Σελίδες

Αποξήρανση & κονσερβοποίηση λαχανικών φρούτων

3 καταπληκτικά video για σωστή αποξήρανση λαχανικών, αποξήρανση φρούτων & κονσερβοποίηση λαχανικών

Αποξήρανση & κονσερβοποίηση λαχανικών φρούτων

Drying Vegetables - Alaska Cooperative Extension Service 2009 - Video FNH-01285 - Preserving Alaska's Bounty. Supported by U.S. Department of Agriculture special project 2005-45066-03294 for $318,075 and related grants 2004-45066-03027 ($256,671) and 2006-45066-03533 ($314,582). This DVD provides a step-by-step guide to drying your own foods. Included are comprehensive instructions for drying fruits, vegetables and herbs and making fruit leather.

Drying Fruits - Alaska Cooperative Extension Service 2009 - Video FNH-01285 - Preserving Alaska's Bounty. Supported by U.S. Department of Agriculture special project 2005-45066-03294 for $318,075 and related grants 2004-45066-03027 ($256,671) and 2006-45066-03533 ($314,582). This DVD provides a step-by-step guide to drying your own foods. Included are comprehensive instructions for drying fruits, vegetables and herbs and making fruit leather.

Overview of Drying - Alaska Cooperative Extension Service 2009 - Video FNH-01285 - Preserving Alaska's Bounty. Supported by U.S. Department of Agriculture special project 2005-45066-03294 for $318,075 and related grants 2004-45066-03027 ($256,671) and 2006-45066-03533 ($314,582). This DVD provides a step-by-step guide to drying your own foods. Included are comprehensive instructions for drying fruits, vegetables and herbs and making fruit leather.

Pickling (Part 3) - Alaska Cooperative Extension Service 2009 - Video FNH-01284 - Preserving Alaska's Bounty. Supported by U.S. Department of Agriculture special project 2005-45066-03294 for $318,075 and related grants 2004-45066-03027 ($256,671) and 2006-45066-03533 ($314,582). This DVD provides a thorough overview of basic canning and preserving processes for pickling foods. The program reviews the necessary steps for making sauerkraut, pickling vegetables and infusing vinegars. Further described are the equipment, preparations, storage methods, storing, causes of spoilage, canning and procedures needed, as well as the making of herb, fruit and fruit juice vinegars. This DVD makes a great resource for mastering home food preservation.

Διαβάστε ακόμη:Κονσερβοποίηση κρεάτων

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/11/12, 4:21 μ.μ.

    Ξέρει κανείς να μας πει αν μπορούμε να διατηρήσουμε λαχανικά όπως καρότα, σέλινο, μαϊντανό κ.τ.λ. μέσα σε ελαιόλαδο και αν ναι, για πόσο καιρό; Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διάβασε τα άρθρα «Φτιάχνω λαχανικά τουρσί» και δες το «Συντήρηση-κονσερβοποίηση χυμών και φρούτων χωρίς ζάχαρη» με την Ελισσώ Μητράκου και τον Παναγιώτη Μανίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/11/12, 10:29 μ.μ.

    ..είδα και εκεί τις διάφορες διαδικασίες για την συντήρηση τροφίμων αλλά δεν βρήκα αυτό που έψαχνα, δηλαδή διατήρηση ωμών λαχανικών μέσα σε ελαιόλαδο. Αυτό ξέρω ότι γίνεται με τις ελιές, δηλαδή διατήρηση ελιών μέσα σε ελαιόλαδο. Αν βρείτε κάποιες πληροφορίες στον μέλλον παρακαλώ δημοσιεύστε τες. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αποξήρανα μπάμιες στον ήλιο και όταν θέλησα να μαγειρέψω τις έβαλα στο νερό για 3 και πλέον ωρες,φάνηκε ότι επανήλθαν ,αλλά όταν τις μαγείρεψα στο φούρνο με πατάτες και με σάλτσα ήταν σκληρές και άνοστες,σε αντίθεση με τις πατάτες που είχαν βράσει.Πού βρίσκεται το λάθος στη συγκεκριμένη τεχνική , σημειωτέον δε ότι τις έβαλα στον ήλιο για 2 ημέρες χωρίς κάτι άλλο,απλά τους έκοψα το κεφαλάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαίρετε, πώς φτιάχνω λιαστές ελιές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Κατηγορίες

ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΒΙΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΒΙΟΔΥΝΑΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΤΩΝ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΒΡΗΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ-ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ Η ΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΟΥ Η ΦΤΩΧΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΒΟΤΑΝΩΝ-ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΒΡΩΣΙΜΩΝ ΦΥΤΩΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΨΑΡΕΜΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΓΡΙΩΝ ΧΟΡΤΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝΤΡΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ-ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΟΣΠΡΙΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΥΛΙΚΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΗΤΑ-ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΝΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΦΥΤΕΜΑ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΓΕΙΑ-ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΟ ΖΩΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΓΛΥΚΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΠΟΥΝΙ ΦΤΙΑΧΝΩ ΠΟΤΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΡΜΑΚΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΦΕΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΤΥΡΙΑ ΦΤΙΑΧΝΩ-ΣΥΝΤΗΡΩ ΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΧΥΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΩΜΟΦΑΓΙΑ ΚΑΙ ΩΜΟΦΑΓΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ