Δωρεάν βιβλία διατήρησης τροφίμων

Δωρεάν βιβλία για αποθήκευση και διατήρηση τροφίμων

Δωρεάν βιβλία διατήρησης τροφίμων

Τα παραδοσιακά αλλαντικά της Κύπρου

Δωρεάν βιβλία διατήρησης φρούτων λαχανικών

Μετασυλλεκτική μεταχείριση καρπών και λαχανικών
Περιγραφή: ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ-ΜΕΤΑΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΚΑΡΠΩΝ
Συγγραφέας: Πάσσαμ, Χάρολντ-Κρίστοφερ, Τσαντίλη Ελένη, Χριστόπουλος Μιλτιάδης, Καυκαλέτου Μίνα, Αλεξόπουλος Αλέξιος, Καραπάνος Ιωάννης/298 σελ.
Χρόνος έκδοσης: 2015

Ξένα δωρεάν βιβλία για διατήρηση τροφών

Canning peaches on the farm-H. P. Gould,W. F. Fletcher

Canning vegetables in the home-James Frank Breazeale

Gentility and economy combined, being cookery confectionary and pickling

Home canning of fruits, vegetables and meats-Louise Stanley

Home canning processes for low acid foods-Edward William Toepfer

Home-madejellies, jams and preserves-Fanny Walker Yeatman

Preservation of vegetables by fermentation and salting-Lester Angell Round

Stocking Up: How to Preserve the Foods You Grow Naturally-Carol Hupping Stoner

Successful canning and preserving-Powell Ola

The art and mystery of curing, preserving and potting all kinds of meats-J. R.

The art of preserving all kinds of animal and vegetable substances-Nicolas Appert

The whole art of curing, pickling, and smoking meat and fish-James Robinson

The family receipt book: containing eight hundred valuable receipts-Maria Eliza

Family receipts: Practical guide for the husbandman & housewife-H. L. Barnum

Dr.Chase's recipes; or information for everybody: an invaluable collection

Housekeeper

English housewifry: exemplified in above 450 receipts-Elizabeth Moxon

Mrs.Bradley's housekeeper's guide; or, A new, plain, and economical cook

The American housewife and kitchen directory

The American housewife: containing the most valuable and original receipts

The good housekeeper: The way to live & to be well while we live-Sarah Josepha

The practice of cookery, pastry, pickling, preserving-Mrs. Frazer

The Virginia housewife: or Methodical cook-Mary Randolph

Πηγές: books.google.com, www.moa.gov.cy, www.journeytoforever.org, www.archive.org

Σημείωση: Όλα τα δωρεάν βιβλία διατήρησης τροφίμων, υπάρχουν σαν σύνδεσμοι στην ιστοσελίδα και δεν “ανήκουν” στο www.ftiaxno.gr.
Τα περισσότερα προσφέρονται δωρεάν από ξένες ή Ελληνικές ψηφιακές βιβλιοθήκες, Πανεπιστήμια, οργανισμούς, ή και από τους ίδιους τους δημιουργούς τους και είναι για προσωπική χρήση μόνο.
Τα βιβλία είναι μόνο για ενημέρωση και η ιστοσελίδα δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενό τους.
Αν κάποιος από τους συνδέσμους των βιβλίων δεν λειτουργεί και δεν σας παραπέμπει στο συγκεκριμένο βιβλίο, παρακαλώ ενημερώστε με ένα μήνυμα εδώ, είτε με ένα email στο ftiaxnw@gmail.com, για να το ελέγξω.

Διαβάστε ακόμη:Δωρεάν βιβλία για φαγώσιμα χόρτα και φυτά

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/10/11, 12:35 μ.μ.

    ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες έψαχνα πολύ καιρό να βρω κάποιες οδηγίες σχετικά με την κονσερβοποίηση και τελικά τις βρήκα όλες μαζεμένες. να' στε καλά. Ελένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ θα ηθελα τα βιβλια εχω τον κονσερβοποιητη και θα ηθελα να εχω σωστη ενημερωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.