Πώς να σωπάσω

Πώς να σωπάσω

Γιατί δεν πρέπει να σωπάσουμε

Μια συμπαραγωγή του Παγκρήτιου Δικτύου κατά των Βιομηχανικών ΑΠΕ και της Τηλεόρασης από τους Πολίτες για το θέμα της επέλασης της «πράσινης» ενέργειας στην Κρήτη. Η κατάληψη ζωτικού χώρου εις βάρος του πρωτογενούς τομέα παραγωγής (γεωργία – κτηνοτροφία) και οι επιπτώσεις στους ανθρώπους, στα σπάνια πτηνά και ευρύτερα στο φυσικό περιβάλλον της Κρήτης.

Ένα βίντεο καταγγελία για την χωρίς μέτρο και σχεδιασμό χωροθέτηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας ακόμα και σε προστατευόμενες περιοχές με μόνο σκοπό τα οφέλη των εταιριών από την πώληση του ρεύματος, στο όνομα μιας απροσδιόριστης και νόθας «ανάπτυξης».

Διαβάστε ακόμη:Παραγωγή ενέργειας στο σπίτι

2 σχόλια:

 1. Είναι να απορεί κανείς (αν είναι ανυποψίαστος) και να βεβαιώνεται ο υποψιασμένος..

  6μιση χιλιάδες μεγαβατ παραγωγή στην Κρήτη, που έχει ανάγκες μόλις 750 μεγαβατ..

  αυτό τα λέει όλα και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση..

  αυτά έγραφα κι εγώ πρίν κάμποσο καιρό φίλοι μου εδώ..
  http://otrelostouxwriou.blogspot.gr/2012/07/blog-post.html

  δεν λέω να μην γίνονται φωτοβολταικά, μα να υπάρχει μελέτη.. κάποια συγκεκριμένα σημεία ΚΑΙ ΜΟΝΟ (βιομηχανικές ζώνες) όχι όπου θέλει η ΝΤΠ!!!..

  να είστε καλά..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ... τα ίδια στη Χαλκιδική (σκουριές) όπου οι κάτοικοι αντιστέκονται. Τα ίδια και στο νησί μου (Χίος) όπου παρά την ύποπτη πυρκαγιά-ολοκαύτωμα της 18ης Αυγούστου αντιστεκόμαστε στις ανεμογεννήτριες που θέλουν να φυτρώσουν σε όλο το βορειοδυτικό κομμάτι του νησιού.
  Νεοφιλελευθερισμός αγαπητοί φίλοι, καλπάζει και σαρώνει ζωές και περιβάλλον.
  Αγάντα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα