Agrifarm: Η Ελληνική Μεσογειακή Διατροφή στη κορυφή

Agrifarm: Η Ελληνική Μεσογειακή Διατροφή στη κορυφή

Η Ελληνική Μεσογειακή Διατροφή στη κορυφή

Η εταιρία Agrifarm με το καινοτόμο project “Family Farm” κέρδισε το πρώτο από τα 8 βραβεία του διαγωνισμού Re-Inspire Greece, που υλοποίησε η εταιρεία Gaea S.A. στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας 2013,σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς και με την υποστήριξη της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.
Η εταιρία “AgriFarm Premium Products”, αποτελεί μια νέα συνεργατική μορφή παραγωγής και διακίνησης αγροτικών προϊόντων που στηρίζεται στην έξυπνη γεωργική διαχείριση.

Agrifarm: Η Ελληνική Μεσογειακή Διατροφή στη κορυφή

Στο πλαίσιο αυτό η Agrifarm έχει αναπτύξει και υλοποιεί το πρόγραμμα “Re-Farming”,ένα σύστημα δηλαδή ολοκληρωμένης διαχείρισης της εγχώριας γεωργικής παραγωγής µε σκοπό τη βελτιστοποίηση της ποιότητας παραγωγής των αγροτικών προϊόντων.
Ισχυρό όραμα και αποστολή της AgriFarm είναι να παράγει αυθεντικά ελληνικά μεσογειακά προϊόντα, σε συνδυασμό με το σύγχρονο design και τη καινοτομία στη συσκευασία.

Πηγή: www.agrifarm.gr

Διαβάστε ακόμη:Επικερδής καλλιέργεια φαρμακευτικών φυτών στην Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα