Ο Ιπποκράτης στον 21ο αιώνα: Αθήνα 8-9 Οκτωβρίου 2016

Ο Ιπποκράτης στον 21ο αιώνα

ΣΥΝΕΔΡΙΟ “Υγείας – Ευεξίας – Διατροφής”

Μάθετε πώς να θεραπεύετε τον εαυτό σας, να έχετε υγεία, ευεξία και μακροζωία, σύμφωνα με τον Ιπποκράτειο τρόπο ζωής. Αθήνα, 8-9 Οκτωβρίου 2016, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.
Κεντρικοί Ομιλητές: Brian και Anna Maria Clement από το Ινστιτούτο Υγείας του Ιπποκράτη, Φλόριντα, Η.Π.Α.
Το απόσταγμα της γνώσης 60 ετών του Ινστιτούτου Υγείας του Ιπποκράτη, όπου χιλιάδες άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο έμαθαν πώς να βοηθήσουν τους εαυτούς τους να θεραπευτούν από τις ασθένειες, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στους Έλληνες από τους διακεκριμένους διευθυντές του, Δρ. Brian και Δρ. Anna Maria Clement σε αυτό το διήμερο συνέδριο.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πώς να θεραπεύονται με φυσικούς, απλούς και επιστημονικά τεκμηριωμένους τρόπους. Πως να διάγουν μια ζωή γεμάτη υγεία, ευεξία, ανεξαρτήτου ηλικίας. Η μεταμόρφωση της υγείας του καθενός από εμάς ξεκινάει από μέσα προς τα έξω. Στο συνέδριο θα δοθούν όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να βελτιώσετε την υγεία σας σε ολιστικό επίπεδο. Ήρθε η στιγμή να πάρετε τον έλεγχο της Υγείας και της Ευεξίας σας, στα δικά σας χέρια.

Εισηγήσεις θα υποβάλλουν και οι διακεκριμένοι Έλληνες ιατροί κ.κ. Γιώργος Μηνούδης και Θανάσης Σεφερλής. Για τις εισηγήσεις στην αγγλική γλώσσα θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στα ελληνικά.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Ώρα προσέλευσης: 8:45
Έναρξη: 10:00
10:30 – 12:15

"Η τροφή είναι φάρμακο: Οι επιστημονικές αποδείξεις" - Δρ. Brian Clement
Από το 1956, το Ινστιτούτο Υγείας του Ιπποκράτη (Hippocrates Health Institute) και μερικές άλλες οργανώσεις σε όλο τον κόσμο υποστηρίζουν ότι η αμαγείρευτη, οργανική, φυτική διατροφή είναι η πιο αποτελεσματική διαδρομή για βέλτιστη υγεία. Το Ινστιτούτο έχει διεξάγει εκατοντάδες μελέτες, παρατηρώντας χιλιάδες άτομα, οι οποίες επιβεβαιώνουν αυτή τη βασική αρχή. Καθώς η κατανόηση της «ζωντανής» διατροφής συνεχίζει να εξελίσσεται, προκύπτουν όλο και περισσότερα επιστημονικά στοιχεία τα οποία υποστηρίζουν τα ευρήματα του Ινστιτούτου Υγείας.

12:15 – 12:30 Ερωτήσεις – Απαντήσεις
12:30 – 12:45 Διάλειμμα
12:45 – 13:45

"Καρκίνος, δάσκαλος και φίλος" - Δρ. Αθανάσιος Σεφερλής
Ο διακεκριμένος ορθοπαιδικός/χειρουργός διεγνώσθη με καρκίνο στον εγκέφαλο πριν πολλά χρόνια. Από τότε ξεκίνησε το πιο σημαντικό ταξίδι της ζωής του, το ταξίδι της ολιστικής αντιμετώπισης του καρκίνου μέσω διαφόρων μεθόδων συμπεριλαμβανομένων της φυτικής διατροφής και της ενεργειακής ιατρικής.

13:45 – 14:00 Ερωτήσεις – Απαντήσεις
14:00 – 15:00 Διάλειμμα για φαγητό
15:00 – 16:00

"Υγιές σπιτικό, υγιής οικογένεια" - Δρ. Anna Maria Clement
«Ζωντανές» τροφές για την οικογένεια: Η Anna Maria θα αναφερθεί στην πληθώρα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες στη σύγχρονη κοινωνία, τοποθετώντας την αγάπη προς τον εαυτό στο επίκεντρο, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα - πλούσια σε ένζυμα - τρόφιμα, την άσκηση, και ένα ευρύ φάσμα μη επεμβατικών, ολιστικών θεραπειών.

16:00 – 16:15 Ερωτήσεις – Απαντήσεις
16:15 – 16:30 Διάλειμμα
16:30 – 18:00

"Η Κβαντική Βιολογία του Ανθρώπου" - Δρ. Brian Clement
Η βιολογία, στην πιο αγνή αυθεντική της έννοια, διατήρησε μια ισορροπημένη διασύνδεση, η οποία σχημάτισε τον κύκλο της ζωής σε αυτόν τον πλανήτη. Αυτή η επιστήμη και η σχετική με αυτήν υγεία, είναι κατανοητή μόνο όταν εξαλειφθεί η «κατασκευασμένη» θεωρία ότι υπάρχει μια αρχή και ένα τέλος. Η ανάγκη μας να δημιουργήσουμε μια αντίληψη σταθερότητας, μας ανάγκασε να απομακρυνθούμε από την ενέργεια και την ισορροπία όλης της πλανητικής βιολογίας, των στοιχείων και της δομής του σύμπαντος. Με αυτόν τον τρόπο αποξενώσαμε τους εαυτούς μας από την επίγνωση και την ευημερία, που είναι τα κλειδιά για την αληθινή υγεία και ευτυχία.

18:00 – 18:30 Ερωτήσεις – Απαντήσεις

____________________________________________________________________________

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

10:00 – 12:15

"Μακροβιότητα και ζωτικότητα: Δημιουργώντας ένα μέλλον χωρίς ασθένειες" - Δρ. Brian Clement
Ο Δρ. Clement θα διερευνήσει τα 50 χρόνια κλινικής έρευνας και ανθρώπινης εμπειρίας του σχετικά με την πρόληψη των ασθενειών και την επιμήκυνση της ζωής. Θα εξηγήσει με ποιόν τρόπο ο καθένας από εμάς μπορεί να επιμηκύνει τη διάρκεια της ζωής του και να βελτιώσει την ποιότητα της υγείας του και να αποκτήσει ευεξία. Η κλινική του έρευνα ως διευθυντής του Ινστιτούτου Υγείας του Ιπποκράτη του προσφέρει μια εκ των έσω κατανόηση του τρόπου που όλοι οι άνθρωποι μπορούν να αποτρέψουν την πρόωρη γήρανση, τις ασθένειες και την επακόλουθη δυστυχία.

12:15 – 12:30 Ερωτήσεις – Απαντήσεις
12:30 – 12:45 Διάλειμμα
12:45 – 13:45

"Ορθομοριακή Διατροφή, ο Ιπποκράτης στον 21ο αιώνα" - Δρ. Γεώργιος Μηνούδης
Σε μια εποχή όπου κυριολεκτικά υποφέρουμε από δεκάδες ψυχοσωματικά παθολογικά συμπώματα, εκφυλιστικές παθήσεις και παχυσαρκία, πως μπορούμε να πάρουμε την υγεία και τη ζωή μας στα χέρια μας και να γίνουμε γιατροί του εαυτού μας; Η ορθομοριακή διατροφή προσφέρει σωματική, νοητική και ψυχική αποτοξίνωση που βασίζεται στις φυτικές, βιολογικές και όσο το δυνατόν λιγότερο επεξεργασμένες βιο-αναγεννητικές τροφές.

13:45 – 14:00 Ερωτήσεις – Απαντήσεις
14:00 – 15:00 Διάλειμμα για φαγητό
15:00 – 16:00

"Αρχαίες και σύγχρονες αυτό-βοηθούμενες τεχνικές" - Δρ. Anna Maria Clement
Η Anna Maria θα αναλύσει πολλές χρήσιμες θεραπευτικές τεχνικές που μπορούν να εφαρμοστούν στο σπίτι. Για περιπτώσεις όπως κοψίματα, εγκαύματα, μειωμένη όραση, λοιμώξεις, πρόωρα γκρίζα μαλλιά και πολλά ακόμη.

16:00 – 16:15 Ερωτήσεις – Απαντήσεις
16:15 – 17:15

"Αποτοξίνωση, καθαρισμός και αποβολή ουσιών" - Δρ. Brian Clement
Η λειτουργία του συστήματος αποβολής ουσιών, (λέμφος, ήπαρ, παχύ έντερο, πνεύμονες, νεφρά και δέρμα) και τι αναμένεται να βιώσετε, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

17:15 – 17:30 Διάλειμμα
17:30 – 18:30

Συζήτηση μεταξύ των Ομιλητών Δρ. Brian Clement, Δρ. Anna Maria Clement, Δρ. Γιώργος Μηνούδης, Δρ. Αθανάσιος Σεφερλής

Την διοργάνωση του συνεδρίου έχει αναλάβει η Link Media. Για online αγορά εισιτηρίων επισκεφτείτε το www.linkmedia.gr ή εναλλακτικά καλέστε στο 210-6711234.

Διαβάστε ακόμη:Αποτοξίνωση οργάνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα