Δράση σποροφύτευσης βελανιδιάς την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στην Πεντέλη

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στη δράση σποροφύτευσης βελανιδιάς στην Πεντέλη του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Μαθαίνω για τα Δάση»

Η Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας ως συντονιστικός φορέας του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Μαθαίνω για τα Δάση» και η ΕΕΠΦ σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής προτίθενται να διοργανώσουν δράση σποροφύτευσης βελανιδιάς στην Πεντέλη στο χώρο που βρίσκεται πίσω από το Νοσοκομείο Παίδων την Τετάρτη 13/11/2013.

Στη δράση θασυμμετάσχουν 8 τμήματα από σχολικές μονάδες της Β΄ Αθήνας (πρωτοβάθμιας καιδευτεροβάθμιας). Προτεραιότητα στην επιλογή θα έχουν οι σχολικές μονάδες πουέχουν ενταχθεί στο Δίκτυο.

Περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής σταεπισυναπτόμενα έγγραφα. Oι σχολικές μονάδες-τμήματα που θα επιλεγούν, θα ενημερωθούν με νέο μας έγγραφο για τις διαδικαστικές λεπτομέρειες της δράσης. Έγγραφο υπ΄ αρ. πρωτ. 12636/18-10-2013 ΔΠΕ Β΄ Αθήνας

Πηγή: Παρατηρητήριο Πεντέλης

Διαβάστε ακόμη:Τα βελανίδια και η εκμετάλλευση τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.