θεράπευσε τον εαυτό σου θεράπευσε τον κόσμο

θεράπευσε τον εαυτό σου θεράπευσε τον κόσμο

Στοιχεία για την μέθοδο θεραπείας Δρ. Max Gerson

Ο Howard Straus (συγγραφέας, επιστήμονας, γιος της Charlotte Gerson και εγγονός του Δρ. Max Gerson) παρουσιάζει σε μια σε βάθος ανάλυση την θεραπεία Max Gerson - πως και γιατί λειτουργεί και την επιστήμη πίσω από αυτό.
Το «θεράπευσε τον εαυτό σου θεράπευσε τον κόσμο» είναι μια νέα αναθεώρηση της θεραπείας Gerson και για αυτή την επανάληψη της ιστορίας, δημιουργήσαμε μια προσοχή ένα νέο σενάριο που συνδυάζονται τα καλύτερα μέρη από τις άλλες ταινίες με νέες συνεντεύξεις, ενημερωμένα επιστημονικά στοιχεία, μοντέρνα γραφικά και βίντεο από την ιστορία του Dr. Gerson.

Το «θεράπευσε τον εαυτό σου θεράπευσε τον κόσμο» περιλαμβάνει:

  • Ιστορικά στοιχεία για τον Δρ. Max Gerson που δεν έχουν παρουσιαστεί σε ταινία
  • Σε βάθος εξηγήσεις από επιστήμονες, ερευνητές και ειδικούς διατροφολόγους για την επιστήμη πίσω από τη θεραπεία του Dr. Gerson
  • Αναφορές από τους γιατρούς που χρησιμοποιούν τη θεραπεία του Dr. Gerson για να θεραπεύσουν τους ασθενείς τους
  • Προσωπικές ιστορίες από τους ασθενείς του Dr. Gerson που οι ίδιοι έχουν θεραπευτεί από τον καρκίνο και άλλες ασθένειες με τη χρήση της θεραπείας του Dr. Gerson

Προφυλάξεις
Πάντα χρησιμοποιείτε τα βότανα υπό την επίβλεψη ενός ειδικού ιατρού και ποτέ μόνοι σας. Μην χρησιμοποιείτε βότανα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς την γνώμη ιατρού. Οι φυσικές θεραπείες και τα βότανα δεν αποτελούν υποκατάστατο ιατρικής περίθαλψης.
Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικό σκοπό.
Η σελίδα δεν φέρει καμία ευθύνη: Διαβάστε τους όρους χρήσης

Διαβάστε ακόμη:Πεθαίνοντας για να ήξερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα