Ελληνικός τουρισμός-Ένα ατελείωτο ταξίδι

Ελληνικός τουρισμός-Ένα ατελείωτο ταξίδι

Έλληνες: Οι πρώτοι τουρίστες του κόσμου

Κατέκτησε, μεταξύ άλλων, το βραβείο «Blue Danube» (Γαλάζιος Δούναβης) για το καλύτερο πολιτιστικό τουριστικό φιλμ στο Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών και Οικολογικών ταινιών SILAFEST 2015.

«Greek Tourism. An eternal joyrney» είναι ο τίτλος που φέρει το νέο βίντεο του ΕΟΤ για τον τουρισμό στη χώρα μας. Το εν λόγω βίντεο παρουσιάζει την Ελλάδα σαν έναν ιδανικό τουριστικό προορισμό, έχει καταφέρει να αποσπάσει τρία τιμητικά βραβεία σε τρία διεθνή τουριστικά φεστιβάλ που διοργανώνονται ανά το κόσμο μέσα στο 2015. Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί, πως πρόκειται για παραγωγή του 2014.

Το βίντεο, το οποίο είναι μια παραγωγή του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού σε σκηνοθεσία του Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα, κατάφερε πρόσφατα να κατακτήσει το βραβείο «Blue Danube» (Γαλάζιος Δούναβης) για το καλύτερο πολιτιστικό τουριστικό φιλμ στο Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών και Οικολογικών ταινιών SILAFEST 2015 (30/8-5/9/2015), που έγινε στο Veliko Gradište της Σερβίας.

Το ίδιο ωστόσο φιλμ έχει διακριθεί μέσα στο 2015 σε άλλα δύο αντίστοιχα φεστιβάλ. Κέρδισε το 1ο βραβείο στην κατηγορία Country στο Βερολίνου, κατά την διάρκεια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης ITB, ενώ το πρώτο βραβείο κατέκτησε και στο τουριστικό φεστιβάλ των Η.Π.Α. «US International Film and Video Festival».

Διαβάστε ακόμη:Πώς να σωπάσω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα