Τρώμε ακτινοβολημένα τρόφιμα

Τρώμε ακτινοβολημένα τρόφιμα

Ακτινοβολημένα τρόφιμα και προϊόντα στα σούπερ μάρκετ

Το τελευταίο διάστημα γίνεται μεγάλος ντόρος με τον codex alimentarius και κυκλοφορεί και μια φωτογραφία με πατάτες που απαγορεύεται η φύτευση τους γιατί είναι υβρίδιο σύμφωνο με τον codex alimentarius, ο οποίος απαγορεύει την επαναφύτευση των σπόρων.
Αυτοί οι σπόροι είναι γενετικά τροποποιημένοι ώστε να αποτρέπουν την παραγωγή καρπών για δεύτερη χρονιά και φυσικά ευθύνονται για καρκινογενέσεις σύμφωνα με έρευνες.
Αυτό που δεν έχουμε καταλάβει είναι πως ο codex alimentarius είναι εδώ, χρόνια τώρα, αλλά εμείς δε θέλαμε να το δούμε.

Έχω στην κουζίνα μου ένα ράφι γεμάτο με μπαχαρικά και προσπαθώ να βρίσκω όσο πιο αγνά προϊόντα μπορώ. Βέβαια ότι δεν έβρισκα αναγκαστικά το αγόραζα από καταστήματα και κάποια ελάχιστα από σουπερμάρκετ.

Ανακάλυψα κάτι σπόρους κόλιανδρου που είχα καιρό (χρησιμοποιούσα τριμμένο τον τελευταίο καιρό) κι έτσι πήρα ένα μύλο για να τους χρησιμοποιήσω.

Με έκπληξη συνειδητοποίησα διαβάζοντας την ετικέτα ότι πρόκειται για ακτινοβολημένο προϊόν!!!

Σύμφωνα με τον codex alimentarius τα θρεπτικά συστατικά ενός προϊόντος θα πρέπει να περιορίζονται στο 15% για να είναι ασφαλές για την υγεία μας!!! Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει είτε να προέρχεται από κατάλληλους σπόρους γενετικά τροποποιημένους, είτε να υποστεί ακτινοβολία!!!

Ας μη θεωρούμε τα πάντα γύρω μας αγνά, ακόμα κι αν πρόκειται για σπόρους κόλιανδρου. Θα πρέπει να είμαστε πλέον περισσότερο υποψιασμένοι για οτιδήποτε και να διαβάζουμε καλύτερα τα “ψιλά γράμματα” γιατί κρύβουν αλήθειες. Μπορεί να μη γράφει “σύμφωνο με τα πρότυπα του codex alimentarius” όπως άλλα προϊόντα αλλά το υπονοεί.

Αφού φωτογράφισα τη συσκευασία (οι παρατηρητικοί θα καταλάβουν και ποιας εταιρείας είναι), το πέταξα στα σκουπίδια, σκέφτηκα να το βάλω στο κομπόστ αλλά το μετάνιωσα γιατί είναι επικίνδυνο!

Με την πρώτη ευκαιρία θα πάω στο συγκεκριμένο σουπερμάρκετ για να συζητήσω με τον υπεύθυνο και να παραπονεθώ για τη σαβούρα που μας πλασάρουν με τον μανδύα των αγνών προϊόντων.
Δεν έχω αυταπάτες ότι κάτι θα συμβεί απλώς κάποιος πρέπει να “τα ακούσει”.

Πηγή:Τρώμε ακτινοβολημένα προϊόντα!

Διαβάστε ακόμη:Προστασία από ραδιενέργεια

10 σχόλια:

  1. Καλημέρα,
    το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τις συσκευασμένες στο μπλε δυχτάκι πατάτες της συγκεκριμένης πολυεθνικής. Στην πίσω όψη αναγράφει ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΦΥΤΕΥΣΗ.
    Δόθηκαν κάποιες απαντήσεις σχετικά αλλά δεν πείσαν (νευροκόπι, βαρειά μέταλλα κ.λ.π.
    CODEX καθ υπόδειξη ΜΟΝΣΑΝΤΟ
    Αγάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς Πέτρο στις καλύτερες φαρμακευτικές τροφές στοχεύουν πρώτα και όχι τυχαία, αφού έκαναν εδώ και καιρό το λινάρι μεταλλαγμένο και μόνο εισαγωγής (και φυσικά μπορούν αν το πουλήσουν σαν βιολογικό εννοείτε), προχωράνε στο κόλιανδρο (που και αυτό είναι φάρμακο και βγάζει τις τοξίνες από τον οργανισμό μας) και έχουν φτάσει στα μήλα που σαν τροφή περιέχουν το περισσότερο οξυγόνο από κάθε άλλη, η λύση πλέον είναι να γυρίσουμε στα δικά μας βρώσιμα φυτά σαν φάρμακα που δεν έχουν προλάβει να πειράξουν ακόμα… εάν ξυπνήσουμε ποτέ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/11/12, 4:40 μ.μ.

    sygnwmh Thodorh mallon exw tin apopsi dld oti kai sta dika mas brosima futa bazoun to xeri tous...kai auto ginete me aeropsekasmous pou me auton ton tropo auta pou psekazoun pane amesa sta futa mas alla kai sto xwma pou me tin seira tou an breksei paei kai sto nero pou potizoume opote doron adoron pou lene na skeutese ola auta..to mono pou mporeis na kaneis einai na to exeis stin akri tou mualou sou alla na mhn to poliskeutese giati tha trelatheis.(sugnwmh gia ta greeklist eimai se laptop pou den exei ellinika)
    xristos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/11/12, 9:11 μ.μ.

    Αν δεν το ξερετε ΟΛΑ τα μπαχαρικα ειναι ακτινοβολιμενα ισως και οι ξηροι καρποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/11/12, 11:21 μ.μ.

    ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ - ΑΓΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΙΑ ΑΚΟΥΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/11/12, 1:54 π.μ.

    Πρέπει να αγωνιστούμε σκληρά και να ακυρώσουμε στην πράξη κάθε "νόμο" εναντίον μας. Όσον αφορά την ακτινοβολία των προϊόντων δείτε ένα σχετικό άρθρο http://stopalimentarius.wordpress.com/2012/11/19/aktinovolisi_trofimon/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θεόδωρε συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο σου.Δεν είναι κινδυνολογία ούτε προσπάθεια τρομοκράτησης ευαίσθητων αυτιών.Απέναντι στα μονοπώλια και τον έλεγχο της τροφής απαντάμε αρχικά με επιστροφή στην δική μας παραγωγή.
    Οσο για τον ανώνυμο 11:21 ελπίζω να αστιεύεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/11/12, 9:52 π.μ.

    Μακάρι να αστειευόταν, αλλά το έχουμε δει πολλές φορές αυτό το πράγμα... Μην γίνω κακός πάλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν ενωθούμε όλοι μαζί, θα καταφέρουμε να γυρίσουμε την πλάτη σε αυτούς και τα μεταλλαγμένα τους! Όταν όμως κυριαρχεί η πείνα και όλα αυτά που μας μαστίζουν τον τελευταίο καιρό δυστυχώς γυρνάμε στο μεταλλαγμένο(φθηνά προϊόντα σούπερ μάρκετ ποιοτικώς χάλια) και κοιτάμε πως θα βγει η μέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλα καλά αλλά τα αποτελέσματα έρχονται μέσα από δουλειά. Μπήκε κανείς σε κάποιο καφέ και να μιλήσει στα ίσια στους χωριανούς του για να δούν πώς θα αντιμετωπίσουν την πείνα που βλέπουμε οτι έφτασε; Κινήθηκε κανείς ή με το φόβο οτι μπορεί να τον χαρακτηρίσουν γραφικά περιμένει να στεγνώσει το στόμα του και μετά να σκάψει πηγάδι για να βρει νερό; Μετά θα είναι αργά. Στον τόπο του κέθε ένας, με 5-6 φίλους να κάνει την αρχή και θα έρθουν και άλλοι. Καλλιέργειες από κοινού, αγορά μικροεξοπλισμών και γενικά οργάνωση ΑΛΛΑ όχι πάλι με βάση το κέρδος. ΦΤΑΝΕΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα