Φυσική καλλιέργεια

Φυσική καλλιέργεια

Η Φυσική Καλλιέργεια με τον Παναγιώτη Μανίκη

Ανεξάρτητη παραγωγή σειράς μίνι ντοκιμαντέρ σε θεματικές ενότητες, με θεωρητικές και πρακτικές απαντήσεις, σε ζητήματα που αφορούν στη Φυσική Καλλιέργεια σαν μέθοδο γεωργίας και φιλοσοφία ζωής.

ΜΕΡΟΣ 1ο: "Εισαγωγή στη Φυσική Καλλιέργεια"

Η Φυσική Καλλιέργεια με τον Παναγιώτη Μανίκη (ΜΕΡΟΣ 2ο: Λαχανόκηπος - Εισαγωγή)

Σκηνοθεσία - Παραγωγή: Γεράσιμος Μαυρής
| about.me/gerasimos_mavris

Drone Shots: Βασίλης Πολυχρονάκης
| dayone.photography

Music Track: Wellness | Artist: Guentner
Vodovoz Music Productions | vodovoz.de

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στην Άννα, τον Πέτρο, τη Ζένια, τον Γιώργο, την Ελίνα, τη Μαριαλένα, τον Νίκο, τον Άντυ και όλους τους φίλους της Φυσικής Καλλιέργειας για την υποστήριξη στη δημιουργία αυτών των μίνι ντοκιμαντέρ, σαν μια προσπάθεια διάδοσης της φιλοσοφίας της Φυσικής Καλλιέργειας.

Φυσική Καλλιέργεια είναι ένα πνευματικό μονοπάτι που συνδέει επιστήμη, θρησκεία, φιλοσοφία σε μια ενιαία σύλληψη, όπως ήταν κάποτε στο παρελθόν αδιαίρετες. Η Φυσική Καλλιέργεια φιλοδοξεί να ενώσει θεό άνθρωπο και φύση." Παναγιώτης Μανίκης.

ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ
Κλεισοχώρι Έδεσσας | Παναγιώτης Μανίκης | Τ.K. 58200 ΕΔΕΣΣΑ
Phone: 23810-27312 (19:00-21:00)

Copyright © 2017 Gerasimos Mavris for Panagiotis Manikis
| Natural Farming Center | All Rights Reserved.

Δείτε επίσης:Κατασκευή Λαχανόκηπου-Παναγιώτης Μανίκης

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/3/18, 12:13 μ.μ.

    Γεια σας
    πολυ ενδιαφερον βιντεο,καθως επισης κ η σελιδα σας αποτελει θησαυρο
    ηθελα να κανω μια ερωτηση..ο κος μανικη αναφερει οτι και η αμυγδαλια ειναι ενα οπωροφορο δεντρο που μπορει να συνυπαρξει μαζι με τον λαχανοκηπο..
    απο μια σχετικη ερευνα που ειχα κανει στο διαδυκτιο ειχα βρει πως με τις αμυγδαλιες μπορεις μονο να καλλιεργησεις σανοειδη.
    εχω καποιες αμυγδαλιες κ θα ηθελα να αξιοποιησω κ τον ενδιαμεσο χωρο (ο οποιος ειναι αρκετα μεγαλος απεχουν 7 μετρα τα δεντρα),με κηπευτικα..ειναι εφικτο κατι τετοιο;Σας ευχαριστω εκ των προτερων,καλη συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/3/18, 1:21 μ.μ.

    Πολύ θα ήθελα να κάνω έναν τέτοιον κήπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο αγαπητός Παναγιώτης Μανίκης είχε έλθει,προ πολλά χρόνια,στα Χανιά και μας μίλησε για την φιλοσοφία της φυσικής καλλιέργειας.Δυστυχώς όμως πολλοί δεν κατανόησαν την μεθοδο του και δεν την εφάρμοσαν.Δεν ευθύνεται γιαυτό, όμως δεν υπήρξε συνέχεια.Αυτά για την ιστορία και την αλήθεια.Γεια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Μιχάλη όπως τα λέτε είναι, γνωρίζοντας και εγώ προσωπικά τον κ. Μανίκη του είχα αναφέρει και εγώ τις ανησυχίες μου επί του θέματος πριν χρόνια... δυστυχώς δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα όχι μόνο σε αυτό αλλά και σε πολλά άλλα πράματα...

      Διαγραφή
  4. ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΙΚΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΒΟΥΛΕΥΤΩ ΓΙΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΟΥ ΔΚΝΕΤΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σας,ειμαι απο Κύπρο και τους τελευταίους 3 μήνες ψάχνω να βρω το βιβλίο του κ.Μανικη για την φυσική καλλιέργεια αλλα δεν το βρίσκω πουθενά.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με αυτο το θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα βιβλία του Μανίκη θα τα βρείτε μόνο από τον ίδιο αφού το εκδίδει μόνος για να κρατάει το κόστος χαμηλά. Επικοινωνήστε με e-mail στο info@natural-farming.org

      Διαγραφή
  6. κ Μανικη Βιολογική αντιμετώπιση των κοκοειδων στα εσπεριδοειδή,πως αντιμετωπίζονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα