24 Γιατροί με το Θάρρος να Πούνε την Αλήθεια για το Αποσταγμένο Νερό-II

Η  αλήθεια για το Αποσταγμένο Νερό-II

Η Αλήθεια για το Αποσταγμένο Νερό-Μέρος 2ο

*** DOCTOR #19 ***
Αυτά τα λέει ο Dr. Edward M. Wagner
"Στους πάσχοντες από το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης δίνεται η οδηγία να πίνουν αποσταγμένο νερό."
-Δρ. Edward M. Wagner, από το "Πώς να μείνετε έξω από το γραφείο του γιατρού" [How to Stay Out of the Doctor’s Office]
Αυτά τα λέει ο συγγραφέας Vicki Glassburn
"Το αποσταγμένο νερό είναι η αγνότερη διαθέσιμη μορφή. Το αποσταγμένο νερό βοηθά στην απέκκριση των υπερβολικών βαρέων μετάλλων από το σώμα. "- Vicki Glassburn, από το" Who Killed Candida?"1991

Αυτά τα λέει ο συγγραφέας Jonathan King
"Εάν συντηρηθούν σωστά, οι αποστακτήρες παρέχουν σταθερά νερό υψηλής ποιότητας. Τα φίλτρα και οι μονάδες αντίστροφης όσμωσης από την άλλη πλευρά, λειτουργούν καλύτερα όταν εγκαθίστανται για πρώτη φορά και η αποδοτικότητα τους αναπόφευκτα μειώνεται με τη χρήση." - Jonathon King, συγγραφέας του" Troubled Water "
Αυτά τα λέει ο Jack Bell, American Medical Association
"Από όσο γνωρίζουμε, δεν θα υπήρχαν αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία από τη συνεχιζόμενη πόση αποσταγμένου νερού." —Jack A. Bell – Assistant Director, May 17 1985; American Medical Association; Division of Personal and Public Health Policy.

*** DOCTOR #20 ***
Αυτά τα λέει ο Dr. Clifford C. Dennison
"Δεν υπάρχει απόλυτη ιατρική απόδειξη ότι η πόση ΑΠΟΣΤΑΓΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ θα θεραπεύσει αρθρίτιδα, καρδιακές παθήσεις, υψηλή αρτηριακή πίεση, σκλήρυνση των αρτηριών ή οποιεσδήποτε άλλες δεκάδες ασθένειες που κάνουν τους ανθρώπους να υποφέρουν. Δεν υπάρχει απόλυτη απόδειξη ότι η κατανάλωση ΑΠΟΣΤΑΓΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ θα απομακρύνει τις πέτρες των νεφρών και της χολής, θα μειώσει των καταρράκτη ή θα θεραπεύσει το εμφύσημα. Όμως, υπάρχουν εκατοντάδες ιστορικά περιστατικά ανθρώπων που έχουν επιτύχει να απολαύσουν την ανακούφιση ή να υπερνικήσουν αυτά τα προβλήματα υγείας όταν άρχισαν να καταναλώνουν αποκλειστικά ΑΠΟΣΤΑΓΜΕΝΟ ΝΕΡΟ". -Δρ. Clifford C. Dennison, Ed. D., Αναπληρωτής καθηγητής στο Lee College στο Κλίβελαντ του Τενεσί, και δια βίου ερευνητής και ειδικός του νερού.

*** DOCTOR #21 ***
Αυτά τα λέει ο Dr. Ron Kennedy
"Τώρα όσον αφορά το επιχείρημα ότι το αποσταγμένο νερό ξεπλένει τα μεταλλικά στοιχεία. Αυτό είναι αλήθεια και αυτό ακριβώς θέλουμε να κάνουμε. Τα μεταλλικά στοιχεία που ξεπλένει είναι από τα άχρηστα, ιοντικής μορφής και θέλουμε αυτά να φύγουν από το σώμα και όχι να εναποτεθούν και να προκαλέσουν ασθένειες. Το αποσταγμένο νερό δεν απορροφά σημαντικές ποσότητες βιολογικά διαθέσιμων μεταλλικών στοιχείων, διότι αυτές απορροφώνται γρήγορα από τον οργανισμό με βάση τις ανάγκες του. Εάν περισσεύουν τότε φιλτράρονται μέσω των νεφρών και αυτό ακριβώς είναι που πρέπει να συμβεί με όλα τα πράγματα που περισσεύουν στην κυκλοφορία. Το αποσταγμένο νερό καθαρίζει το σώμα μέσω της προαγωγής της υγιούς λειτουργίας των νεφρών." - Ron Kennedy, M.D.

*** DOCTOR #22 ***
Είναι ένα απόσπασμα του για αυτούς που ακολουθούν τον Δρ Andrew Weil, ο οποίος έχει πίνει αποσταγμένο νερό για χρόνια:
"Μπορείτε να δοκιμάσετε να πιείτε εμφιαλωμένο αποσταγμένο νερό, αν θέλετε. Είναι νερό που έχει μετατραπεί [υπήρξε] σε ατμό έτσι οι ακαθαρσίες του παραμένουν πίσω. Ο ατμός έπειτα συμπυκνώνεται για να παράγει καθαρό νερό. Η διαδικασία της απόσταξης σκοτώνει και αφαιρεί πρακτικά όλα τα βακτηρίδια, τους ιούς, τα βαρέα μέταλλα και άλλους οργανικούς και ανόργανους ρύπους. Αφού αποσταχθεί, το νερό είναι τόσο καθαρό όσο μπορεί λογικά να είναι το νερό. Ενώ είναι αλήθεια ότι η απόσταξη απομακρύνει τα μεταλλικά στοιχεία καθώς εξαλείφει διάφορους άλλους ρύπους από το νερό, δεν νομίζω ότι αυτό είναι πρόβλημα. Τα μεταλλικά στοιχεία τα παίρνουμε από τα τρόφιμα, όχι από το νερό. Όσον αφορά την οξύτητα, το αποσταγμένο νερό είναι κοντά σε ένα ουδέτερο pH και δεν έχει καμία επίδραση στην ισορροπία οξέος / βάσης του σώματος. Το αποσταγμένο νερό είναι ασφαλές για κατανάλωση και το είδος του νερού που χρησιμοποιώ."

*** DOCTOR #23 ***
Αυτό είναι το άρθρο του Dr. Handley σχετικά με το αποσταγμένο νερό ...
Η σημασία του αποσταγμένου νερού στη γήρανση από τον Δρ Chester Handley
Καθώς το σώμα μας αρχίζει να μεγαλώνει, υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν. Το κύτταρο δεν παράγει καλά, το σώμα δεν χωνεύει, δεν απορροφά και δεν αποβάλει επίσης καλά. Σε περιοχές του σώματος αρχίζουμε να αισθανόμαστε πόνο και έχουμε πόνους που δεν είχαμε ποτέ πριν. Μία από τις κύριες αιτίες του πόνου είναι η υπερκατανάλωση σιτηρών από ηλικιωμένους. Είναι μαλακότερο, και φαίνεται πιο εύκολο στην κατανάλωση και πέψη. Λοιπόν η ακριβής αλήθεια είναι ότι δεν έχουν καθόλου όφελος για το σώμα που γερνάει και αφήνουν ένα όξινο κατάλοιπο που αποτίθεται στις αρθρώσεις και είναι ο νούμερο ένα λόγος αρθριτικού πόνου. Πριν από πολλά χρόνια, όταν έκανα έρευνα για το αποσταγμένο νερό, ανακάλυψα ότι σε αντίθεση με όλες τις ιστορίες εκεί έξω, το αποσταγμένο νερό δεν παίρνει τίποτα από το σώμα που το χρειάζεται.

Ποτέ δεν παίρνει κάτι από το κύτταρο. Οτιδήποτε είναι κυτταρικά δεσμευμένο παραμένει μέσα στο σώμα, αλλά είναι το καλύτερο εργαλείο στον κόσμο για τον καθαρισμό του αίματος [στο κυκλοφορικό σύστημα], η οποία είναι η μόνη λειτουργία που πραγματικά έχει το νερό ... να ξεπλένει, και να καθαρίζει το αίμα [στο κυκλοφορικό σύστημα]. Θυμηθείτε ότι η κυκλοφορία του αίματος είναι κυρίως ένα όργανο μεταφοράς. Οι άνθρωποι το θεωρούν υγρό και όχι όργανο, αλλά είναι όργανο. Μεταφέρει θρεπτικά συστατικά, οξυγόνο και ερυθρά αιμοσφαίρια σε όλο το σώμα και παίρνει τα απόβλητα προϊόντα και το διοξείδιο του άνθρακα.

Το αποσταγμένο νερό εξατμίζεται, γίνεται ατμός, χωρίζεται σε ένα μόριο υδρογόνου και οξυγόνου, γίνονται αέριο που ανεβαίνει στην ατμόσφαιρα, στη συνέχεια ψύχεται και συμπυκνώνεται ξανά σε νερό. Η ίδια διαδικασία συμβαίνει σε ένα αποστακτήριο [οινοπνευματοποιείο] όταν αποστάζει νερό. Με την θέρμανση το νερό γίνεται αέριο, όλες οι ακαθαρσίες μένουν πίσω, όλα τα απόβλητα αφήνονται πίσω, τότε συμπυκνώνεται και μετατρέπεται ξανά σε αγνό νερό και γίνεται το απόλυτα αγνό νερό εξαιτίας ενός πολύ σημαντικού παράγοντα που δεν υπάρχει σε οποιοδήποτε άλλο νερό ... είναι μοριακά ασταθές. Αυτό σημαίνει ότι όταν μπαίνει στην κυκλοφορία του αίματός διασπάτε ευκολότερα και κλειδώνει σε απόβλητα, απορρίμματα και ανεπιθύμητα υλικά που ρέουν μέσα στο αίμα σας.

Είναι επίσης ένας από τους καλύτερους τρόπους για τη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Έκανα δύο γραφήματα πριν από χρόνια, όταν μελετούσα για την αποτοξίνωση του σώματος με αποσταγμένο νερό, από το 1865 έως το 1965. Το 1865, οι ασθένειες που κατατάχθηκαν στις θέσεις λίγο πριν ή μετά την 40ή έγιναν οι τέσσερεις πρώτες πιο δολοφονικές ασθένειες το 1965 ... και όλες ήταν καρδιαγγειακά. Στη συνέχεια, έκανα ένα άλλο γράφημα από το 1865 έως το 1965 για να δείξω τη μείωση της χρήσης πόσιμου βρόχινου νερού. Πρακτικά τα δύο διαγράμματα ήταν βιομετρικά αντίθετα. Καθώς οι άνθρωποι εγκατέλειψαν την πόση βρόχινου νερού, οι καρδιαγγειακές παθήσεις αυξήθηκαν. Όταν το αγγειακό σύστημα του αίματος είναι καθαρό, έχετε λιγότερους πονοκεφάλους, έχετε λιγότερο πόνο, έχετε περισσότερο οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά για το σώμα και μεγαλύτερη ικανότητα θεραπείας για το σώμα.

Έχουν περάσει σχεδόν είκοσι χρόνια τώρα που ήρθε στο γραφείο μου ένας άνδρας που είχε αρθρίτιδα τόσο βαριά που δύσκολα θα μπορούσε να σηκωθεί από μια καρέκλα με ίσια πλάτη. Ο πόνος του ήταν ανυπόφορος. Τον βάλαμε στο πρόγραμμα αποτοξίνωσης, βγάλαμε όλα τα δημητριακά από την διατροφή του, του δώσαμε την εντολή να τρώει μόνο φρούτα, λαχανικά, πρωτεΐνες και προϊόντα κρέατος και να πίνει αποσταγμένο νερό κάθε μισή ώρα όσο ήταν ξύπνιος. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ένα μήνα αργότερα ο ίδιος άνδρας εργαζόταν στον κήπο του έχοντας όλον τον χρόνο για την ζωή του.

Δεν μπορώ να τονίσω αρκετά τη σημασία της κατανάλωσης αποσταγμένου νερού για τον καθαρισμό του αίματος, την μείωση του αρθριτικού πόνου και την μείωση της αρτηριακής πίεσης. Είναι επίσης γνωστή ότι μειώνει την χοληστερόλη και τα τριγλυκερίδια. Στην πραγματικότητα, η μόνη επίδραση στο σώμα είναι η υγεία. Υπάρχουν ορισμένοι κανόνες για το πόσο νερό να πίνετε. Ο κανόνας για μια κανονική ημέρα είναι το μισό του σωματικού σας βάρους [σε pounds, 1=0,45Kg] σε ουγγιές [1 κοινή ουγγιά = 28,35 γραμμάρια]. Αν ιδρώνετε και ασκείστε, πρέπει να πίνετε περισσότερο, όχι λιγότερο. Έχουμε την τάση να πίνουμε αναψυκτικά, καφέ και χυμούς, αλλά πρέπει να ξαναγυρίσουμε στη συνήθεια να πίνουμε αποσταγμένο νερό. Για να σας δώσω ένα παράδειγμα του τι σημαίνει αυτό, εάν είστε άνδρας και ζυγίζετε 200 λίβρες, θα πρέπει να πιείτε τουλάχιστον 100 ουγγιές αποσταγμένου νερού καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Υπάρχει μια ενδιαφέρουσα σημείωση για τους ανθρώπους που θέλουν να μελετήσουν. Ο Ιώβ, που είναι το παλαιότερο βιβλίο της Βίβλου, πιστεύω ότι είναι στο 36ο κεφάλαιο, είπε ότι ο Θεός πήρε το νερό, το απόσταξε και το έχυσε άφθονα στον άνθρωπο. Το λογικό επιχείρημα είναι ποιος ξέρει καλύτερα από τον δημιουργό που μας έδωσε αποσταγμένο νερό τι χρειαζόμαστε.

Για όσους ακολουθούν τη Βίβλο... Το νερό που ο Θεός επιλέγει να ρίξει άφθονα στον άνθρωπο είναι αποσταγμένο νερό.

Ιώβ 36:27,28 [βιβλίο του Ιώβ κεφάλαιο 36 ή λς, εδάφιο ή χωρίο 27 και 28]
27 - Αυτός ανασύρει τις σταγόνες του νερού· συμπυκνώνονται και γίνονται βροχή από την ομίχλη του· 28 - έπειτα τα σύννεφα χύνουν τη βροχή, τη ρίχνουν άφθονα πάνω στους ανθρώπους.
27 Όταν ανασύρη τας ρανίδας του ύδατος, αυταί καταχέουσιν εκ των ατμών αυτού βροχήν, 28 την οποίαν τα νέφη ραίνουσιν· αφθόνως σταλάζουσιν επί τον άνθρωπον
.

*** DOCTOR #24!!! ***
Τέλος, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις πρώτες 4 σελίδες ενός βιβλίου από τις αρχές του περασμένου αιώνα που γράφτηκε από τον Δρ. Hanish, "The Distilled Water Cure" από τον Otoman Hanish, M.D., D.D. που εκδόθηκε το 1946 από τη βρετανική ένωση Mazdaznan «Συχνά το αίμα μολύνεται και πρέπει να καθαριστεί. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος καθαρισμού του αίματος και αυτό είναι μέσω ‘νεκρού’ νερού, αγνού νερού, αποσταγμένου νερού που δεν περιέχει ζωντανούς οργανισμούς, χημικά ή παρόμοιες ουσίες. Πρέπει να είναι ‘νεκρό’ νερό, δηλαδή νερό συμπυκνωμένο από ατμό. Το αποσταγμένο νερό, λόγω του βάρους του: επιδρά με πίεση μιας λίβρας στα μεταλλικά στοιχεία και τα οξέα που φράζουν την κυκλοφορία του αίματος, τα πιέζει κατευθείαν προς το σύστημα [απέκκρισης]. Ακόμα και μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα εξαλείφει υπολογίσιμες ποσότητες ακαθαρσιών από το αίμα. Δεν υπάρχει κανένας δύσκολος και βιαστικός κανόνας σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής Της Θεραπείας, μπορεί να εφαρμοστεί γρήγορα ή αργά, ζεστή ή κρύα. Αφήνεται εξ ολοκλήρου στο άτομο να αποφασίσει ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία και τη φυσική του κατάσταση.

Το κυριότερο είναι να επιτύχουμε την απαραίτητη πίεση και να εξασφαλίσουμε ότι κάθε φορά λαμβάνονται δύο φλιτζάνες - συνολικά επτά πάιντς [7 pints=3,3L] την ημέρα. Αυτό είναι πολύ εύκολο να επιτευχθεί εάν η ποσότητα ρυθμίζεται συστηματικά ως εξής:

  • 1. Με το ξύπνημα πάρτε δύο φλιτζάνια.
  • 2. Άλλα δύο φλιτζάνια λίγο πριν το πρωινό.
  • 3. Δύο φλιτζάνια στη μέση του πρωινού [δηλαδή των πρωινών ωρών].
  • 4. Δύο επιπλέον 20 με 30 λεπτά πριν από το μεσημεριανό γεύμα.
  • 5. Δύο φλιτζάνια στα μέσα του απογεύματος.
  • 6. Άλλα δύο φλιτζάνια 20 με 30 λεπτά πριν το δείπνο.
  • 7. Τα τελευταία δύο φλυτζάνια το βράδυ λίγο πριν τον ύπνο.

Εάν κάποιος επιθυμεί, μπορεί να πάρει δύο ακόμη φλυτζάνια μία-δύο ώρες μετά το γεύμα και τις άλλες δύο ώρες μετά το δείπνο. Όσον αφορά το φαγητό και το ποτό, πρόκειται για ατομική επιλογή. Τίποτα δεν απαγορεύεται και δεν υπάρχει ανάγκη για νηστεία ή για στέρηση [τροφής]. Κάποιος μπορεί να φάει και να πιει ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες του. Μπορεί να τρώει μέτρια αφού έχει πάρει δύο φλιτζάνια αποσταγμένο νερό. Η αρχή Της Θεραπείας που πρέπει να τηρηθεί είναι, επτά φορές την ημέρα, δύο φλιτζάνια νερό ταυτόχρονα, φροντίζοντας να παίρνουμε δύο φλιτζάνια λίγο πριν από κάθε γεύμα. Σύντομα θα γίνει αντιληπτό ότι ακόμα και κατά το πρωινό, κάποιος τρώει πάντα μέτρια μετά από δύο φλιτζάνια αποσταγμένο νερό. Μετά από τρεις ημέρες θα παρατηρηθεί έλλειψη επιθυμίας για κάποιες γεύσεις και πολύ διαφορετικές επιθυμίες για φαγητά που πριν μπορεί να μην άρεσαν.

\

Μέρα με τη μέρα κάποιος τρώει λιγότερο: σύντομα μόνο το μισό και στη συνέχεια μόνο το ένα τρίτο από αυτό που κανονικά έτρωγε. Μετά από τρεις ημέρες, η επιδερμίδα γίνεται πιο καθαρή και ρόδινη και διαπιστώνει ότι αισθάνεται πιο ελαφρύς. Μετά από δύο έως τρεις εβδομάδες, τα μάτια γίνονται πιο καθαρά και πιο διαπεραστικά, το μυαλό σκέφτεται πιο καθαρά και κάποιος γίνεται λιγότερο ευερέθιστος. Μετά από τρεις εβδομάδες, οι λεπτότεροι γίνονται λίγο πιο σωματώδης και οι πιο παχουλοί γίνονται λίγο λεπτότεροι.

Σε περίπτωση οξέων συμπτωμάτων, η θεραπεία χρειάζεται μόνο τρεις εβδομάδες, σε άλλες περιπτώσεις έως πέντε εβδομάδες. Εάν Η Θεραπεία γίνει για 5 έως 12 εβδομάδες συνεχόμενα, το 65 τοις εκατό όλων των παθήσεων εξαλείφεται και το άλλο 35 τοις εκατό θα εξαλειφθεί εάν συνεχιστεί μετά μια σωστή διατροφή. Μέχρι τη στιγμή που κάποιος έχει σχεδόν ολοκληρώσει Την Θεραπεία, έχει συνηθίσει την κατανάλωση αποσταγμένου νερού που του αρέσει και παίρνει τακτικά δυο φλυτζάνια πριν από κάθε βραδινό γεύμα. Η υιοθέτηση αυτής της συνήθειας αποτρέπει όλες τις ασθένειες. Το σώμα ήδη αποτελείται από 85% νερό και με την προσθήκη δύο φλιτζανιών νερού τακτικά κάθε βράδυ, όλα τα οξέα και οι κρύσταλλοι εξαλείφονται με φυσικό τρόπο και το αίμα δεν επιβαρύνεται από αυτά.

Τρεις εξαιρετικά σημαντικές επιδράσεις διασφαλίζονται μέσω της Θεραπείας Του Νερού

  1. Το αίμα καθαρίζεται και απαλλάσσεται από όλες τις ξένες ουσίες.
  2. Προκαλεί την καλή λειτουργία των επιμέρους οργάνων και επομένως ολόκληρου του οργανισμού.
  3. Παρέχει μια νεανική φρεσκάδα σε ένα μέτρο που συχνά δεν έχει ούτε η νεολαία καθώς ομαλοποιεί ολόκληρο το αδενικό σύστημα, αυξάνοντας έτσι την δύναμη του εγκεφάλου και η ζωή γίνεται πιο χαρούμενη.

Επομένως, να θυμάστε πάντα, να καταφεύγετε κατά διαστήματα στην Θεραπεία Του Νερού. Εάν αισθανθείτε αδιαθεσία, ξεκινήστε την πάλι για μερικές ημέρες ή και εβδομάδες. Δείτε την Θεραπεία Του Νερού ως μια σημαντική αγωγή για πέντε έως επτά εβδομάδες κάθε τρία, πέντε, επτά, εννέα χρόνια, καθώς καθαρίζει ολόκληρο τον οργανισμό και έτσι αφού ανανεωθεί, εξασφαλίζεται συνεχής πρόοδος. Επομένως, το αποσταγμένο νερό έχει τη μεγαλύτερη αξία τόσο ατομικά όσο και για την ανθρωπότητα γενικότερα. Μετά από μερικές εβδομάδες στην Θεραπεία, κάποιος μαθαίνει να επιλέγει το φαγητό που η φύση μας χρειάζεται για την οικοδόμηση του οργανισμού, αρχίζει να ζει εκ νέου. Ακόμη και μετά από μόλις τρεις ημέρες παρατηρείται καθαρισμός και η ανανέωση του αίματος είναι αξιοσημείωτη. Με Την Θεραπεία δεν κερδίζει ή χάνει κατ΄ ανάγκη κάποιος βάρος. Όσο πιο καθαρό είναι το αίμα, τόσο πιο φυσιολογικά γίνονται τα κύτταρα του σώματος.

Εάν κάποιος κερδίζει πολύ βάρος, πρέπει να απλοποιήσει την διατροφή του απορρίπτοντας το βούτυρο και τα έλαια. Το μεγάλο πλεονέκτημα της Θεραπείας Του Νερού είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνετε ερωτήσεις, απλά την ακολουθείτε, όλα έρχονται από μόνα τους από την στιγμή που κάποιος την ακολουθήσει. Ως αποτέλεσμα της Θεραπείας Του Νερού, κάποιος αρχίζει να σκέφτεται για τον εαυτό του αντί να θέτει ερωτήσεις, γίνεται ένας σκεπτόμενος άνθρωπος. Η Θεραπεία Του Νερού είναι τόσο απλή, που δεν μπορεί κάποιος να κάνει λάθος, ούτε καν λάθος στη διατροφή. Το αξιοθαύμαστο χαρακτηριστικό της είναι ότι δεν απαιτείται προσπάθεια και ωστόσο επιτυγχάνεται το μέγιστο όφελος. Επιπλέον, άσχετα με την αιτία για την οποία κάποιος καταφεύγει σε αυτήν, αδύναμο στομάχι, καούρες, δυσπεψία, δυσκοιλιότητα, αν το συκώτι δεν λειτουργεί καλά, επειδή τα νεφρά έχουν πρόβλημα, για τα πνευμόνια, τα νεύρα, προβλήματα καρδιάς, για αλλαγή στην ζωή του ή για ανάπτυξη, μπορεί να είναι σίγουρος για τα αποτελέσματα. Όλες οι ασθένειες πρέπει να δώσουν τη θέση τους στο αποσταγμένο νερό και απλά δεν χρειάζεται να προστεθεί τίποτα.

Πώς να ξεκινήσετε με το Αποσταγμένο Νερό

Στην αρχή μπορείτε να το αγοράσετε πλαστικές φιάλες ενός γαλονιού. Τα εμπορικά κέντρα συνήθως πουλάνε αυτό με την καλύτερη γεύση. ΟΧΙ επειδή είναι το καλύτερο, αλλά επειδή διακινούν το περισσότερο, και το νερό μένει λιγότερο χρόνο σε αυτές τις φιάλες που δίνουν γεύση πλαστικού. Τα μικρά φαρμακεία τείνουν να έχουν το χειρότερο στη γεύση, διότι το νερό μένει εκεί για πιο πολύ καιρό. Μην ανησυχείτε ότι θα μολύνετε τον εαυτό σας με πλαστικό, ναι, θα ΓΕΥΘΕΙΤΑΙ το πλαστικό στην γλώσσα σας, ΑΛΛΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, ότι το πλαστικό είναι μαγνητικά δεσμευμένο με το νερό και θα περάσει μέσα από το απεκκριτικό σύστημα (στο οποίο δεν περιλαμβάνονται τα ούρα). Έχω πολλούς φίλους που είναι με το «αποσταγμένο νερό από πλαστικό δοχείο» για μήνες και χρόνια και βιώνουν ΠΛΗΡΗ αποτέλεσμα αντιγύρανσης τύπου ‘πηγή της νιότης’. Θα σας πάρει πολύ χρόνο για να συνειδητοποιήσετε πόσο ισχυρό είναι αυτό το νερό. Το μελετάω για χρόνια και ακόμη μένω εμβρόντητος καθημερινά, ότι αυτό το γαλήνιο, διαυγές, ταπεινό υγρό, μπορεί να πετύχει καταπληκτικά επιτεύγματα με απίστευτη ταχύτητα.

Μόλις αποφασίσετε ότι σας αρέσει, μπορείτε να αγοράσετε ένα μικρό αποστακτήρα πάγκου που είναι καλός για ένα ή δύο άτομα με κόστος περίπου $200. Πωλούν ένα φθηνότερο με $100, αλλά μαζεύει το νερό σε πλαστική κανάτα, ενώ το μοντέλο των $200 έχει γυάλινη κανάτα. Πουλάνε και μεγαλύτερα, πιο βολικά οικογενειακά μεγέθη με κόστος περίπου $500. Ένας προ-φίλτρο [ενεργού] άνθρακα είναι μια καλή ιδέα για τα περισσότερα είδη νερού, αλλά ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ σημαντικό για οποιοδήποτε νερό δημόσιου συστήματος υδροδότησης καθώς περιέχουν ΥΨΗΛΕΣ ποσότητες VOC’s ή Πτητικών Οργανικών Ενώσεων που έχουν χαμηλότερο σημείο βρασμού από το νερό και πράγματι περνούν μέσω της διαδικασίας απόσταξης.

Έτσι, το φίλτρο άνθρακα αφαιρεί τα VOC’s πριν φτάσουν στον αποστακτήρα. Οι μεγαλύτερες μονάδες των $500 έχουν προ-φίλτρο άνθρακα, και έτσι είναι εξαιρετικές, αλλά για όσους παίρνουν τις μικρότερες μονάδες των 200 δολαρίων που δεν διαθέτουν προ-φίλτρο άνθρακα, θα πρέπει να το φιλτράρουν πρώτα με μια κανάτα με ενσωματωμένο φίλτρο άνθρακα ή από ένα ψυγείο με φίλτρο και βρύση νερού στην πόρτας του ή οτιδήποτε χρησιμοποιεί βασικό φιλτράρισμα [ενεργού] άνθρακα. Υπάρχουν κάποια νερά που δεν έχουν VOC’s και δεν χρειάζεστε κανένα προ-φιλτράρισμα άνθρακα, απλά δοκιμάστε και δείτε. Εάν το νερό έχει άσχημη γεύση σαν πλαστικό ακόμα και μετά την απόσταξη του, τότε δοκιμάζετε την γεύση των VOC’s και πρέπει να κάνετε το προ-φιλτράρισμα».

Μετάφραση για το ftiaxno.gr [Πέτρος Μ.]
[το κείμενο στις αγκύλες είναι σημειώσεις και επεξηγήσεις του μεταφραστή ή το Αγγλικό πρωτότυπο κείμενο]
[Το κείμενο από την Αγία Γραφή είναι αποδώσεις-μεταφράσεις που υπάρχουν δωρεάν στο διαδίκτυο]

Διαβάστε ακόμη:Εισαγωγή: αποσταγμένο νερό

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/2/18, 2:32 π.μ.

    ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΥΔΗ ,ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΘΕΟΔΩΡΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/2/18, 6:41 μ.μ.

    Το νερό απο αφυγραντήρα δωματίου μπορούμε να το πιούμε? Θεωρητικά είναι αποσταγμένο αλλά δεν ξέρω πόσο καθαρό είναι, γνωρίζει κάποιος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/2/18, 7:00 μ.μ.

    Το νερό της βροχής θεωρείται αποσταγμένο; Πίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ..........ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το νερό της βροχής είναι αποσταγμένο αλλά πλέον λόγο της μόλυνσης της ατμόσφαιρας δεν συνιστάτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα