Εργαστήρι Φυσικής Καλλιέργειας με τον Παναγιώτη Μανίκη στο Μαρκόπουλο Αττικής

Εργαστήρι Φυσικής Καλλιέργειας με τον Παναγιώτη Μανίκη στο Μαρκόπουλο Αττικής

Εργαστήρι Φυσικής Καλλιέργειας με τον Παναγιώτη Μανίκη!

Την Κυριακή 6 Σεπτέμβρη και το Σάββατο και Κυριακή 12 και 13 Σεπτέμβρη θα γίνει εργαστήρι σβώλων με τον Παναγιώτη Μανίκη (χειροποίητων και με μπετονιέρα) και θα αναπτυχθεί σε όλη της την έκταση η μεθοδολογία όπως επίσης και η δημιουργία φυσικών αγροκτημάτων με τη μέθοδο των σβώλων.

Το εργαστήρι θα γίνει στο κτήμα Μάλι Βένι στο Μαρκόπουλο Αττικής, θα είναι ολοήμερο και θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί και θα διαρκέσει έως περίπου τις 18:00.
Σημαντικό είναι να έρθουμε εγκαίρως, για να έχουμε αρκετό χρόνο.

Λόγω του ότι το εργαστήρι είναι βιωματικό και οι συμμετέχοντες θα συμμετάσχουν πρακτικά στην παρασκευή σβώλων τα άτομα που θα δεχτούμε δεν θα ξεπερνούν τα 25 κάθε φορά.
Παρακαλούμε να δηλώσετε την συμμετοχή σας με μήνυμα και σε ποια ομάδα θα προτιμούσατε να ενταχθείτε. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Επίσης θα ετοιμαστεί κοινό τραπέζι και μπορείτε να συνεισφέρετε σε αυτό. Η ανταλλαγή συνταγών και γεύσεων είναι ευεργετική σε πολλά επίπεδα!

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Το κτήμα Μάλι Βένι βρίσκεται στο Μαρκόπουλο Αττικής.
Η περιοχή ονομάζεται Άγιος Αθανάσιος και είναι από το Μαρκόπουλο 6 – 7 χιλιόμετρα προς τον Ιππόδρομο κοντά στο μοναστήρι της Αγίας Άννας.

Χάρτης: Κτήμα Μάλι
https://goo.gl/maps/HKWhym9RenyGN1CC6

Τηλέφωνο επικοινωνίας(μόνο σε περίπτωση ανάγκης): 6958009335

Σας περιμένουμε με χαρά!

Πηγή: https://www.facebook.com/naturalfarmingcenter/

Διαβάστε ακόμη:Συμβουλές Φυσικής Καλλιέργειας από τον Παναγιώτη Μανίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα