Οι θεραπευτικές ιδιότητες του αλκαλικού νερού

Οι θεραπευτικές ιδιότητες του αλκαλικού νερού

Το αλκαλικό νερό και οι θεραπευτικές του ιδιότητες

Βελτιώστε την υγεία σας, φορτίστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα, και καταπολεμήστε την διαδικασίας γήρανσης με αντιοξειδωτικά πλούσια σε αλκαλικό νερό.
Οι τοξίνες είναι η νούμερο ένα αιτία της γήρανσης του πληθυσμού. Συχνά είναι αποτέλεσμα της κακής διατροφής, της ρύπανσης, και του άγχους. Οι τοξίνες συσσωρεύονται στο σώμα προκαλώντας καταστροφή των κυττάρων που οδηγεί σε πρόωρη γήρανση. Ο καλύτερος τρόπος να καταπολεμήσετε τις τοξίνες και να αποτοξινώσετε το σώμα σας είναι τα αντιοξειδωτικά. Και είναι τόσο εύκολο όσο το να πιεις πλούσιο σε αντιοξειδωτικά αλκαλικό νερό.

Αλλάξτε το νερό σας και αλλάξετε τη ζωή σας! Εδώ είναι 5 μεγάλα οφέλη του να πίνεις αλκαλικό νερό:

1. ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΝΕΙ
Αποτοξινώνει το σώμα σας αφαιρώντας τα προϊόντα των φυσιολογικών όξινων καταλοίπων που σωρεύονται καθημερινά, καθώς και αφαιρεί τις τοξίνες που συσσωρεύονται στο σώμα από το περιβάλλον, τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, αφύσικες τροφές και από την «κανονική» διαδικασία της γήρανσης. Τα όξινα απόβλητα που συλλέγονται στο σώμα μπορεί να οδηγήσουν σε πιο σοβαρές καταστάσεις υγείας. Η καθημερινή πόση αλκαλικού νερού μπορεί να εξουδετερώσει την οξύτητα ξεπλένοντας τα προϊόντα των όξινων απόβλητων από τα κύτταρα και τους ιστούς.

2. ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ
Ενυδατώστε το σώμα σας: αυτό είναι βασικό για να διατηρήσετε ή να ανακτήσετε τη βέλτιστη υγεία. Κατά τη διάρκεια του ιονισμού, το φίλτρο του αλκαλικού νερού μετασχηματίχει το νερό σας σε μικρά συμπλέγματα που απορροφούνται πιο εύκολα σε κυτταρικό επίπεδο προκαλώντας "σούπερ ενυδάτωση" στο σώμα σας.

3. ΟΞΥΓΟΝΩΝΕΙ / ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ
Το αλκαλικό νερό δρα ως αντιοξειδωτικό, σαρώνει και εξουδετερώνει τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες. Επειδή το αλκαλικό νερό έχει τη δυνατότητα να απελευθερώνει ηλεκτρόνια, μπορεί να εξουδετερώσει αποτελεσματικά και να μπλοκάρει τη ζημιά που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες στο σώμα.Το Ιονισμένο αλκαλικό νερό αναζητά τις ελεύθερες ρίζες και τις μετατρέπει σε οξυγόνο που το σώμα μπορεί να χρησιμοποιήσει για την παραγωγή ενέργειας και την οξυγόνωση των ιστών. Ο καρκίνος και οι περισσότερες άλλες ασθένειες δεν μπορούν να επιβιώσουν σε ένα οξυγονωμένο, αλκαλικό περιβάλλον.

4. ΑΛΚΑΛΟΠΟΙΕΙ ΤΟ PH ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
Το Αλκαλικό νερό βοηθά στην ισορροπία του pH του σώματος, το οποίο τείνει να είναι όξινο, λόγω της διατροφής μας, υψηλή σε όξινα τρόφιμα, το άγχος και την έκθεση σε περιβαλλοντικές τοξίνες, όπως η αιθαλομίχλη. Αλκαλοποιεί το pH του σώματός σας από όξινο σε αλκαλικό pH, επειδή ο καρκίνος και πολλές άλλες ασθένειες δεν μπορούν να ζήσουν σε αλκαλικό περιβάλλον. Αλκαλική είναι η «φυσιολογική» κατάσταση των υγιών ατόμων.

5. ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα μεγιστοποιώντας την ικανότητα του σώματός σας να καταπολεμήσει τη νόσο και να θεραπεύσει τον εαυτό του.

Πηγή: Αποκάλυψη το ένατο κύμα

Διαβάστε ακόμη:Το θαύμα της αλκαλικής διατροφής

10 σχόλια:

  1. Δοκιμασμένη μέθοδος για απαλλαγή από ποντίκια είναι και η χρήση ναφθαλίνης.Δοκιμάστε το, σε πλαστικές συσκευασίες, εύχρηστες υπάρχουν σε όλα τα S/M.Επίσης βρίσκει και εφαρμογή στα μπουζοκαλώδια του αυτ/του.Δέστε σε σημείο του κινητήρα, χωρίς να εμποδίζουν εννοείται, ένα τούλι με 2-3 μπάλες ναφθαλίνη, και θα ξεμπλέξετε μια και καλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λεωνιδας28/5/14, 1:03 μ.μ.

    Γεια σας το ψεκασμα με το ξύδι και νερό για τον περονόσπορο αναφέρεται ψεκασμό μέχρι να μην υπάρχουν συμπτώματα το κάθε ποτε ψεκαζουμε δεν αναφέρεται ξέρει κανείς?
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάθε 4-5 ημέρες ελένχουμε τα συμπτώματα και ξαναψεκάζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΦΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΜΒΑΚΙΑΣΗ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω όλα τα άλλα, δεν έχω όμως φίδια. Τι να κάνω; :) :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α, και κοριούς δεν έχω, αλλά δεν με χαλάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την βαμβακιαση μπορουμε να την αντιμετωπισουμε πλενοντας τα φυτα με πιεση ή με δυο κουταλιες του γλυκου σαπουνι των πιατων και ενα μπλε οινοπνευμα ανα λιτρο νερου ή με θερινο πολτο, οσο οι θερμοκρασιες ειναι κατω απ τους 30...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Stefania Avramidou14/8/14, 11:38 π.μ.

    Καλημέρα, θεωρώ οτι με τις γνώσεις που κατέχετε και μεταδίδετε στο αξιόλογο site σας, θα έπρεπε να διακρίνετε και να αποκλείετε τις δυσιδαιμονίες από τις μεθόδους καταπολέμισης με φυσικούς τρόπους
    φιλικα,

    Στεφανία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για την ναφθαλινη δεν γραφτηκε οτι ειναι επιβλαβης για τον ανθρωπο η για κατι παρεμφερες της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ22/5/15, 9:47 μ.μ.

    ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΡΙΑ.....ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.....
    ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ.
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΡΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα