Συνέδριο διατροφής: η τροφή είναι φάρμακο

Συνέδριο διατροφής: η τροφή είναι φάρμακο

Ιπποκρατικό ινστιτούτο υγείας 30 Μαίου-1 Ιουνίου 2014

Ο Δρ. Brian Clement και η Άννα Μαρία Clement από το Ιπποκρατικό ινστιτούτο υγείας στο δυτικό Παλμ Μπιτς της Φλόριντας, ένωσαν τις δυνάμεις τους με το Ίδρυμα George W. Yu, για να φιλοξενήσουν μια συνάντηση εργασίας από διεπιστημονικούς εμπειρογνώμονες, που εστίασαν στους μεταβολικούς κοινούς παρονομαστές του καρκίνου, αλτσχάιμερ και διαβήτη.
Το Ιπποκρατικό Ινστιτούτο Υγείας εκτός από επιστήμονες, κλινικούς ιατρούς και ειδικούς σε θέματα υγείας, κάλεσε δημοσιογράφους ειδικούς σε θέματα διατροφής, συγγραφείς, ανθρώπους σε δημόσιες σχέσεις και social media, για να δοθεί νέα ώθηση για την ευαισθητοποίηση και την ενδυνάμωση του κοινού σχετικά με την παρούσα κατάσταση του αγώνα κατά του καρκίνου και την πρόληψη της νόσου.

Δουλεύοντας μαζί, υπάρχει μια μοναδική ευκαιρία για μεταστροφή προς την κατεύθυνση μίας παγκοσμίως αναγνωρισμένης αποδοχής στη μεταβολική προσέγγιση του καρκίνου. Όχι μόνο θα έχει επιπτώσεις στους ανθρώπους που πάσχουν από καρκίνο τώρα, αλλά και στις μακρές εμβέλειας επιπτώσεις της πρόληψης.

Αν και τόσα πολλά αποδεικτικά στοιχεία δείχνουν σε ένα ελαττωματικό μεταβολισμό ενέργειας ή βιοενέργειας σε τόσες πολλές ασθένειες και ότι "απλοί διατροφικοί χειρισμοί" μπορούν να παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην αντιστροφή της κακής υγείας και των χρόνιων ασθενειών, δυστυχώς υπάρχει λίγη προσοχή και ευαισθητοποίηση του ευρύ κοινού αλλά και των επαγγελματιών στο θέμα αυτό.

Οι νέες μοριακές ανακαλύψεις που επιλεκτικά τραυματίζουν την ενέργεια των καρκινικών κυττάρων, είναι πολύ κρίσιμες για να αγνοηθούν, αλλά δεν υπάρχει χρηματοδότηση για την επέκταση της έρευνας και της ανάπτυξης.

Έτσι, η πρωτοβουλία αυτής της συνάντησης είναι να ενώσει και να αποτελέσει την σύμπραξη που χρειάζεται για να φέρει αυτές τις θεωρίες σε ένα ευρύ κοινό - Τον κόσμο.

Το Ιπποκρατικό Ινστιτούτο Υγείας βρίσκεται σε ένα καταπράσινο κτήμα 50 στρεμμάτων στο West Palm Beach της Florida και είναι ο ηγέτης στον τομέα της φυσικής και εναλλακτικής φροντίδας υγείας. Έχουμε αφιερώσει πάνω από 60 χρόνια στην συμπληρωματική φροντίδα υγείας και στα εκπαιδευτικά προγράμματα για να "βοηθήσουν τους ανθρώπους να βοηθήσουν τον εαυτό τους."

Διαβάστε ακόμη:Χειροκίνητος αποχυμωτής σιταρόχορτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα