Συλλογή υπογραφών για την απαγόρευση των βοτανικών φαρμάκων

απαγόρευση των βοτανικών φαρμάκων

Ξεκίνησε στις 18:00 CET στις 28 Απριλίου, 2011

Σε μια ημέρα, η Ευρωπαϊκή ένωση θα απαγορεύσει πολλά βοτανικά φάρμακα, πιέζοντας περισσότερο από εμάς, να αναλάβει τα φαρμακευτικά προϊόντα που οδηγούν τα κέρδη των μεγάλων φαρμακευτικών εταιριών.
Η οδηγία της Ε.Ε. στήνει υψηλά εμπόδια σε κάθε φυτικό φάρμακο που δεν υπάρχει στην αγορά για 30 χρόνια – συμπεριλαμβάνοντας σχεδόν όλα τα κινέζικα, αφρικανικά και αγιουρβέδας παραδοσιακά φάρμακα. Είναι μια δρακόντεια κίνηση που βοηθά τις εταιρείες φαρμάκων και αγνοεί χιλιάδες χρόνια ιατρικής γνώσης.

Χρειαζόμαστε μια μαζική κατακραυγή ενάντια σε αυτό. Μαζί, οι φωνές μας μπορούν να πιέσουν την Επιτροπή της Ε.Ε. να καθορίσει την οδηγία, να πιέσουν τις εθνικές κυβερνήσεις μας να αρνηθούν να την εφαρμόσουν και να δώσει νομιμότητα σε μια νομική υπόθεση ενώπιον των δικαστηρίων. Εγγραφείτε, μετά διαβιβάστε την παρούσα εκστρατεία σε όλους και ας γίνουμε 1 εκατομμύριο φωνές για να σώσουμε τα φυτικά φάρμακα.

Στην Ευρωπαϊκή επιτροπή και τις κυβερνήσεις της Ε.Ε.:

Σαν ενδιαφερόμενοι πολίτες της Ε.Ε., καλούμε την επιτροπή να τροποποιήσει την οδηγία THMPD, να αναστείλει τα δρακόντεια μέτρα κατά των φυτικών φαρμάκων και την άρση όλων των εμποδίων στα παραδοσιακά φάρμακα χρήσης μακράς ιστορίας εντός και εκτός Ευρώπης. Επίσης ζητάμε από τις κυβερνήσεις μας να αρνηθεί να συμμορφωθεί με την παρούσα οδηγία μέχρι να τροποποιηθεί. Έχουμε το δικαίωμα να επιλέξουμε ανάμεσα σε όλες τις θεραπείες και τα φάρμακα που μπορούν να κρατήσουν τον εαυτό μας και τις οικογένειές μας υγιείς.

Υπογράψτε την αίτηση εδώ: www.avaaz.org

Διαβάστε ακόμη:Φάρμακα έχουμε πότε θα τα μάθουμε;

1 σχόλιο:

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα