Χυμός λεμονιού

Χυμός λεμονιού

Θεραπευτικές ιδιότητες του χυμού λεμονιού

Ο Χυμός του Λεμονιού είναι 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία και σκοτώνει 11 ειδών Καρκινογόνα Κύτταρα! Σας το μεταφέρω απλά. Όσοι είναι του ιατρικού κλάδου ή γνωρίζουν αντίστοιχα, ας τους το μεταδώσουν. Ίσως να υπάρχει αλήθεια και σκοπιμότητα ταυτόχρονα... Οι ωφελιμότητες του λεμονιού. Το λεμόνι, είναι ένα θαυματουργό προϊόν στο να σκοτώνει τα καρκινογόνα κύτταρα. Είναι 10.000 φορές ισχυρότερο από τη χημειοθεραπεία, γιατί δεν το αποδεχόμαστε αυτό;
Διότι υπάρχουν οργανισμοί που ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν μια συνθετική ουσία, που να τους επιτρέπει να αποκτήσουν κέρδη φανταστικά!

Για αυτό και από τώρα μπορείς προκαταβολικά να βοηθήσεις έναν φίλο που το χρειάζεται, επιτρέποντάς του να πληροφορηθεί ότι του είναι χρήσιμο να πιει χυμό λεμονιού για την πρόληψη της ασθένειας. Η γεύση του είναι ευχάριστη και φυσικά δεν προξενεί τις φοβερές επιδράσεις της χημειοθεραπείας. Και εφόσον έχει την δυνατότητα να το πράξεις, φύτεψε μια λεμονιά στον κήπο σου. Όλα τα μέρη του είναι ωφέλιμα. Την επόμενη φορά που επιθυμείς να πιεις χυμό, ζήτα φυσικό χυμό λεμονιού χωρίς συντηρητικά. Πόσα άτομα πεθαίνουν ενώ το μυστικό αυτό παραμένει φυλαγμένο, με καχυποψία, ώστε να μη θέσει σε κίνδυνο τα κέρδη εκατομμυρίων των μεγάλων φαρμακευτικών επιχειρήσεων!

Όπως γνωρίζετε πολύ καλά, η λεμονιά είναι χαμηλή. Δεν καταλαμβάνει μεγάλο χώρο. Όλοι τη γνωρίζουν σαν λεμονιά. Το φρούτο του είναι ένα κιτρικό προϊόν με διαφορετικές όψεις, το εσωτερικό του μπορεί να φαγωθεί άμεσα ή να επεξεργαστεί για την παραγωγή ποτών, αναψυκτικών, γλυκισμάτων κλπ. Το σημαντικό σε αυτό το φυτό οφείλεται στα ισχυρά αντικαρκινογόνα αποτελέσματά του. Και ακόμα και εάν του αποδίδονται περισσότερες χημικές ιδιότητες, το σημαντικότερο αυτού είναι δράση του πάνω στις κύστες και τους όγκους. Το φυτό αποτελεί μια θεραπευτική αγωγή για τον καρκίνο, δοκιμασμένο σε καρκίνους όλων των μορφών. Υπάρχουν ορισμένοι που το συνιστούν για όλες τις μορφές καρκίνου. Επιπλέον το θεωρούν σαν έναν παράγοντα αντιμικροβιακού ευρέος φάσματος, κατά των μολύνσεων των βακτηριδίων και όγκων, ικανό στην καταπολέμηση των εσωτερικών παρασίτων και σκουληκιών, ρυθμιστή τη υψηλής αρτηριακής πίεσης, είναι αντικαταθλιπτικό και καταπολεμά το άγχος και τις νευρικές διαταραχές.

Η πηγή αυτής της πληροφορίας είναι εντυπωσιακή: προέρχεται από έναν εκ των μεγαλύτερων φαρμακευτικών εταιρειών στον κόσμο που διαβεβαιώνει ότι μετά από 20 χρόνια εργαστηριακών μελετών, που πραγματοποιήθηκαν από το 1970 και συνακόλουθα έτη.

Τα εξαχθέντα συμπεράσματα ήταν:
Καταστρέφει τα καρκινογόνα κύτταρα 12 τύπων καρκίνων, συμπεριλαμβανομένων, του εντέρου κόλον, του στήθους, του προστάτη, των πνευμόνων και του παγκρέατος… τα χημικά συστατικά του δένδρου κατέδειξαν ότι δρα 10.000 καλύτερα στην επιβράδυνση ανάπτυξης των καρκινογόνων κυττάρων από το φαρμακευτικό προϊόν adriamycin, ένα χημειοθεραπευτικό φαρμακευτικό προϊόν, που χρησιμοποιείται συνήθως στον κόσμο όλο.
Το πλέον εντυπωσιακό της θεραπείας είναι ότι με τον εξαγόμενο χυμό λεμονιού καταστρέφονται μόνον τα καρκινογόνα κύτταρα και δεν επιδρά στα υγιή. Το κείμενο κυκλοφόρησε από το Ινστιτούτο των Επιστήμων Υγείας, llc 819n, Charles Street, Βαλτιμόρη, MD 1201.

(Σημείωση «ID») Το αναδημοσιεύουμε γιατί και αν δεν αληθεύουν τα συγκεκριμένα στοιχεία, το λεμόνι δεν βλάπτει. Η καχυποψία του κοινού όσον αφορά τις προθέσεις των μεγάλων πολυεθνικών δεν έχει αυξηθεί τυχαία τα τελευταία 30 χρόνια. Υπήρξαν ζωντανά παραδείγματα Εγκληματικών Ενεργειών κατά της Ανθρωπότητας από αρκετές Φαρμακοβιομηχανίες, μερικές από τις οποίες τελικά στις ΗΠΑ, κατηγορήθηκαν και καταδικάστηκαν. Οι καπνοβιομηχανίες είναι ένα παράδειγμα. Το ίδιο συνέβη με τις ορμόνες. Οι Φαρμακοβιομηχανίες έπεισαν του γιατρούς ότι οι ορμόνες βελτιώνουν την εμφάνιση της γυναίκας μετά την εμμηνόμαυση, με αποτέλεσμα εκατομμύρια γυναίκες στις ΗΠΑ για πάνω από 20 χρόνια να φορτώνουν τον οργανισμό τους με περιττές ορμόνες και με αποτέλεσμα ο αριθμός των καρκινογεννήσεων στις συγκεκριμένες γυναίκες να εκατονταπλασιαστεί και να πεθάνουν εκατομμύρια γυναίκες! Έπρεπε δηλαδή, να πεθάνουν τόσα εκατομμύρια γυναίκες για να παραδεχτούν τελικά, ότι οι ορμόνες παράγουν καρκινογενήσεις; Υπάρχουν πολλές πανεπιστημιακές μελέτες οι οποίες «πνίγονται» από τις Φαρμακοβιομηχανίες, που στηρίζουν ότι υπάρχουν εναλλακτικές θεραπείες του καρκίνου, αντί της χημειοθεραπείας, όμως τα κέρδη από τη διάθεση αυτού του χημικού φαρμάκου είναι τεράστια! )

Πηγή: www.insurancedaily.gr/blog/?p=21335

Παρατηρήσεις:
Επειδή μετέφερα απλώς το άρθρο, πρέπει να κάνω μερικές παρατηρήσεις πάνω σε αυτό. Το άρθρο είναι πρόχειρο κατά την άποψή μου και η πηγή άγνωστη από ότι φαίνεται… τουτέστιν καταντάει θεωρία συνομωσίας, όχι βέβαια ότι αποκλείεται.
Ψάχνοντας τη πηγή του άρθρου το μόνο που βρήκα ήταν αυτός ο σύνδεσμος που αναφέρει ότι είναι από ανώνυμο συγγραφέα: http://www.elreporterosf.com/?q=node/4736

Εγώ από τη μεριά μου να εξηγήσω μερικές ιδιότητες του λεμονιού που σίγουρα βοηθάει σε πολλά.
-Το λεμόνι κάνει το αίμα μας αλκαλικό κάτι που καταπολεμά το καρκίνο όπως και οι άλλες αλκαλικές τροφές. Ο καρκίνος δεν ζει σε αλκαλικό περιβάλλον. Υπάρχουν πολλές μελέτες για αυτό.
-Το λεμόνι είναι πολύ καλό αντιμικροβιακό.
-Το λεμόνι περιέχει μεγάλη ποσότητα βιταμίνης C, αποδεδειγμένο επιστημονικώς και αυτό.
-Όλοι οι ασθενείς με σοβαρές αρρώστιες παίρνουν συμπληρώματα βιταμίνης C, επειδή υπάρχει έλλειψη στον οργανισμό. Ακόμη και σίδηρος να μας λείπει η αιτία πολλές φορές είναι ότι δεν έχουμε βιταμίνη C που είναι απαραίτητη για να απορροφηθεί ο σίδηρος. Γιατί να παίρνουμε χάπια ενώ μπορούμε να πάρουμε φυσική βιταμίνη πίνοντας χυμό λεμονιού;
-Το λεμόνι είναι άριστο καθαριστικό του οργανισμού από τοξίνες. Αν οι τοξίνες δεν είναι αρκετά υπεύθυνες για τη δημιουργία καρκίνου τότε τι είναι;
-Το λεμόνι μαζί με λάδι χρησιμοποιείται από φυσικούς θεραπευτές για να καθαρίζει το συκώτι. Όποιος έχει υγιές συκώτι είναι σχεδόν απίθανο να έχει σοβαρή ασθένεια….

Από αυτά τα λίγα και μόνο συμπεραίνουμε ότι το λεμόνι είναι ένα σοβαρό φάρμακο-τροφή για τον οργανισμό μας.
Ψάχνοντας για βιβλιογραφία για το λεμόνι και τις ιδιότητές του, ανακάλυψα το μικρό αλλά καταπληκτικό βιβλίο του Stanley Burrough-The master cleanser.
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, γιατί περιέχει μια από τις πιο εύκολες, φτηνές και αποτελεσματικές μεθόδους αποτοξίνωσης ολόκληρου του οργανισμού.

Προφυλάξεις
Πάντα χρησιμοποιείτε τα βότανα υπό την επίβλεψη ενός ειδικού ιατρού και ποτέ μόνοι σας. Μην χρησιμοποιείτε βότανα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς την γνώμη ιατρού. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικό σκοπό.
Η σελίδα δεν φέρει καμία ευθύνη: Διαβάστε τους όρους χρήσης

Διαβάστε ακόμη:Τα εσπεριδοειδή σαν φάρμακα

33 σχόλια:

  1. Aγαπητε Θοδωρε κανεις εξαιρετικη δουλεια. Ν α εισαι καλα και σε γαληνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...και το σαλικυλικό οξύ, συστατικό της ασπιρίνης, το βρίσκουμε σε φυτά του γένους spiraea, αλλά...αφήνουν οι φαρμακοβιομηχανίες!; Το χρήμα είναι ισχυρό "ναρκωτικό"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/10/10, 1:26 π.μ.

    Πολυ ενδιαφερον μπραβο! Ηδη το προτεινα σε μια φιλη μου με τη νοσο ,το να ελπιζει κανεις ειναι μεγαλο πραγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θεόδωρε
    το θέμα σου το ανέβασα και στο δικό μου blog.
    Καλά να είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/10/10, 10:03 π.μ.

    γεια σας, εγώ πάλι έχω ακούσει ότι το λεμόνι όχι μόνο δεν κάνει καλό αλλά επιδεινώνει τις φλεγμονές πόσο μάλλον δε βοηθά καθόλου τους καρκινοπαθείς. όσο για τις έρευνες που επιβεβαιωνουν διάφορα, περί βιταμίνης c κλπ, ας δούμε αυτό που αναφέρεται στην ανάρτηση για τις ορμόνες και τις συνέπεις από τη χρήση τους. Μέχρι κάποια στιγμή φαντάζομαι πως αντίστοιχες "έρευνες" επιβεβαίωναν το πόσο καλό κάνουν. Μήπως υπάρχει μεγάλο απόθεμα σε λεμόνια και δεν ξέρουν τί να το κάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/10/10, 10:12 π.μ.

    - lemon oil is used in both wood cleaner and polish, where the solvent property of d-limonene is employed to dissolve old wax, fingerprints, and grime.

    συμπληρώνω το προηγούμενο σχόλιό μου, αντιγράφοντας από τη βικιπαίδεια, μια από τις χρήσεις του έλαιου λεμονιού είναι να καθαρίζει, η d-limonene έχει ιδιότητες διαλύτη, λέει...επίσης χρησιμοποιείται και ως ήπιο εντομοκτόνο...δεν ξέρω, ίσως είμαι καχύποπτο άτομο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ.
    Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
    ΜΟΥ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΙΝ ΣΙΛΟΓΟΝΟ ΑΔΕΝΑ ΣΤΗ ΚΑΤΩ ΓΝΑΘΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΔΟΥΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1/4/11, 3:35 μ.μ.

    @ανώνυμο 10:03
    Εσύ έχεις "ακούσει".
    Υπάρχουν πολλοί όμως, από την εποχή των παππούδων μας μέχρι σήμερα, που έχουν ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ κι έχουν πολύ ωφεληθεί από τις ευεργετικές ιδιότητες του λεμονιού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/4/11, 3:09 μ.μ.

    αντε αρχισαμε τα ελληνικά μας κολπα....βρε μια κουβεντα ειπε ο ανθρωπος....
    Πετρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος14/4/11, 9:25 μ.μ.

    Δεν θελω να τοποθετηθω στο αν το λεμονι κανει καλο στον καρκινο ή οχι. Αυτο θελει συστηματικο και σοβαρο ψαξιμο απο Πανεπιστημια κλπ. Απλως μια παρατηρηση θα κανω. Εδω και 30 χρονια εχουμε φυτεψει 30 λεμονιες για το σπιτι κυριως. Ξοδευουμε λεμονια παντου. Σε σαλατες, λεμονολαδο σε χορτα, λεμονι σε τηγανητα, στο μαγειρευτο φαγητο κλπ. Νομιζω οτι μονο στα μακαρονια δε βαζουμε λεμονι!
    Φετος ενα μελος της οικογενειας μου διαγνωστηκε με καρκινο του παχεως εντερου!
    Ξαναλεω οτι αυτο δεν αποτελει μομφη εναντιον του λεμονιου. Ελπιζω, για παραδειγμα, η καταναλωση λεμονιου να εχει καθυστερησει τη νοσο. Ομως αφηστε τους ερευνητες να βγαζουν τα συμπερασματα αυτα. Εμεις εχουμε καθηκον να κρινουμε το φορεα που κανει την ερευνα και, αν μπορουμε, να ανακαλυπτουμε αν πισω απο το καθε συμπερασμα κρυβονται καποια συμφεροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχω γράψει την άποψή μου για το άρθρο αλλά και για το λεμόνι αναφερόμενος στη θεραπευτική δίαιτα της λεμονάδας(the master cleanse).

    Σημαντικά βιβλία θεωρώ τα:

    1.Το θαύμα της αλκαλικής διατροφής-Robert O. Young Ph.D. (http://www.dioptra.gr/page.aspx?itemID=PPG504_1036)
    2.Cancer - Step Outside the Box by Ty M. Bollinger (http://www.cancerstepoutsidethebox.com/) που τα έχει όλα μαζεμένα…
    3.Save your life-Dr. Richard Schulze (http://healingtools.tripod.com/sbsylhvc.html)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/5/11, 10:19 μ.μ.

    το χρήμα που παίξει στα φάρμακα ειναι τεραστιο γι αυτό ότι και να πουμε για το λεμόνι η και θαυματουργό καρπό για όλες τις ασθένειες να δίνουν δωρεάν εξωγηινοι στην Ομόνια.....τα φαρμακα θα κανουν τρελούς τζιρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος19/5/11, 10:28 π.μ.

    σε ευχαριστούμε για το άρθρο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος27/5/11, 11:09 μ.μ.

    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΩ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΗΜΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 6000 ΕΥRO ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΧΗΜΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΩΣ ΑΦΘΟΝΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ.
    ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ foot.materrs ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.Η ΦΥΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΝΟΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το τι νομίζει ο καθένας είναι δουλειά δική του! Εγώ να σας πω σίγουρα το γνωρίζω και εσείς πριν το αποδεχτείτε η το αρνηθείτε καλό δικό σας να το ψάξετε μόνοι σας περεταίρω!!
    Το κάθε πράγμα ο θεός μας το έδωσε για καλό σκοπό και με πάρα πολύ καλή πρόθεση, αλλά εμείς με την παραπληροφόρηση και όλη μας την αρνητικότητα, κάνουμε κύκλους συνέχεια! Το λεμόνι όπως και το Οξυζενέ και η μαγειρική σόδα αλλά και πάρα πολλά άλλα είναι όπως τουλάχιστον εγώ το έχω βιώσει χρησιμοποιώντας τα αλλά και ψάχνοντας συνεχώς για όλα αυτά!! το θέμα βρίσκεται στο σωστό Momentum για το κάθε πράγμα και για όλα τα παραπάνω φρόνιμο θα ήταν να χρησιμοποιήσουμε μόνο Απεσταγμένο η σε μερικές περιπτώσεις ακόμα καλύτερα ιονισμένο νερό!!! για οποιαδήποτε πληροφορία περεταίρω αφήστε μήνυμα με email σας η επικοινωνήστε με το skype μου, aquasports16. Με απεριόριστη ευγένεια και ταπεινότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. λυπαμαι αυτους που γραφουν αρνητικα σχολια μηπως ανοικουν σε ομαδες φαρμακοβιομηχανιας πιος ο σκοπος τους δεν εχω καταλαβει λυπαμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος9/10/11, 8:53 μ.μ.

    Συχγαρητηρια για το αρθρο.Δυστηχως ο ανθρωπος ειναι τοσο ηλιθιο και παταπο ζωο,που ακομη και ο Θεος ο ιδιος να κατεβαινε στη γη και να του το ελεγε,παλι δεν θα το πιστευε.
    Δεν μπορω ειμαι σιγουρος κ να υποστηριζω εαν οντως το λεμονι καταπολεμα τον καρκινο.Για 2 ομως πραγματα ειμαι 110%σιγουρος.
    1)Οτι πισω απο καθε ανθρωπινο "εφιαλτη" πονο κ δυστηχια(καρκινος,καραφλα,κτλ)υπαρχει μια βιομηχανια...,που εχει ασυλληπτο κερδοσκοπικο οφελος.(και κοιτα να αφανησει απο προσωπου γης καθε τι,που απειλη κερδη της).
    2)Για τα ΠΑΝΤΑ στη φυση υπαρχει το "αντιδοτο",ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    Τελος να αναφερω "περιστατικα" που εδρασαν σε μενα οι ευεργετικες ιδιοτητες του λεμονιου.
    Καποτε ως νεος ηλεκροσυγκολητης(μεχρι το ματι να μαθει να κλεινει γρηγορα στη βλαβερη ακτινοβολια)υπεφερα μερικες φορες τα βραδια με τα ματια μου.Μια μερα ΠΡΟΤΟΥ ξεκινησει ο πονος καλα καλα και ενω ερχοταν,μια σταγονα λεμονι ηταν αρκετη σε καθε ματι,και μετα σαν μην ειχα κολλησει ποτε.
    Επισης πολυ προσφατα το βραδυ νιωθοντας ΕΝΤΟΝΟ πονολαιμο,ηπια κανοντας γαργαρες, 3 κουταλες της σουπας λεμονι,το πρωι ο λαιμος μου ηταν "μελι".αυτα απο μενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος12/10/11, 8:08 μ.μ.

    MIA STAGONA MELI
    ME 3 STAGONES LEMONI
    KAI 5 STAGONES NERO.
    TOPOTHETEISTE TO MIGMA
    AYTO STA MATIA SAS.
    (ISOS TSOYKSEI GIA LIGO).
    SKOYPISTE TA MATIA SAS.
    EPANALHPSH KATHE EBDOMADA.
    GIA 3 MHNES.
    (MOY TO EMATHE O PATERAS MOY)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος3/3/12, 10:27 μ.μ.

    ολοι εχουμε τη συνηθεια να στιβουμε λεμονια του εμποριου στο πιατο με τα χερια κ μετα να πιανουμε τη τροφη.ΠΡΟΣΟΧΗ σ αυτο.τα λεμονια αυτα ειναι απλυτα κ ειναι γεματα με φυτοφαρμακα.ας τα πλενουμε πριν τα στιψουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος23/5/12, 12:47 μ.μ.

    ΜΠΡΑΡΒΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ...!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    1. ΟΛΟΙ ΑΚΟΥΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝΕ .ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΡΧΕΤΟΙ.

    2. Ο ΑΝΟΜΥΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΥΤΡΩΣΕΙ ΛΕΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ..ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΗΜΕΕΡΗΣΙΩΣ ΣΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 8-12 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΛΙΓΡΑΜ. ΚΟΙΝΩΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΛΕΜΟΝΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

    3. ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ TΗΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ. ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΛΕΜΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

    4. ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΑΣΤΟ ΠΟΛΙΤΗ- ΠΡΟΒΑΤΟ - ΑΣΧΕΤΟ-ΑΠΑΙΔΕΥΤΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΖΟΥΜΙΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ .ΔΕΝ ΣΥΝΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C .... ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΟΝΟ 20 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.

    5. ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ-ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΑΜΑΘΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.

    6. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ .ΤΩΡΑ!!!!!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ....ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ...ΑΚΟΥΣΑ ....ΚΤΛ.

    7. Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ..ΑΠΛΑ ΣΩΖΕΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ .

    8. ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ....
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/12/13, 9:40 π.μ.

      Το στομάχι δεν είναι βαρέλι να δεχτεί 12 χιλ μιλιγραμ.Πως μπορείς να πιεί ένας άνθρωπος τόσο πολύ οξύ θα ψάχνει να βρει το συκώτι μετά.ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

      Διαγραφή
  22. dimdim ενδιαφέροντα αυτά που λες αλλά το ότι η βιταμίνη C σε τεράστειες δόσεις κάνει καλό, θα ήθελα να το δω και δημοσιευμένο σε κάποιο έγκυρο επιστημονικό περιοδικό ή σε κάποιο ιατρικό άρθρο ...

    Δεν λέω πως αυτό που λες δεν ισχύει. Όμως δεν μπορώ να αρχίσω να παίρνω "πειραματικά" υψηλές δόσεις βιταμίνης C χωρίς να γνωρίζω ποια είναι τα τοξικά επίπεδα και οι επερχόμεενες παρενέργειες. Και αυτό επειδή εκτός από τον κίνδυνο του Καρκίνου, έχουμε - τουλάχιστον ακόμα - συκώτι και νεφρά που δουλεύουν και πρέπει να μείνουν σε σωστή κατάσταση. Αν αυτά που υποστηρίζεις, τα υπογράφεις με το όνομά σου και μας καλείς να τα εφαρμόσουμε, τότε μαζί σου πρώτος θα το δοκιμάσω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος2/8/12, 5:47 μ.μ.

    Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι η φλούδα του λεμονιού, τη οποία πετάμε συνήθως, κάνει όλα αυτά τα καλά. Χυμός λεμονιού όχι και τόσο. Αν λοιπόν τρώτε την φλούδα, αυτό είναι που βοηθάει πάρα πολύ. Η φλούδα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος3/8/12, 8:45 μ.μ.

    Θα ήταν πράγματι ιδανικό εάν υπήρχαν τόσα και σημαντικά μυστικά τα οποία θα μπορούσαν να μας απαλάξουν απο πόνους και αρρώστιες.Δυστυχώς όμως η γνώση είναι τόσο ελλιπής και η ζωή τόσο μικρή για να μάθουμε πειραματιζόμενοι.Θεωρώ λάθος τον πειραματισμό ειδικά σε μεγάλες δόσεις οιονδήποτε ουσιών ειδικά σε υγιείς που έχουν να χάσουν πολλά απο αυτό,δηλαδή την υγεία τους.Νομίζω ότι η σωστή ,ισσοροπημένη διατροφή είναιτο μόνο σίγουρο για καλή υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Θα συμφωνήσω και με τα 2 τελευταία σχόλια, αν θέλετε γενικός να μάθετε την δύναμη και την αντιμικροβιακή- αντιπαρασιτική δράση των εσπεριδοειδών παρακαλώ διαβάστε και τα ακόλουθα άλλα 2 άρθρα μου

    Εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ - http://www.ftiaxno.gr/2008/02/blog-post_26.html

    Τα εσπεριδοειδή σαν φάρμακα - http://www.ftiaxno.gr/2011/01/blog-post_24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος7/8/12, 3:08 μ.μ.

    Cytotoxic Effects of Essential Oils of Some Iranian Citrus Peels

    Article 9, Volume 4, Number 3, July 2005, Page 183-187 XML PDF (97 K)
    Authors
    R Monajemi; S Oryan; A Haeri-Roohani; A Ghannadi; A Jafarian

    Abstract
    There have been efforts to overcome the problem in treatment of cancer using medicinal plants. It has been shown that Citrus essential oil of contains different terpens with antitumor activities. In this study we sought to determine the cytotoxicity of essential oils of Iranian Citrus limon (L.), C. medica (L.), C. sinsensis (L.) peels on cancer cell lines. Essential oils were prepared by hydrodistilation and characterized by GC-MS. The effects of C. limon (5-40 µg/ml), C. medica and C. sinensis (0.25-10 µg/ml) on two human tumor cell lines (MCF-7 and Hela) were determined. Different concentrations of essential oils were added to cultured cells and incubated for 72 h. Cell survival was evaluated using the MTT-based cytotoxicity assay. While limonene comprise about 98.4% and 98.8% of content of C. limon and C. sinensis essential oils respectively, its’ percentage in C. medica was only 56.6%. In C. medica there was a considerable amount of ?-pinene, ?-terpinene, ?-terpinolene and trans-?-bergamotene. IC50 of essential oil for MCF-7 cell line was: C. limon ? 10 µg/ml, C. medica ? 1 µg/ml and C. sinensis ? 0.5 µg/ml. For Hela cell line IC50 was: C. limon ? 17 µg/ml, C. medica ? 1 µg/ml and C. sinensis ? 3 µg/ml. Our findings revealed that C. limon and C. sinensis had a greater cytotoxic effect on MCF-7 than that on Hela cells. Also, comparing IC50, our findings indicated that C. medica and C. sinensis were more cytotoxic than C. limon. Comparison of the essential oil component of C. limon with C. medica, shows the presence of ?-pinene (16.3%), ?-terpineol (11.3%), ?-terpinene (4.4%), and trans- ?-bergamotene (3.4%), which were not found in C. limon. Hence, it could be concluded that these components may have greater cytotoxic effects or they may also have synergistic effects with limonene.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος7/8/12, 3:10 μ.μ.

    www.tehrantimes.com/index.php/health/2473-citrus-fruits-for-anti-cancer-benefits

    Citrus fruits for anti cancer benefits

    On Line: 12 September 2011 14:32
    In Print: Tuesday 13 September 2011

    According to Richard Beliveau, PhD, & Denis Gingras, PhD (Cooking with Foods that Fight Cancer), citrus fruits are packed with cancer fighting benefits, and may be among the fruits with the greatest cancer fighting potential.

    This is especially true in the fight against cancers of the digestive track, esophagus, mouth, and stomach cancers.

    The anti cancer benefits of citrus fruits are mainly found in the significant quantities of monoterpenes and flavanones, two classes of compounds that are believed to cut the risks of cancers of the digestive track in half.

    These compounds reduce cancer risks in two significant ways. First, they interfere with some of the processes necessary for cancer cell growth, making it difficult for tumors to develop, and second, they inhibit inflammation, an important stimulus for cancer cell growth.

    The consumption of citrus fruits has been known to cause problems for people taking various medications due to its ability to inhibit the elimination of certain substances from the bloodstream, but this same ability is also found to have anti cancer benefits under normal conditions, in that it also slows down the removal of anti cancer molecules within the body from other healthy foods, allowing them to remain in the bloodstream for longer periods of time.

    This ability maximizes the anti cancer benefits of other healthy foods that have been eaten. So, in addition to being an excellent source of vitamin C, citrus fruits can aid in the prevention of cancer.
    (Source: valeriebelew.hubpages)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος7/8/12, 3:22 μ.μ.

    www.sciencedaily.com/releases/2004/11/041130203424.htm
    Citrus Shows Promise For Certain Childhood Cancer
    ScienceDaily (Dec. 1, 2004) — COLLEGE STATION – Orange juice and cancer don't mix. In fact, the popular citrus drink could become a cocktail to prevent or stop the deadly disease in humans.
    Research by Texas Agriculture Experiment Station scientists has shown that citrus compounds called limonoids targeted and stopped neuroblastoma cells in the lab. They now hope to learn the reasons for the stop-action behavior and eventually try the citrus concoction in humans.

    Neuroblastomas account for about 10 percent of all cancer in children, Harris said, and is usually a solid tumor in the neck, chest, spinal cord or adrenal gland. The finding in citrus is promising not only for its potential to arrest cancer, but because limonoids induce no side affects, according to Dr. Ed Harris, Experiment Station biochemist who collaborated on the study with Dr. Bhimu Patil, a plant physiologist at the Texas A&M University-Kingsville Citrus Center in Weslaco.

    "Limonoids are naturally occurring compounds," Harris said. "Unlike other anti-cancer drugs that are toxic, limonoids apparently do not hurt a person. That's the beautiful potential."

    Patil calls citrus fruit "a vast reservoir of anti-carcinogens." As a plant physiologist, he has succeeded in isolating and purifying a number of limonoids from citrus so that the biochemists could evaluate and compare their anti-cancer abilities at the molecular level.
    "Limonoids are unique to citrus," Patil said. "They are not present in any other fruits or vegetables. My goal is to find the direct benefits of citrus on human health. "
    He said a challenging task is to isolate the limonoid compounds, "because some are present in very small concentrations."
    In fact, citrus breeders seeking to improve the fruit's tastiness for consumers and yield for producers led researchers to discover limonoids – eight of which have been characterized from extractions at the Weslaco facility, according to the researchers.
    "If I ask why one should drink orange juice every day," Harris noted, "almost everyone would say for vitamin C. That's true, but we also need to learn two new words – flavonoids and limonoids."
    Harris explained that flavonoids and limonoids – nutrient-packed pigments that give color and taste to fruit – may work against cancer in any of three ways: prevent it from forming, slow the growth of existing cancer, or kill cancer cells.

    "The limonoids, which differ structurally from flavonoids, seem to do all three," he said of tests in his lab by one of Patil's graduate students, Shibu Poulose, who also worked in Harris' College Station lab. Their work emphasized the compounds' ability to kill existing the neuroblastoma cells with the rationale that if the method and time limonoids take to obliterate the cancer could be found, perhaps scientists could exploit it to help cure the disease.

    What Poulose found with the extracted limonoid was that the neuroblastoma cells died with relatively small amounts of concentrated limonoids and all in 48 hours or less.
    .............
    ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος7/8/12, 3:24 μ.μ.

    http://journals.tums.ac.ir/abs.aspx?org_id=59&culture_var=en&journal_id=2&issue_id=1731&manuscript_id=14741&segment=en

    Acta Medica Iranica
    2009;47(5) : 373-377

    Original Report

    Antimutagenicity and Anticancer Effects of Citrus Medica Fruit Juice

    Maliheh Entezari1*, Ahmad Majd2, Fathollah Falahian1, Sedigheh Mehrabian3, Mehrdad Hashemi1, and Abdolreza Ardeshiry Lajimi3
    1 Department of Biology, Faculty of Sciences, Islamic Azad University,Science and Research Branch, Tehran, Iran
    2 Department of Biology, Faculty of Sciences, Islamic Azad University, Tehran North Branch, Tehran, Iran
    3 Department of Biology, Faculty of sciences, Teacher Training of Tehran University, Tehran, Iran

    Corresponding Author:
    Maliheh Entezari
    Department of Biology, Faculty of sciences, Islamic Azad University, Science and Research Branch
    Tel: +98 21 22006660,
    Fax: +98 21 22008049, E-mail:Entezarimali@yahoo.com
    Received: May 10,2008
    Available online:
    July 15,2008
    Abstract:

    Currently cancer is considered as one of the main factors of mortality globally. Many chemicals in our environment can cause genetic mutations and are potentially responsible for millions of cancer-related deaths. Nowadays the scientists are looking for food materials which can potenthially prevent the cancer occurrence. The purpose of this research is to examine antimutagenicity and anticancer effect of Citrus Medica fruit juice.In present study human astrocytoma cancer cells were cultured in DMEM (Gibco),supplemented with 10% fetal calf serum,peniciline-streptomycin,L-glutamine and incubated at 37 ºC for 2 days.In addition cancer cell line were treated by half-ripe and ripe Citrus Medica fruit juice and cellular vital capacity was determined by MTT. The Citrus Medica fruit juice was subsequenthy evaluated in terms of antimutagenicity and anticancer properties by a standard reverse mutation assay (Ames Test). This was performed with histidine auxotroph strain of Salmonella typhimurium (TA100) .Thus, it requires histidine from a foreign supply to ensure its growth.The aforementioned strain gives rise to reverted colonies when expose to carcinogen substance (Sodium Azide). During MTT, human astrocytoma cell line revealed to have a meaningful cell death when compared with controls (P<0.01). In Ames Test the fruit juice prevented the reverted mutations and the hindrance percent of half-ripe Citrus Medica was 71.7% and ripe Citrus Medica was 34.4% in antimutagenicity test and this value in anticancer test was 83.3% and 50% in half-ripe Citrus Medica and ripe Citrus Medica respectively.This is the first study that have revealed antimutagenicity and anticancer effect of Citrus Medica fruit juice and the effects were higher in half-ripe Citrus Medica in comparison to the riprned one.

    Keywords:
    Antimutagenicity ، anticancer ، citrus limon ، human astrocytoma cancer cells ، ames Test
    Permanent Link: http://journals.tums.ac.ir/abs/1474189 KB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος7/8/12, 3:29 μ.μ.

    # Update on uses and properties of citrus flavonoids: new findings in anticancer, cardiovascular, and anti-inflammatory activity. Benavente-García, O., Castillo, J. Research and Development Department of Nutrafur-Furfural Español S.A., Camino Viejo de Pliego, Alcantarilla, Murcia, Spain. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2008 Aug 13;56(15):6185-205. [↩]


    # Citrus fruit intake and stomach cancer risk: a quantitative systematic review. Bae, J.M., Lee, E.J., Guyatt, G. Department of Preventive Medicine, Cheju National University College of Medicine, Jeju, Jejudo, Korea. Gastric Cancer, 2008;11(1):23-32. [↩]


    # Citrus fruit intake and pancreatic cancer risk: a quantitative systematic review. Bae, J.M., Lee, E.J., Guyatt, G. Department of Preventive Medicine, Cheju National University College of Medicine, Jejudo, Korea. Pancreas, 2009 Mar;38(2):168-74. [↩]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος7/8/12, 3:45 μ.μ.

    www.youtube.com/watch?v=HUsOvEFEZx4

    www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17574&subid=2&pubid=6323625

    Αποκάλυψη-σοκ για τα κυκλώματα

    Μια αποκάλυψη-σοκ για τα κυκλώματα που δρουν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ έκανε ο υπουργός Εργασίας, μιλώντας την Τρίτη στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα ΜEGA".

    Όπως έκανε γνωστό ο Ανδρέας Λοβέρδος, η υπεύθυνη φαρμακοποιός του νοσοκομείου που έφερε στο φως ένα τεράστιο σκάνδαλο παράνομων συνταγογραφήσεων, δέχεται απειλές για τη ζωή της.

    "Προσπάθησε να βοηθήσει το κράτος και τα δημόσια οικονομικά, βρίσκοντας οικονομικότερα φάρμακα της ίδιας χρήσης και την απειλούν πως θα τη πετάξουν σε χαντάκι... Όποιος διανοηθεί να την πειράξει θα έχει να κάνει μ' εμάς" τόνισε ο υπουργός.

    Σε τηλεφωνική της παρέμβαση στην ίδια εκπομπή, η κ. Τσάκαλου δήλωσε: "Με απείλησαν επειδή χορηγώ πιο φτηνά φάρμακα. Εισέρχονταν απειλητικά στο χώρο του φαρμακείου επισκέπτες και γιατροί για να μην συνεχίσω την μέθοδο αυτή... Θίξαμε και συγκεκριμένα συμφέροντα, γιατρών εμπλεκομένων με φαρμακευτικές, φαρμακευτικών που αλωνίζουν τα δημόσια νοσοκομεία.

    Όπως είπε υπεύθυνη φαρμακοποιός του ΑΧΕΠΑ, "το μεγάλο πανηγύρι γίνεται στα ογκολογικά φάρμακα".

    Για παράδειγμα, από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τους ελέγχους που έγιναν προκύπτει ότι γιατρός του νοσοκομείου χορήγησε, χωρίς να υπάρχει σχετική γνωμάτευση, αντικαρκινικά φάρμακα σε συνταγολόγιο ασθενους επτά φορές! Το κάθε σκεύασμα κόστιζε 5.000 ευρώ, με αποτέλεσμα το ταμείο να επιβαρυνθεί με 35.000 ευρώ!

    Ενδεικτική για το όργιο υπερσυνταγογράφησης που αποκαλύφθηκε στο ΑΧΕΠΑ είναι η εκρηκτική αύξηση των χρημάτων που δόθηκαν μέσα σε ένα χρόνο για μια μόνο κατηγορία φαρμάκων, των αντινεοπλασματικών. Το 2008 οι δαπάνες για την προμήθειά τους στο νοσοκομείο ήταν 5,7 εκατ. ευρώ, ενώ το 2009 οι δαπάνες σημείωσαν αύξηση πάνω από 26% και έφθασαν τα 7,2 εκατ.

    Παρά το φρένο που επιχειρεί να βάλει η κυβέρνηση στην ανεξέλεγκτη συνταγογράφηση, διαπιστώνεται αύξηση 10% στις δαπάνες υγείας τους δυο πρώτους μήνες του χρόνου, Ιανουάριο και Φεβρουάριο, γι' αυτό και ο υπουργός Εργασίας εξήγγειλε μέσω του MEGA αυστηρές ποινές.

    "Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αγαπούν τη χώρα και δεν συμμορφώνονται. Εκεί, θα τροποποιήσουμε το ποινολόγιο. Η επιβολή θα είναι άμεση και καταλυτική, επιτόπου κλείσιμο του μαγαζιού".

    Δεν είναι, όμως, μόνον η παράνομη συνταγογράφηση. Οι εργαζόμενοι του ΑΧΕΠΑ καταγγέλλουν ότι συγκεκριμένοι γιατροί εδώ και χρόνια κάνουν χιλιάδες εικονικές εισαγωγές ασθενών μιας ημέρας, μόνο και μόνο για να γίνονται πανάκριβες εργαστηριακές εξετάσεις με αντιδραστήρια που πωλούν εταιρείες σε γιατρούς-πελάτες τους.

    Επισης : www.xrimaonline.gr/141575/paixnidi-thanatoy-me-karkinofarmaka

    Παιχνίδι θανάτου με «καρκινοφάρμακα»

    Aναδημοσίευση απο την εφημερίδα ΧΡΗΜΑ PLUS του Σαββάτου 10 Μαρτίου 2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος13/9/13, 11:24 π.μ.

    ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ,
    ΣΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ,
    ΚΑΙ ΠΑΨΑΝΕ ΤΑ
    ΜΟΥ - ΣΟΥ - ΤΟΥ !!!

    ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ....

    Αντικαρκινικά φάρμακα με βάση την ελιά !!!!

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/12/2008 http://www.tovima.gr/science/article/?aid=247390

    Το βασικό «συστατικό» της μεσογειακής διατροφής, το ελαιόλαδο, είναι γνωστό ότι μπορεί να προστατεύσει από ορισμένες μορφές καρκίνου.

    Τώρα είναι πιθανόν η ταπεινή αλλά πολύτιμη ελιά να αποτελέσει τη βάση για ανάπτυξη νέων φαρμάκων κατά του καρκίνου μετά την απομόνωση χημικών ουσιών του ελαιολάδου οι οποίες φαίνεται να εξολοθρεύουν τα καρκινικά κύτταρα.

    Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Γρανάδας και του Καταλανικού Ινστιτούτου Ογκολογίας αναφέρουν στο επιστημονικό έντυπο «ΒioΜed Central» ότι απομόνωσαν λιγνάνες και σεκοϊριδοειδή και στη συνέχεια δοκίμασαν τη δράση τους σε καρκινικά κύτταρα του μαστού.

    Εκπληκτοι λοιπόν παρατήρησαν ότι οι συγκεκριμένες χημικές ουσίες θα μπορούσαν να συμβάλουν στην καταστολή του «ένοχου» καρκινικού γονιδίου ΗΕR2, το οποίο εμπλέκεται στο ένα πέμπτο των περιπτώσεων της νόσου.

    Για όσους πάντως πιστεύουν ότι η απλή κατανάλωση ελαιολάδου θα μπορούσε να καταπολεμήσει τον καρκίνο του μαστού, οι ειδικοί σημειώνουν ότι αυτό δεν είναι εφικτό καθώς απαιτείται πολύ υψηλότερη ποσότητα των συγκεκριμένων χημικών ουσιών από αυτή που λαμβάνεται μέσω της μεσογειακής διατροφής.

    ΑΛΛΑ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ,

    ΔΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα