Ελαιοθεραπεία στόματος για αποβολή τοξινών

Ελαιοθεραπεία στόματος

Η ελαιοθεραπεία είναι απλή και αποτελεσματική μέθοδος καθαρισμού του αίματος

Έχει αποδειχτεί ευεργετική για πολλές διαταραχές, όπως οι παθήσεις του αίματος, πνευμονικές και ηπατικές διαταραχές, παθήσεις δοντιών και ούλων, πονοκέφαλοι, δερματοπάθειες, πεπτικά έλκη, εντερικές διαταραχές, ανορεξία, παθήσεις καρδιάς και νεφρών, εγκεφαλίτιδα, νευρολογικά προβλήματα, ένδεια μνήμης, γυναικολογικές διαταραχές και οίδημα στο πρόσωπο.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε το λάδι στο στόμα σας.

Θα χρειαστείτε ελαιόλαδο, ηλιέλαιο ή σησαμέλαιο ψυχρής έκθλιψης.

Το πρωί, πριν πάρετε πρωινό, βάλτε μία κουταλιά της σούπας λάδι στο στόμα σας, χωρίς να το καταπιείτε. Στριφογυριστέ την ποσότητα λαδιού μέσα στο στόμα σας και περάστε το μέσα από τα δόντια σας, για 3 με 4 λεπτά. Έτσι, το λάδι θα αναμειχθεί με το σάλιο και θα ενεργοποιηθούν ένζυμα τα οποία προσελκύουν τοξίνες από το αίμα.

Γι' αυτό, είναι σημαντικό να φτύσετε το λάδι έπειτα από 3 με 4 λεπτά —δεν χρειάζεται να απορροφήσουμε ξανά αυτές τις τοξίνες. Θα διαπιστώσετε ότι το λάδι αποκτά γαλακτώδες, λευκό ή κίτρινο χρώμα, αφού είναι κορεσμένο από τοξίνες και δισεκατομμύρια επιβλαβή βακτήρια.

Για καλύτερα αποτελέσματα, επαναλάβετε το ακόμη δύο φορές.
Κατόπιν ξεπλύνετε το στόμα σας με μισό κουταλάκι του τσαγιού μαγειρική σόδα ή φυσικό θαλασσινό αλάτι.

Αυτό το διάλυμα απομακρύνει τα υπολείμματα λαδιού και τοξινών.

Μπορείτε, επίσης, να βουρτσίσετε τα δόντια σας. Συνιστάται να ξύσετε τη γλώσσα.

Με την ελαιοθεραπεία θα πάψει η ουλορραγία, και τα δόντια θα λευκανθούν.

Σε περιόδους νόσησης, μπορείτε να κάνετε την ελαιοθεραπεία έως τρεις φορές την ημέρα, αλλά μόνο με άδειο στομάχι. Η ελαιοθεραπεία ανακουφίζει το ήπαρ καθώς αποβάλλει τοξίνες που το συκώτι αδυνατούσε να αποτοξινώσει ή να απομακρύνει από το σώμα. Αυτό είναι ευεργετικό για όλο τον οργανισμό.

Πηγή: Αποτοξίνωση του ήπατος και της χολής-Andreas Moritz/Εκδόσεις Διόπτρα

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στο βιβλίο “Oil pulling therapy”(Detoxifying and healing the body through oral cleansing)-Dr. Bruce Fife

Διαβάστε ακόμη:Αποτοξίνωση οργάνων

17 σχόλια:

  1. Θόδωρε , τελικά το λάδι τι το κάνουμε? το πίνουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εννοώ πώς αποτοξινώνει το συκώτι? από το στόμα ? για διευκρίνισε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σεβαστέ η αποτοξίνωση του ήπατος και της χολής γίνεται με άλλη διαδικασία με λεμόνι, λάδι και άλατα Epsom. Προτείνω να αγοράσεις το συγκεκριμένο βιβλίο, γιατί έχει αναλυτικότατες πληροφορίες και όχι μόνο για αυτό.
    Τη συγκεκριμένη διαδικασία με μικρές ίσως αλλαγές χρησιμοποιούν και περιγράφουν στα βιβλία τους η Hulda Clark, o Dr. Richard Schulze, o Dr. George Georgiou και πολλοί άλλοι στα βιβλία τους. Περισσότερες πληροφορίες για μεθόδους καθαρισμού του συκωτιού μπορεί να βρεις εδώ http://curezone.com/cleanse/liver/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν τις ελιές μπορούμε να τις τρώμε κόβοντας αυτές από το δέντρο απευθείας,χωρίς να υποστούν κάποια επεξεργασία? Είναι πιο υγιεινό αν τις τρώμε με αυτόν τον τρόπο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή αυτό το έκανε ο πατέρας μου πριν τουλάχιστον 20 χρόνια (και τον κοροϊδεύαμε ομολογώ), θυμάμαι που έλεγε ότι κάνεις μπουκώματα με το λάδι γιατί στο στόμα υπάρχουν απολήξεις από όλο το σώμα. Αφού τελειώσεις όχι μόνο ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΝΕΙΣ αλλά το πετάς στη λεκάνη της τουαλέτας και τραβάς και 2 φορές το καζανάκι!
    Η εμφανής ένδειξη είναι ότι μετά από λίγο καιρό τα δόντια σου είναι άσπρα κι έχει φύγει η κιτρινίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/4/12, 10:11 π.μ.

    Καλημέρα σε όλους!
    Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι..
    Πόσες φορές πρέπει να το κάνουμε αυτό και με ποια συχνότητα για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα? Ειδικά για τη λεύκανση των δοντιών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/4/12, 9:07 π.μ.

    Καλημέρα και συγχαρητήρια για το site!
    Θεόδωρε, επειδή έχω διαβάσει καιρό το βιβλίο του Moritz που αναφέρεις και παρόλο που θα ήθελα δεν έχω τολμήσει ακόμα να κάνω την αποτοξίνωση του ήπατος και της χολής όπως την περιγράφει. Μήπως την έχεις κάνει ή ξέρεις κάποιον που να την έχει κάνει ώστε να μας δώσει κάποιες συμβουλές;
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι την έχω κάνει και ξέρω και άλλους που την έχουν, προσωπικώς έχω δοκιμάσει και το middle flush του Dr. Richard Schulze που τον θεωρώ κορφή γιατί προσθέτει και ροφήματα με βότανα και βάμματα στη διαδικασία.
    Πιστεύω ότι όλοι μας πλέον πρέπει να μάθουμε πώς να καθαρίζουμε τον οργανισμό μας με απλές και εύκολες διαδικασίες. Είναι το πρώτο βήμα πριν την καλή διατροφή.
    Την ίδια πανω κάτω διαδικασία καθαρισμού του συκωτιού συστήνουν επίσης και στα βιβλία τους και η Hulda Clark το βιβλίο της είναι ελεύθερο και υπάρχει σε σύνδεσμο στο blog στα Αγγλικά, ο Γεώργιος Γεωργίου, το Hippocrates health institute και πολλοί άλλοι που ασχολούνται με φυσικές θεραπείες.

    Έχω σκοπό να γράψω μόλις βρω χρόνο αναλυτικά για όλες τις μεθόδους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος26/4/12, 8:00 π.μ.

    Σ'ευχαριστώ πολύ! Ανυπομονώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος22/10/12, 4:20 π.μ.

    Καλημερα σας θα ηθελα και εγω αν γινετε και μπορεσετε καποια στιγμη να γραψετε για την αποτοξινωση ηπατος και χολης κυριε θεοδωρε.
    συγχαρητηρια για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ-ΔΟΥΛΕΙΑ-ΕΡΓΟ που προσφερετε μεσα απο αυτο το blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ φίλε, ξέρω ότι έχω αργήσει να γράψω για το καθαρισμό του ύπατος και της χολής, όπως και για την αποτοξίνωση του ανθρώπινου σώματος και την αναζωογόνηση του…
    Όλα αυτά που γράφω πολλές φορές τα έχω δοκιμάσει φυσικά και ο ίδιος και έχω δει ότι δουλεύουν εντυπωσιακά. Επειδή όμως είναι τόσο σημαντικά και σίγουρα θα υπάρχει αρνητικός αντίλογος από το κατεστημένο, τις περισσότερες φορές αναφέρω όσες περισσότερες βιβλιογραφίες και πηγές για να γίνω πιστευτός… αυτό απαιτεί πολύ διάβασμα, μετάφραση και ώρες για το τελικό αποτέλεσμα, λίγο υπομονή και θα γράψω αρκετά άρθρα πάνω σε παρεμφερή θέματα με πολλές πληροφορίες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/4/13, 8:25 π.μ.

    Υπαρχει περιπτοση αυτη η διαδικασια να εχει παρενεργειες? Αν ναι θα ηθελα να επικοινονισω με τον συντακτη του θεματος καπως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Διαβάστε το βιβλίο που αναφέρει το άρθρο: Αποτοξίνωση του ήπατος και της χολής-Andreas Moritz/Εκδόσεις Διόπτρα

    Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στο ειδικό βιβλίο “Oil pulling therapy”(Detoxifying and healing the body through oral cleansing)-Dr. Bruce Fife

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η συγκεκριμένη έλαιο θεραπεία βοηθάει και στη κακοσμία του στόματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος6/5/18, 9:51 π.μ.

    παρακαλώ μας λέτε και πως καθαρίζουμε και το φάρυγγα απο αυτή τη διαδικασία;; μπορούμε να κάνουμε στο τέλος γαργάρες με το αλατόνερο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ναι οι γαργάρες με φυσικό θαλασσινό αλάτι και καθαρό νερό καθαρίζουν την στοματική κοιλότητα, επίσης και οι γαργάρες με ξυδόνερο, την σόδα αν και την αναφέρει το άρθρο δεν την συνιστώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα