Σπόροι της Περμακουλτούρας

Σπόροι της Περμακουλτούρας

Ντοκιμαντέρ για την αεικαλλιέργεια

Το Seeds of Permaculture είναι ένα καινούργιο ντοκιμαντέρ από μια σειρά με δωρεάν - Open Source ντοκιμαντέρ περμακουλτούρας (αεικαλλιέργειας) που μας δίνει εμπνευσμένο, εκπαιδευτικό υλικό για την αεικαλλιέργεια από όλο τον κόσμο. Είναι ένα ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους για τις στρατηγικές της περμακουλτούρας σε τροπικά κλίματα, γυρισμένο σε διάφορες όμορφες τοποθεσίες στη Νοτιοανατολική Ασία, και περιέχει άφθονες διαδραστικές πληροφορίες και ειδικά αφιερώματα.

"Αν είναι όμορφο, είναι καλύτερο" λέει ο Christian Shearer, Ιδρυτής της Terra Genesis και του Panya Project, καθώς δείχνει ο ίδιος τις αρχές και τις πρακτικές της αεικαλλιέργειας στα όμορφα τοπία της ΝΑ Ασίας.

Με γυρίσματα κυρίως στην Ταϊλάνδη, η ομορφιά είναι το έντονο χαρακτηριστικό αυτής της ταινίας. Από τα καταπράσινα δάση τροφής, στις καλλιτεχνικές φυσικές δομές αεικαλλιέργειας και τις ανοιχτές καρδιές των ανθρώπων που τις δημιουργούν και τις κατοικούν, αυτό το ντοκιμαντέρ είναι βέβαιο ότι θα σας ενθουσιάσει.

Περιεχόμενα Ντοκιμαντέρ
Εισαγωγή
Άφιξη στο Rak Tamachat
Βασικό σχέδιο 1
Κομπόστ
Εισαγωγή στο Panya Project
Kings έργου Mae Sa
Ηλιακοί Θερμοσίφωνες
Βασικό σχέδιο 2
Τροφικός Ιστός εδάφους
Ένα Φρούτο-Δάσος
Συναιτερισμός στο Moo Baan Mae Jo
Κηπουρική
Κύκλοι με Μπανανιές
Τουαλέτα Humanure
Κομπόστ με σκουλίκια
Permaculture σκέψης
Φυσική Δόμηση
Φούρνος με πηλό
Οι κάτοικοι και οι μαθητές του σεμιναρίου

Η οικονομική βοήθεια προήλθε από αρκετούς γενναιόδωρους φορείς και μια επιτυχημένη εκστρατεία χρηματοδότησης από το κοινό στη νέα πλατφόρμα permaculture crowdfunding, www.WeTheTrees.com, και έτσι η ομάδα παραγωγής AHOOHA ανταποδίδει και ξεπληρώσει τη γενναιοδωρία της κοινότητας περμακουλτούρας με την παρουσίαση αυτής της νέας ταινίας και του διαδραστικού της περιεχομένου.

Η AHOOHA πιστεύει ότι η περμακουλτούρα είναι ο τρόπος για να λύσουμε πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος σήμερα. Παρέχοντας μια προσβάσιμη μορφή έμπνευσης και εκπαίδευσης σε όλους δωρεάν, η AHOOHA ανοίγει ένα μονοπάτι σε ένα πολλά υποσχόμενο νέο μέλλον για την ανθρωπότητα. Με το όραμα να κάνει την περμακουλτούρα προσιτή στον κόσμο, οι σκηνοθέτες της AHOOHA εργάζονται ήδη για τις μελλοντικές δόσεις αυτής της σειράς ντοκιμαντέρ.

Πηγή: live-sustainably

Διαβάστε ακόμη:Επιστροφή στην Εδέμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα