Πρασινίζουμε τον Υμηττό με τον Παναγιώτη Μανίκη 26-27 Οκτωβρίου 2013

Πρασινίζουμε τον Υμηττό

Σας προοσκαλούμε στην Αργυρούπολη, στον Υμηττό “Ανθιστήρι” το Σαββατοκύριακο 26-27 Οκτωβρίου 2013 από τις 09.00-17.00 στο ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ εργαστήριο Φυσικής Καλλιέργειας με τον Παναγιώτη Μανίκη.

Πρασινίζουμε τον Υμηττό

Το σεμινάριο αφορά λαχανόκηπο - οπωροφόρα δέντρα - σβώλους, ενώ θα γίνει και ΣΠΟΡΑ ΕΚΤΑΣΗΣ χρησιμοποιώντας ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ Φυσικής Καλλιέργειας με σβώλους που δεν απαιτεί βοτάνισμα, φυτοφάρμακα, λίπασμα, ή όργωμα.
Η εκδήλωση είναι συνέχεια της εκδήλωσης που έγινε το περασμένο Μάρτιο στο Αυτοδιαχειριζόμενο Κάμπινγκ Βούλας όπου ήρθαν άνθρωποι απ' όλη την Ελλάδα για να ακούσουν τον αστείρευτο Παναγιώτη Μανίκη, που μας μίλησε για τον σεβασμό για τη μάνα γη, την αυτάρκεια και την ίδια την ζωή ...

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το Αυτοδιαχειριζόμενο Κάμπινγκ Βούλας και ο Βλαστός (Κοινωνικός Συνεταιρισμός Ελληνικού - Αργυρούπολης).
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη όπως πάντα.

Πρασινίζουμε τον Υμηττό

Για περισσότερες πληροφόρίες στο blog του Αυτοδιαχειριζόμενο Κάμπινγκ Βούλας

Φέρτε μαζί σας το φαγητό σας για το συλλογικό μας τραπέζι •τσάπες και κουβά (αν έχετε)

Παρακαλούμε εάν θέλετε προωθήστε αυτό τo μήνυμα σε γνωστούς και φίλους

Πρασινίζουμε τον Υμηττό

Πως θα έρθω: Οδός Κιαφας και Επτανήσου (Το Ανθιστήρι βρίσκεται στην προέκταση της Επτανήσου) 200 μέτρα από τη Λεωφόρο Κύπρου ή και επίσης 200 μέτρα από τη Λεωφόρο Αργυρουπόλεως.
Λεωφορεία: Α4 από από Αθήνα και 201 από τη Δάφνη

Διαβάστε ακόμη:Κατασκευή λαχανόκηπου-Παναγιώτης Μανίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα