Αιμορραγία των πνευμόνων ή οποιουδήποτε άλλου μέρους

Αιμορραγία των πνευμόνων ή οποιουδήποτε άλλου μέρους

Σύμφυτο για την αιμορραγία των πνευμόνων ή οποιουδήποτε άλλου μέρους

Οι σοβαροί μαθητές που πλήρωσαν όλη τη τιμή για τα αρχικά μαθήματα βοτανολογίας, μόνο για την παρακάτω φόρμουλα και τις πληροφορίες που δίνονται σε αυτό το μάθημα, θα αποκτήσουν περισσότερα για τα λεφτά τους, στην πραγματική γνώση της θεραπευτικής τέχνης, από ότι θα αποκτούσαν από οποιαδήποτε «ιατρικά σεμινάρια»
Οι αμέτρητες χιλιάδες που υποφέρουν και πεθαίνουν πρόωρα θα είχαν σωθεί και για αυτό, αυτή η γνώση είναι πέρα από κάθε τιμή – όσο ανεκτίμητη είναι η ίδια η ζωή.

Φόρμουλα-Πηχτή φυσική κόλλα από ρίζα σύμφυτου

Αιμορραγία των πνευμόνων ή οποιουδήποτε άλλου μέρους

(2 oz) - 57 γραμμάρια ρίζα σύμφυτου κομμένη
(1 quart) - 946 γραμμάρια αποσταγμένο νερό

Τοποθέτησε τη ρίζα μέσα στο νερό και αφήστε τη να μείνει για 12 ώρες. Βάλτε να βράσει, καλύψτε το και σιγοβράστε για 30 λεπτά. Σουρώστε το με ένα ανοξείδωτο σουρωτήρι και μετά στύψτε το υγρό μέσα από ένα βαμβακερό ή λινό ύφασμα με πίεση.

Επιστρέψτε το υγρό στη κατσαρόλα και προσθέστε:
(6 ozs) - 170 γραμμάρια μέλι και
(2 ozs) - 57 γραμμάρια γλυκερίνη

Σιγοβράστε το για 5 λεπτά. Αφήστε το να κρυώσει και τοποθετήστε το σε μπουκάλια με μεγάλο στόμιο και φυλάξτε το σε δροσερό μέρος.

Δόση:
Για κρυολογήματα, κρυώματα, ερεθισμένο λαιμό, ελαφριά αιμορραγία
1 ποτήρι του κρασιού κάθε ώρα μέχρι οι ιστοί να θεραπευτούν και να σταματήσει ο βήχας.

Για αιμορραγία των πνευμόνων

1 ποτήρι του τσαγιού πινόμενο αργά, μία μπουκιά γεμάτη κάθε φορά, κάνοντας ένα λεπτό για κάθε μπουκιά, μέχρι να τελειώσει η κούπα.
Μετά ξεκουραστείτε μία ώρα και επαναλάβετε μέχρι όλοι οι πόνοι να φύγουν και το αίμα να μην φαίνεται στο φλέγμα. Συνήθως ο ασθενής θα κοιμηθεί και θα αναπνέει πολύ καλύτερα.
Όταν ο ασθενής ξυπνήσει, συνεχίστε με την ίδια δόση για άλλες 2 ώρες και μετά αφού εφαρμοστεί κάθε 3 ώρες.

Αυτή είναι η πιο θαυματουργή θεραπεία για αιμορραγία των πνευμόνων ή οποιουδήποτε άλλου μέρους. Έχει σώσει εκατοντάδες ζωές και τους επανέφερε την υγεία τους ακόμα και όταν αυτοί είχαν αφεθεί να πεθάνουν.

Ειδική σημείωση:
Όσο η θεραπεία θα εφαρμόζεται καμία τροφή δεν πρέπει να δοθεί στον ασθενή για το λιγότερο 12 ώρες, για να επιτρέψει στο πηχτό υγρό του σύμφυτου να εισχωρήσει στο αίμα και στα πνευμόνια χωρίς καμία άλλη παρεμπόδιση ή απώλεια ενέργειας.

Είναι από μόνο του πολύ θρεπτικό και λόγο αυτού δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα να κερδηθεί προσθέτοντας τροφή κατά την διάρκεια της θεραπείας.
Εάν υπάρχει πολύ εξάντληση από το βήξιμο λίγο καλά διαλυμένο μπράντι θα βοηθήσει την καρδιά να συνεχίσει και θα ηρεμήσει τον ασθενή να κοιμηθεί.
Για τα παιδιά φυσικά η δόση είναι μικρότερη σύμφωνα με την ηλικία και την κατάσταση, αλλά λόγου του ότι είναι αρκετά ακίνδυνο, η δόση μπορεί να αυξηθεί με ασφάλεια κατά επιθυμία.

Για εξωτερικές χρήσεις
Για πληγές, καψίματα, μελανιές, διάφορα έλκη και άλλα, το μέρος πρέπει πρώτα να καλυφθεί με αγνό ελαιόλαδο για να εμποδίσει το κόλλημα. Μετά εμποτίστε ένα λεπτό βαμβακερό ύφασμα με το πηχτό υγρό του σύμφυτου και εφαρμόστε το στις επηρεασμένες περιοχές. Καλύψτε με κέρινο χαρτί και μετά πάλι με ένα επίδεσμο και αφήστε το πάνω μέχρι σχεδόν να στεγνώσει, όταν η όλη η διαδικασία θα πρέπει να επαναληφθεί με μία νέα εφαρμογή.

Εάν υπάρχει πολύ πύον, αντί να χρησιμοποιήσετε σκέτο αγνό ελαιόλαδο, χρησιμοποιήστε λάδι σκόρδου. Αυτό θα εμποδίσει ή θα σταματήσει την αποσύνθεση των κυττάρων και τη δημιουργία πύου και σε όλες αυτές τις περιπτώσεις μία κουταλιά του τσαγιού ή περισσότερο από λάδι σκόρδου θα πρέπει να λαμβάνεται και εσωτερικώς. Η μόλυνση κατά συνέπεια γίνεται αδύνατη και η διαδικασία της ανάρρωσης επιτυγχάνεται.

Πηγή: Elementary Course In Herbology-Shook Edward E. DC., ND. – Μάθημα 10
Το βιβλίο του Dr. Shook έχει προστεθεί στην ελεύθερη βιβλιοθήκη της σελίδας από πέρσι στα δωρεάν βιβλία για παρασκευή και χρήση βοτάνων


Σημείωση: 1 Oz = 28.35 γραμμάρια - 1 Quart = 946.35 γραμμάρια

Προσοχή
Την σήμερον ημέρα σε πολλές χώρες η ρίζα του σύμφυτου έχει ανακηρυχτεί τοξική για εσωτερική χρήση και επιτρέπονται μόνο τα φύλλα του σύμφυτου.

Προφυλάξεις
Πάντα χρησιμοποιείτε τα βότανα υπό την επίβλεψη ενός ειδικού ιατρού και ποτέ μόνοι σας. Μην χρησιμοποιείτε βότανα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς την γνώμη ιατρού. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικό σκοπό.
Η σελίδα δεν φέρει καμία ευθύνη: Διαβάστε τους όρους χρήσης

Διαβάστε ακόμη:Η παπαρούνα και η θεραπεία της πνευμονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα