Αφέψημα (τσάι), από τις φλούδες του ροδιού

Αφέψημα (τσάι), από τις φλούδες του ροδιού

Ποιος θα το φανταζόταν ότι η φλούδα του ροδιού μπορεί να είναι χρήσιμη και να βελτιώσει την υγεία του πεπτικού συστήματος;

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσουμε την φλούδα να ξεραθεί. Είναι εξαιρετικό το τσάι για λοιμώξεις του στομάχου και αυτό θα σας βοηθήσει και για την θεραπεία εντερικών διαταραχών.

Το 1999 το ρωσικό περιοδικό δημοσίευσε μια συνταγή με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από GI Glubokov. Η συνταγή που προσφέρει μια θεραπεία για την παράρτημα φλεγμονή, χολέρα, σαλμονέλα, διάρροια, δυσεντερία, κ.λπ.

Το φάρμακο δημιουργήθηκε το 1996, και δοκιμάστηκε σε μία ειδική ιατρική δοκιμή. Οι εμπειρογνώμονες δοκίμασαν επίσης την ικανότητά του να αναστέλλει τα παθογόνα βακτήρια “in vitro”.

Ένα απόσπασμα από την ίδια συνταγή που δημοσιεύτηκε στο ρωσικό περιοδικό.

Για να γίνει αυτό το τσάι χρησιμοποιούν φρέσκα αποξηραμένα φλούδια ροδιού και 20 μέρη ύδατος, για παράδειγμα 10-12 γραμμάρια από την φλούδα ροδιού και 6,5 oz / 200 ml νερού. Κατ ‘αρχάς, θερμάνετε ένα ποτήρι ή ένα φλιτζάνι και προσθέστε τα φλούδια ροδιού. Τέλος, ρίξτε 6,5 ουγκιές / 200 ml βραστό νερό. Το σκεπάζουμε και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 25-30 λεπτά. Η διαδικασία επούλωσης ξεκινά σε αυτό το σημείο. Πάντα να κρατάτε το φλιτζάνι του τσαγιού κοντά στον ασθενή.

Η προετοιμασία του τσαγιού είναι ίδια για όλες τις συνθήκες υγείας που αναφέραμε, είναι απλώς η εφαρμογή που είναι διαφορετική.

Μέσα σε 5 ώρες που μπορεί να θεραπεύσει: διάρροια, τύφο, δυσεντερία, χολέρα, οξεία σκωληκοειδίτιδα (παράρτημα) και σαλμονέλα.

Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες για να επιτύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα:

Πίνετε μισό φλιτζάνι του τσαγιού, και να θυμάστε, δεν πρέπει να το σουρώνουμε. Καλύψτε ξανά. Αν αρχίσετε να αισθάνεστε καλύτερα μέσα σε 10 λεπτά, έχετε πιθανώς διάρροια και η θεραπεία έχει τελειώσει.

Εάν δεν αισθάνεστε καμία βελτίωση μέσα σε 10 λεπτά, μάλλον έχετε τυφοειδή, σαλμονέλα, ή χολέρα. Αν αυτή είναι η περίπτωσή σας, θα πρέπει να μείνετε σπίτι και να πιείτε το υπόλοιπο του τσαγιού μετά από 3 ώρες. Η θεραπεία πρέπει να συνεχιστεί και τις επόμενες 3 ώρες. Θα πρέπει να αισθάνεστε κάποια βελτίωση σε 5 ώρες μετά την έναρξη της διαδικασίας επούλωσης.

7-ήμερη αγωγή Για τη χολή έλκος δωδεκαδακτύλου (ή το λεπτό έντερο) έλκος, κολίτιδα (φλεγμονή του παχέος εντέρου)

Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες για τη θεραπεία οποιαδήποτε από αυτές τις συνθήκες:

Πίνετε μισό φλιτζάνι του τσαγιού, ή περίπου 3,3 oz / 100 ml, καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αλλά, θυμηθείτε, θα πρέπει να πίνουν αυτό το τσάι σε τέσσερα ίσα μέρη και κάθε μέρος θα πρέπει να είναι περίπου 1 oz / 25 ml. Πιείτε τα πρώτα 1 oz / 25ml το πρωί, πριν να φάει ή να πιείτε τίποτα και τελευταία πριν πάτε για ύπνο.

Πίνετε αυτό το τσάι κάθε μέρα, ώστε να μπορείτε να πίνετε την ημέρα 1, 3, 5, και την ημέρα 7. Το ποσό που θα είστε έτοιμος να πιείτε είναι αρκετό έτσι ώστε η θεραπεία μπορεί να ολοκληρωθεί. Κάντε ένα διάλειμμα 7 ημερών προτού συνεχίσετε με τη θεραπεία.
Μην πίνετε αλκοόλ πριν ολοκληρώσετε την θεραπεία.

Η ουσία αυτής της θεραπείας έγκειται στη συνεχή καταστροφή των παθογόνων κυττάρων που βλάπτουν γαστρεντερικό σωλήνα σας, χωρίς να βλάπτουν τα υγιή κύτταρα.

Το κλειδί για την επιτυχή θεραπεία είναι στις κατάλληλες ποσότητες των συστατικών που πρέπει να χρησιμοποιήσει, η οποία είναι 1 μέρος φλούδα ροδιού και 20 μέρη νερού. Κάθε λάθος με την αναλογία μπορεί να έχουν παρενέργειες, όπως ζάλη, ναυτία και κεφαλαλγία.

Προφυλάξεις
Πάντα χρησιμοποιείτε τα βότανα υπό την επίβλεψη ενός ειδικού ιατρού και ποτέ μόνοι σας. Μην χρησιμοποιείτε βότανα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς την γνώμη ιατρού. Οι φυσικές θεραπείες και δεν αποτελούν υποκατάστατο ιατρικής περίθαλψης. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικό σκοπό.
Η σελίδα δεν φέρει καμία ευθύνη: Διαβάστε τους όρους χρήσης

Πηγή: www.bioathens.com

Διαβάστε ακόμη:Ροδιά: φύτεμα καλλιέργεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα