tag:blogger.com,1999:blog-6093403855647201161.post2233151138822955521..comments2024-03-28T12:54:20.424+02:00Comments on Φτιάχνω μόνος μου: Συγκριτική αξιολόγηση πέντε ειδών σιταριούΦτιάχνω μόνος μουhttp://www.blogger.com/profile/03984754114150412524noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6093403855647201161.post-29071102123929500092023-11-29T18:00:07.374+02:002023-11-29T18:00:07.374+02:00ΣωστόςΣωστόςΦτιάχνω μόνος μουhttps://www.blogger.com/profile/03984754114150412524noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6093403855647201161.post-76956506355182473102023-11-28T22:45:15.830+02:002023-11-28T22:45:15.830+02:00Αυτό που ενδιαφέρει τούς ανθρώπους που τρώνε τα δη...Αυτό που ενδιαφέρει τούς ανθρώπους που τρώνε τα δημητριακά είναι η γεύση και η ποιότητα και όχι η ποσότητα. Διότι η ποιότητα έχει περισσότερα ωφέλη από την ποσότητα. Αν τραφείς με καλό φαγητό δεν χρειάζεσαι ποσότητα αλλά ποιοτική τροφή. Συμπέρασμα η ποσότητα κάνει καλό μόνο στις τσέπες και κακό στην διατροφή και στην υγεία. Με μία χούφτα καλού σιταριού τρώει ένας άνθρωπος και αισθάνεται χορτάτος, αντιθέτως με κακή ποιότητα σιταριού δεν αισθάνεται χορτάτος και πρήζεται το στομάχι και αισθάνεσαι πως το φαγητό ήταν βαρύ και αχώνευτο.Glaufx Garland - Γλαύκωψ Στέφανοςhttps://www.blogger.com/profile/12315571413387127272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6093403855647201161.post-50017068629683403372018-11-16T18:56:40.049+02:002018-11-16T18:56:40.049+02:00ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΙΑΡΡΕΟΥΣΑ? ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ.
ΕΙΝ...ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΙΑΡΡΕΟΥΣΑ? ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ.<br />ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΣΗΜΑΝΤΗ? ή ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΙΤΑΡΙΑ ΣΕ ΠΟΣΟ-<br />ΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ? ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΜΟΡΦΗΣ?ΚΗΠΓΙΑΝΝhttps://www.blogger.com/profile/07101533034082242245noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6093403855647201161.post-80708073908244823882014-11-10T12:27:38.859+02:002014-11-10T12:27:38.859+02:00Μάθετε και για τις έρευνες ελληνικών πανεπισημίων ...Μάθετε και για τις έρευνες ελληνικών πανεπισημίων για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ μαύρη (κορινθιακή) σταφίδα: http://www.tovima.gr/science/article/?aid=537656Michael Karvelasnoreply@blogger.com