Αναγνώριση και συλλογή άγριων φαγώσιμων χόρτων τον Μάρτιο

Άγρια φαγώσιμα χόρτα της Ελλάδας

Γαιδουράγκαθο-Silybum marianum

Γάλλιο-Galium aparine

Ζοχός-Sonchus oleraceus

Καρότο άγριο-Daucus carotas

Καυκαλήθρα-Tordylium apulum

Λάπαθο-Rumex sp.

Ξινολάπαθο-Rumex sp.

Μάραθος-Foeniculum vulgare

Μολόχα-Malva silvestris

Μποράντζα-Borago officinalis

Πεντάνευρο-Plantago major

Πεντάνευρο το λονχοειδές-Plantago lanceolata

Ραδίκι κιχώριο-Cichorium intybus L.

Ραπανίδα-Raphanus raphanistrtum L.

Σέσκλο-Beta-vulgaris

Σινάπι(λαψάνα)-Sinapis alba L.

Σιναπόβρουβα-Brassica nigra L.

Σκόρδο άγριο-Allium sativum

Σπαράγγια-asparagus-apbyleus

Τραγοπώγων ο πρασόφυλλος-Tragopogon porrifolius

Τσουκνίδα-Urtica dioica

Χηροβότανο-Helminthotheca echioides L.
Διαβάστε ακόμη:Τα άγρια φαγώσιμα χόρτα της Ελλάδας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.