έχει ως σημείο αναφοράς μια ιστοσελίδα

  Vaccine injury.info στα αποτελέσματα και των δυο survey αναφέρει

  NOTE:The results presented here are not a formal study rather an informal piece of personal research. Nevertheless we compared our results with the results of the German study KIGGS. And although the data are not 100% comparable they show huge differences  in common illnesses.
  απο το δεν ειναι 100% compatible μέχρι το huge differences κάτι παίζει
  Καλο ειναι λοιπόν προτροπές όπως του μην εμβόλιαζεις το παιδι σου να γίνονται απο ανθρωπους που θα φέρουν και το βαρος μιας τέτοιας απόφασης


  Μανώλης
  Υγ
  Τη μελέτη της giggs δε βρήκα αλλ´α θα τη βρω
  Και πάλι καλημέρα σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Δεν έγινε καμία προτροπή στο να μην εμβολιάζεις το παιδί σου, απλώς ερώτηση εάν τα εμβόλια φέρνουν αρρώστιες, είναι το θέμα του εν λόγου άρθρου.
  Εμείς σαν Έλληνες θα έπρεπε να είμαστε και υπερήφανοι γιατί εμείς τα ανακαλύψαμε, μόνο που τότε τα φτιάχναμε εμείς οι ίδιοι και ξέραμε τι είχαν μέσα και για πιο λόγο.
  Και η ερώτησή μου, γιατί χρησιμοποιούνται υδράργυρος και αλουμίνιο και όχι άλλα πιο ακίνδυνα υλικά; Δε μπορούνε να βρούμε;

  Βιβλιογραφία υπάρχει και στα Ελληνικά εδώ και χρόνια:
  Όλη η αλήθεια για τα εμβόλια-Dr. Κωνσταντίνος Μουρούτης

  Και εδώ http://www.soilandhealth.org/02/0201hyglibcat/020198.Cry%20of%20the%20Heart.pdf
  Το βιβλίο δωρεάν Cry of the Heart-Stop Hurting the Children/Mark Sircus

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος1/10/12, 10:19 π.μ.

  Ο τίτλος εχει την ερωτηση η οποία μοιαζει ρητορική μετά τον υπότιτλο:

  Νέα μεγάλη έρευνα βεβαιώνει ότι τα εμβολιασμένα παιδιά παρουσιάζουν έως και 500% περισσότερες ασθένειες από τα ανεμβολίαστα.

  Απλά έιπα και ξαναλέω όι καλό θα είναι να είμαστε προσεκτικοί για΄τι δεν ειναι η δουλεία μας. ¨Οσον αφορά και στην Ελληνική βιβλιογραφία να σας πω μονο ότι και ο φυκιωρης ειναι του ιατρικου συλλόγου αλλά κάποιοι λενε ότι το οζον ειναι μαλλον κακο !
  Καλημέρα και καλό μήνα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος1/10/12, 10:24 π.μ.

  Καλό είναι να προβληματιζόμαστε για τα πράγματα αυτά, αλλά μην το παρακάνουμε, ε; Και παλιότερα υπήρχε ο αυτισμός, αλλά τα παιδάκια αυτά τα είχανε κλειδωμένα και κρυμμένα.. Και παλιότερα παιδάκια είχαν καρκίνο, αλλά τότε πέθαινε το παιδάκι από "άγνωστα αίτια", με μια πολύ μεγαλύτερη παιδική θνησιμότητα..
  Και μια ερώτηση προς τους γονείς που συνειδητά δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους: αν έπρεπε η οικογένειά σας να ζήσει για λίγο στην Αφρική (π.χ), μήπως τότε θα το ξανασκεφτόσασταν; Μήπως τελικά καλύπτεστε πίσω από τη μεγάλη πλειοψηφία του εμβολιασμένου πληθυσμού, ήσυχοι ότι δεν θα κολλήσετε κάτι;
  Για σκεφτείτε το λίγο..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος2/10/12, 3:21 π.μ.

  Εσείς που είσαστε υπέρ των εμβολίων δεν βλέπω να απαντάτε στο ερώτημα που τίθεται σχετικά με το αλουμίνιο και τον υδράργυρο. Εκτός αν πιστεύετε οτι είναι καλό ένα βρέφος τριών μηνών να δέχεται τέτοιες τοξικές ουσίες στο αίμα του. Κάποιος παραπάνω είπε πως με τα εμβόλια έχουν εξαφανιστεί πάρα πολλές ασθένειες. Μέγα λάθος. Οι ασθένειες εξαφανίστηκαν γιατί βελτιώθηκε ο τρόπος ζωής. Βλέπε καθαρό νερό και άφθονη τροφή. Παλιά πέθαιναν της πείνας και έπιναν νερό από πηγάδια και ποτάμια. Όλη αυτή η συζήτηση μου θυμίζει το φθόριο. Είναι πιστοποιημένο καρκινογόνο αλλά εμείς συνεχίζουμε να το χρησιμοποιούμε στις οδοντόκρεμες σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ούτε τα πρόβατα δεν είναι τόσο κοιμισμένα όσο εμείς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος2/10/12, 5:22 μ.μ.

  Αγαπητέ κύριε
  Όσον αφορά στη δική μου άποψη δεν ξέρω να σας πω για το αλουμίνιο και τον υδράργυρο ΔΕΝ ξέρω.
  Απλα εσείς προτείνετε στον κόσμο επώνυμα και ευθαρσώς να μην εμβόλια ζουν τα παιδια τους ;
  Μανώλη Σταματακης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Υπάρχει δικαστικό προηγούμενο με τα εμβόλια, αλλά το κύριο ερώτημα είναι γιατί αναλαμβάνει το κράτος να πληρώνει τις αποζημιώσεις από βλάβες που προκαλούνται από εμβολιασμούς;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.