Όροι και χρήση της ιστοσελίδας

Άδεια χρήσης - Όροι και Προϋποθέσεις

Η ιστοσελίδα (blog) https://www.ftiaxno.gr και τα άρθρα που δημοσιεύονται σε αυτή, διέπονται από Creative Commons 4 άδεια χρήσης, με τους παρακάτω όρους:

Όροι και χρήση

Είναι ελεύθερη η αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση στο κοινό του έργου υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
Αναφορά προέλευσης — Πρέπει να αναφέρεται η προέλευση στο www.ftiaxno.gr (με ενεργό σύνδεσμο που οδηγεί στο συγκεκριμένο άρθρο και όχι σκέτη τη λέξη π.χ. πηγή).
Μη Εμπορική Χρήση — Δε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το έργο αυτό για εμπορικούς σκοπούς.
Όχι Παράγωγα Έργα — Δε μπορείτε να αλλοιώσετε, να τροποποιήσετε ή να δημιουργήσετε πάνω στο έργο αυτό.

Αποποίηση ευθυνών
Έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να εξασφαλιστεί η ορθότητα των πληροφοριών που περιλαμβάνονται σε αυτή την ιστοσελίδα (blog), ωστόσο ο έχων την επιμέλειά της, δεν αναλαμβάνει την νομική ευθύνη για τυχόν σφάλματα, παραλείψεις ή ανακριβείς πληροφορίες, ούτε συστήνει ή εγγυάται την ορθότητα των αναφερομένων, το ίδιο ισχύει και σε εξωτερικές ιστοσελίδες, συνδέσμους, πηγές, αναφορές, χρήστες της ιστοσελίδας.

Στο παρόν blog εκτός από άρθρα των διαχειριστών, αναδημοσιεύονται ορισμένα άρθρα από άλλα blogs, πάντα με αναφορά πηγής στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.
Οι πληροφορίες, οι απόψεις και τα σχόλια που υπάρχουν στην ιστοσελίδα, είναι αποκλειστικά και μόνο για ενημέρωση και δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν γνώμες από ειδικούς.
Η ιστοσελίδα, ο δημιουργός της και οι συνγραφόμενοι σε αυτόν, δεν φέρουν καμία ευθύνη για το πώς θα χρησιμοποιηθούν αυτές οι πληροφορίες.
Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο Blog δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις του διαχειριστή.

Επίσης η επίσκεψη στην ιστοσελίδα του www.ftiaxno.gr προϋποθέτει και συνεπάγεται την αποδοχή των παρακάτω όρων:

Τα κείμενα στην ιστοσελίδα απευθύνονται σε ενήλικους πολίτες άνω των δεκαοκτώ ετών και η ευθύνη της αξιολόγησης των όσων παρουσιάζονται ανήκει στον αναγνώστη των ιστοσελίδων αυτών.
Οποιαδήποτε και αν είναι η δομή των κειμένων ή η διατύπωση τους, ο σκοπός του κάθε κειμένου είναι απλά και μόνο ενημερωτικός. Δεν έχουμε πρόθεση να προτείνουμε σε κάποιον να φτιάξει και να κατασκευάσει ό,τι παρουσιάζεται στις ιστοσελίδες.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οτιδήποτε προκύψει αν, παρά τις προειδοποιήσεις, κάποιος αποφασίσει να κατασκευάσει οποιαδήποτε από τις κατασκευές που φτιάξαμε εμείς και καταγράψαμε στις σελίδες αυτού του χώρου, ή οποιαδήποτε άλλη κατασκευή ή εφαρμογή, ή και από τη χρήση όσων παρουσιάζονται, έμμεσα ή άμεσα.

Η χρήση εργαλείων και η απόπειρα οποιασδήποτε κατασκευής, συνεπάγεται την έκθεση σε κίνδυνο ατυχήματος. Πάντα λαμβάνετε τα ανάλογα προστατευτικά μέσα και τηρείτε τους ανάλογους κανόνες προστασίας και ασφάλειας.
Πάντα χρησιμοποιείτε βότανα, βιταμίνες, φάρμακα, φυσικές θεραπείες, υπό την επίβλεψη ενός ειδικού ιατρού και ποτέ μόνοι σας. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ βότανα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς την γνώμη ιατρού. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικό σκοπό. Η σελίδα δεν φέρει καμία ευθύνη.

Σχετικές πληροφορίες

Σκοπός του blog είναι η ενημέρωση γύρω από τα σχετικά θέματα με άρθρα, βιβλία, οπτιοακουστικά και ψηφιακά μέσα ενημέρωσης. Το διάβασμα αν και είναι κουραστικό, ίσως λόγου χρόνου τις περισσότερες φορές, είναι και μέθοδος αποθήκευσης, κυρίως στο μυαλό μας και όχι μόνο στο σκληρό μας.

Το κάθε άρθρο ξεχωριστά έχει copyright (c) από τον δημιουργό του και το www.ftiaxno.gr, από την ημερομηνία δημοσίευσής του.
Ενδέχεται μερικά άρθρα να ενημερωθούν και μετά από την καταχώρησή τους, γιατί προσθέτονται και άλλες πληροφορίες όταν υπάρχουν ή ζητηθούν.

Μερικές φωτογραφίες, βίντεο και βιβλία προέρχονται από το διαδίκτυο, από τις εικόνες google, το you-tube και το google-books αντίστοιχα και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Εάν κατά λάθος έχει δημοσιευτεί εικόνα, βίντεο ή βιβλίο που διέπεται από πνευματικά δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρεθεί.

Οι φωτογραφίες τα βίντεο και τα βιβλία, παρουσιάζονται μόνο για ενημέρωση και η ιστοσελίδα δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενό τους. Αρκετά έχουν ξεχωριστά πνευματικά δικαιώματα και δεν είναι υλικό για εμπορική χρήση χωρίς την σχετική άδεια του δημιουργού τους.

Οι ιστοσελίδα(ες) του ftiaxno.gr δεν είναι εμπορικές αλλά ενημερωτικές.
Όποια συναλλαγή τυχόν προκύψει με επιχειρήσεις που πιθανόν αναφέρονται ή μπορεί μελλοντικά να αναφερθούν, θα αφορά συναλλαγή του επισκέπτη των σελίδων αυτών με αυτές τις επιχειρήσεις.
Δεν προτείνουμε καμία από τέτοιες επιχειρήσεις, αφού δεν έχουμε και καμία σχέση με αυτές. Οποιαδήποτε συναλλαγή ενδεχομένως γίνει με διαχειριστή, συντάκτη ή άλλο συνεργάτη των σελίδων αποτελεί απλή ιδιωτική συναλλαγή, διάθεση είδους δηλαδή από την προσωπική ιδιοκτησία του που το διαθέτει σε κάποιον, όπως για παράδειγμα με μια αγγελία.

Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα είναι δυνατή από διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο. Επειδή η νομοθεσία των χωρών αυτών μπορεί να διαφέρει από τη νομοθεσία της Ελλάδας, γίνεται αμοιβαία αποδεκτό μεταξύ του www.ftiaxno.gr και του χρήστη ότι η πρόσβαση στην ιστοσελίδα διέπετε από τη νομοθεσία της Ελλάδας σύμφωνα με την οποία θα ρυθμίζονται όλα τα θέματα που τυχόν προκύψουν ή σχετίζονται με τη χρήση και το περιεχόμενου της ιστοσελίδας. Ο χρήστης συμφωνεί επίσης ότι με την παρούσα υπόκειται στη μη αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Ελλάδας με αρμοδιότητα επί των θεμάτων αυτών.

Η παρούσα ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί μόνο για άτομα που διαμένουν στην Ελλάδα και οι πληροφορίες που περιλαμβάνει σχετικά με προϊόντα, υπηρεσίες και προωθητικές ενέργειες ή προσφορές ισχύουν για αυτή τη χώρα και μόνο.

Δεν παρέχεται καμία δήλωση ούτε εγγύηση ότι το υλικό που περιέχεται στην ιστοσελίδα είναι κατάλληλο, διαθέσιμο ή σχετικό με οποιαδήποτε άλλη χώρα.

Copyright © 2018 ftiaxno.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όλα τα δικαιώματα copyright και άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας επί κειμένων, εικόνων, ήχων, λογισμικού και άλλων υλικών αυτής της ιστοσελίδας αποτελούν ιδιοκτησία του ισοτόπου www.ftiaxno.gr και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών ή περιλαμβάνονται κατόπιν αδείας του αντίστοιχου κατόχου.

Έχετε το δικαίωμα να περιηγηθείτε σε αυτή την ιστοσελίδα και να αναπαράγετε αποσπάσματα μέσω εκτύπωσης, αντιγραφής σε σκληρό δίσκο και διανομής σε τρίτους, σε κάθε όμως περίπτωση μόνο για σκοπούς πληροφόρησης, και με την προϋπόθεση ότι θα περιλαμβάνεται σε όλες τις αναπαραγωγές η παραπάνω δήλωση περί πνευματικών δικαιωμάτων. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή οποιουδήποτε τμήματος της ιστοσελίδας με σκοπό την πώληση ή τη διανομή για αποκόμιση κέρδους καθώς επίσης και η τροποποίηση ή ενσωμάτωση τμήματος της ιστοσελίδας σε άλλο έργο ή έκδοση, είτε έντυπης είτε ηλεκτρονικής μορφής, συμπεριλαμβανομένης της δημοσίευσης σε άλλη ιστοσελίδα. Δεν παρέχεται καμία άλλη άδεια ή δικαίωμα, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, τυχόν διαφυγόντων κερδών, έμμεσων, θετικών ή αποθετικών ζημιών.

Όλα τα εμπορικά σήματα που εμφανίζονται σε αυτή την ιστοσελίδα είτε αποτελούν ιδιοκτησία είτε χρησιμοποιούνται κατόπιν αδείας του www.ftiaxno.gr. Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση οποιουδήποτε εμπορικού σήματος σε αυτή την ιστοσελίδα απαγορεύεται αυστηρά.

Η αναφορά σε οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία σε αυτή την ιστοσελίδα δεν συνιστά πρόθεση πώλησης ή προμήθειας του συγκεκριμένου προϊόντος ή υπηρεσίας. Πριν την αγορά, θα πρέπει να ζητούνται πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα και την καταλληλόλητα του συγκεκριμένου προϊόντος ή υπηρεσίας.

Προτάσεις χρηστών
Πολιτική του ftiaxno.gr είναι να μην δέχεται αυτόκλητες προτάσεις για βελτιώσεις προϊόντων, ιδέες για νέα προϊόντα ή ιδέες μάρκετινγκ που προέρχονται από άτομα εκτός της εταιρείας. Τυχόν αυτόκλητες προτάσεις ή πληροφορίες που μας στέλνετε, συμπεριλαμβανομένων συνταγών, θα θεωρούνται κοινόχρηστες και μη εμπιστευτικές και θα περιέρχονται στην κυριότητα του www.ftiaxno.gr χωρίς αποζημίωση, για αποκλειστική χρήση σύμφωνα με τη διακριτική του ευχέρεια.

Οι πληροφορίες σε έ αυτή την ιστοσελίδα έχουν συμπεριληφθεί καλή τη πίστη, ωστόσο προορίζονται μόνο για σκοπούς γενικής πληροφόρησης. Δεν θα πρέπει να βασίζεται κανείς σε αυτές για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό και δεν παρέχεται καμία δήλωση ή εγγύηση σχετικά με την ακρίβεια ή την πληρότητά τους.

Καμία από τις πληροφορίες αυτής της ιστοσελίδας, ιδιαίτερα αυτές που αφορούν τη υγεία και τις συμβουλές για υγιεινό τρόπο ζωής, δεν έχει σκοπό να υποκαταστήσει τις ιατρικές συμβουλές ενώ δεν θα πρέπει να λαμβάνεται ως διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε πάθησης ή προβλήματος υγείας. Συμβουλευτείτε στο γιατρό σας για τυχόν παθήσεις ή προβλήματα υγείας.

Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε οποιεσδήποτε αλλαγές και διορθώσεις στην ιστοσελίδα εφόσον και όποτε το κρίνουμε απαραίτητο και χωρίς προειδοποίηση.

Σε διάφορα σημεία της ιστοσελίδας μπορεί να υπάρχουν αυτόματοι σύνδεσμοι προς άλλες ιστοσελίδες σχετικούς με κάποιο συγκεκριμένο θέμα της παρούσας ιστοσελίδας. Αυτό δεν σημαίνει ότι το www.ftiaxno.gr σχετίζεται απαραίτητα με οποιονδήποτε από αυτές τις ιστοσελίδες και τους κατόχους τους. Παρόλο που πρόθεση της εταιρείας είναι να βρίσκετε αυτές τις άλλες ιστοσελίδες ενδιαφέρουσες, ούτε η εταιρεία και οι θυγατρικές της, αλλά ούτε και τα στελέχη, οι εργαζόμενοι και οι αντιπρόσωποί τους, φέρουν οποιασδήποτε φύσης ευθύνη ή υπαιτιότητα για τις άλλες ιστοσελίδες ή για τυχόν πληροφορίες που περιέχονται σε αυτούς, από τις οποίες καμία δεν έχει επαληθευτεί ή υιοθετηθεί από την εταιρεία ή τις θυγατρικές της. Αν οποιαδήποτε στιγμή ανακαλύψετε ότι εισήλθατε σε κάποια άλλη ιστοσελίδα μπορείτε να επιστρέψετε στην παρούσα ιστοσελίδα κάνοντας κλικ στο βελάκι "πίσω" ή πληκτρολογώντας την αντίστοιχη διεύθυνση web.

Όροι και Προϋποθέσεις

Η πρόσβαση και η χρήση αυτού του ιστότοπου υπόκεινται στους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις και σε όλους τους ισχύοντες νόμους. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε αυτόν τον ιστότοπο για προσωπική ψυχαγωγία και πληροφορίες. Ωστόσο, παρακαλώ μην διανείμετε, τροποποιείτε, διαβιβάζετε ή αναθεωρείτε τα περιεχόμενα αυτού του ισοτόπου χωρίς την έγγραφη άδειά μας. Τα περιεχόμενα του ισοτόπου περιλαμβάνουν υλικά πνευματικής ιδιοκτησίας που χρησιμοποιούνται είτε με άδεια είτε προσφέρονται βάσει της εξαίρεσης για δίκαιη χρήση.

ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ: Δεν παρέχουμε εγγυήσεις ή παραστάσεις σχετικά με την ακρίβεια ή την πληρότητα του περιεχομένου αυτού του ισότοπο ή του περιεχομένου οποιουδήποτε ισοτόπου ή ισοτόπων που συνδέονται με αυτόν τον ισότοπο. Ούτε ο Οργανισμός ούτε καμία από τις θυγατρικές του δεν ευθύνεται για οποιεσδήποτε άμεσες, παρεπόμενες, επακόλουθες, έμμεσες ή ποινικές ζημίες που προκύπτουν από την πρόσβαση ή τη χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου αυτού του ισότοπο ή του περιεχομένου οποιουδήποτε ισότοπο ή δικτυακών τόπων που συνδέονται με αυτόν τον ιστότοπο.

ΜΗ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ: Οποιεσδήποτε επικοινωνίες ή υλικό που δημοσιεύετε ή μεταφέρετε σε μας μέσω του Διαδικτύου είναι και θα αντιμετωπίζονται ως μη εμπιστευτικές και μη ιδιοκτησιακές (εκτός από τις περιπτώσεις που προβλέπονται στην ειδοποίηση προστασίας προσωπικών δεδομένων παρακάτω). Με τη μετάδοση ή την αποστολή οποιασδήποτε επικοινωνίας ή υλικού σε αυτό το site συμφωνείτε ότι ο Οργανισμός ή οποιαδήποτε από τις θυγατρικές του μπορεί να χρησιμοποιήσει την επικοινωνία ή το υλικό σας για οποιοδήποτε σκοπό, συμπεριλαμβανομένης της αναπαραγωγής, μετάδοσης, δημοσίευσης, μετάδοσης και απόσπασης. Μπορεί να μην είμαστε σε θέση να απαντήσουμε σε όλα τα μηνύματα που δημοσιεύονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Επιπλέον, μην δημοσιεύετε ή διαβιβάζετε παράνομο, απειλητικό, δυσφημιστικό, δυσφημιστικό, άσεμνο, πορνογραφικό ή βλάσφημο υλικό ή οποιοδήποτε υλικό που θα μπορούσε να αποτελέσει ή να ενθαρρύνει συμπεριφορά που θα θεωρείται ποινικό αδίκημα ή παραβιάζει οποιοδήποτε νόμο. Θα καταργήσουμε τις δηλώσεις αυτές.

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ: Όλα τα ονόματα, τα λογότυπα και τα σήματα που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο, εκτός εάν σημειώνεται διαφορετικά, είναι εμπορικά σήματα (σήματα υπηρεσιών) που ανήκουν ή χρησιμοποιούνται με άδεια χρήσης από εμάς ή τους συνεργάτες μας στις γεωγραφικές περιοχές όπου πωλούν προϊόντα και υπηρεσίες που φέρουν τέτοια εμπορικά σήματα "Δίκαιη χρήση" των σημάτων άλλων προσώπων ή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Η παράνομη χρήση ή η κατάχρηση σημάτων, υλικού πνευματικών δικαιωμάτων ή οποιουδήποτε άλλου περιεχομένου σε αυτόν τον ιστότοπο, εκτός από όσα προβλέπονται στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις ή στο περιεχόμενο του ιστότοπου, απαγορεύεται αυστηρά. Με την είσοδο σε αυτόν τον ιστότοπο συμφωνείτε να σέβεστε το εμπορικό σήμα, τα πνευματικά δικαιώματα και άλλες προστατευόμενες πνευματική ιδιοκτησία που δημοσιεύονται σε αυτόν τον ιστότοπο ή σε δικτυακούς τόπους που είναι συνδεδεμένοι με αυτόν.

ΜΗΝΥΜΑΤΑ: Οποιεσδήποτε Μαρτυρίες που αναφέρονται σε αυτή την ιστοσελίδα προσφέρθηκαν εθελοντικά από τους κατασκευαστές χωρίς προσφορά αποζημίωσης. Τα αποτελέσματα που αναφέρονται στις Μαρτυρίες μπορεί να μην είναι τυπικά και τα αποτελέσματα των άλλων να διαφέρουν.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΡΙΤΩΝ: Κάθε υλικό τρίτου μέρους στο οποίο αναφέρονται οι σύνδεσμοι αυτού του δικτυακού τόπου ή οι οποίοι μπορεί να είναι προσβάσιμοι από αυτούς τους δικτυακούς τόπους, είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι εκείνων που αποστέλλουν τέτοια υλικά. αυτός ο ιστότοπος και οι συνεργάτες του δεν υποστηρίζουν ούτε υιοθετούν καμία πληροφορία ή αξίωση που περιέχεται σε τέτοιους ιστότοπους τρίτου μέρους.

ΑΚΡΙΒΕΙΑ: Επιπλέον, ο Οργανισμός δεν αναλαμβάνει καμία νομική ευθύνη για την ακρίβεια, την πληρότητα ή τη χρησιμότητα οποιασδήποτε πληροφορίας, προϊόντος ή διεργασίας που αποκαλύπτεται εδώ ούτε απαλλαγής από τον ιό υπολογιστή και δεν αντιπροσωπεύει τη χρήση τέτοιων πληροφοριών, προϊόντων ή διαδικασιών δεν θα παραβιάζουν τα ιδιωτικά δικαιώματα.

Terms and Conditions

Access to and use of this site are subject to the following terms and conditions and all applicable laws. You may browse this site for personal entertainment and information. However, please do not distribute, modify, transmit or revise the contents of this site without our written permission. The contents of the site include copyright materials that are either used with permission or are offered under the Fair Use exception.

NO WARRANTIES: We make no warranties or representations about the accuracy or completeness of this site’s content or of the content of any site or sites linked to this site. Neither the Organization nor any of its affiliates shall be liable for any direct, incidental, consequential, indirect or punitive damages arising out of access to or use of any content of this site or the content of any site or sites linked to this site.

NON-PRIVATE COMMUNICATIONS: Any communication or material you post or transmit to us over the Internet is, and will be treated as non-confidential and non-proprietary (except as provided in the Privacy Notice, below). By transmitting or posting any communication or material to this site you agree the Organization or any of its affiliates may use your communication or material for any purpose, including reproduction, transmission, publication, broadcast and posting. We may not be able to respond to all messages posted to this site. Furthermore, do not post or transmit any unlawful, threatening, libelous, defamatory, obscene, pornographic or profane material or any material that could constitute or encourage conduct that would be considered a criminal offense or violate any law. We will remove any such statements.

TRADEMARKS: All names, logos and marks appearing in this site, except as otherwise noted, are trademarks (service marks) owned or used under license by us or our affiliates in the geographies where they market products and services bearing such trademarks, or are a “fair use” of others’ marks or copyright materials. The unlawful use or misuse of marks, copyright materials or any other content on this site, except as provided in these terms and conditions or in the site content, is strictly prohibited. By entering this site you agree to respect the trademark, copyright and other protected intellectual property posted on this site or sites connected to it.

TESTIMONIALS: Any Testimonials referred to in this web site were volunteered by the makers without an offer of compensation. The results referred to in Testimonials may not be typical and others' results may vary.
THIRD-PARTY STATEMENTS: Any third-party materials to which links on this site point, or which may be accessible through these sites, are the sole responsibility of those posting such materials; this site and its affiliates do not endorse or adopt any information or claims contained in such third-party sites.

ACCURACY: Additionally, the Organization does not assume any legal liability for the accuracy, completeness, or usefulness of any information, product, or process disclosed herein nor freedom from computer virus, and does not represent that use of such information, product, or process would not infringe on privately owned rights.

Τρόπος χρήσης των cookie από την Google

Το cookie είναι ένα μικρό τμήμα κειμένου που αποστέλλεται στο πρόγραμμα περιήγησης από έναν ιστότοπο που επισκέπτεστε. Διευκολύνει τον ιστότοπο να απομνημονεύει πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας, όπως την προτιμώμενη γλώσσα σας και άλλες ρυθμίσεις. Κάτι τέτοιο μπορεί να διευκολύνει την επόμενή σας επίσκεψη και να κάνει τον ιστότοπο πιο χρήσιμο για εσάς. Τα cookie παίζουν σημαντικό ρόλο. Χωρίς αυτά, η χρήση του ιστού θα ήταν μια πολύ πιο περίπλοκη εμπειρία.

Χρησιμοποιούμε τα cookie για πολλούς λόγους. Τα χρησιμοποιούμε, για παράδειγμα, για την απομνημόνευση των προτιμήσεων ασφαλούς αναζήτησης, για να σας προσφέρουμε πιο σχετικές διαφημίσεις, για να μετρήσουμε τους επισκέπτες που λαμβάνει μια σελίδα, για να σας διευκολύνουμε να εγγραφείτε στις υπηρεσίες μας, για να προστατεύσουμε τα δεδομένα σας ή για την απομνημόνευση των ρυθμίσεων διαφημίσεων.

Μπορείτε να δείτε μια λίστα με τους τύπους cookie που χρησιμοποιεί η Google, καθώς επίσης να μάθετε με ποιους τρόπους χρησιμοποιούν η Google και οι συνεργάτες της τα cookie στις διαφημίσεις. Η πολιτική απορρήτου εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο προστατεύουμε το απόρρητό σας κατά την από μέρους μας χρήση των cookie και άλλων πληροφοριών.

Τέλος να ευχαριστήσω θερμά τους αναγνώστες της ιστοσελίδας που την επισκέπτονται τακτικά και την υποστηρίζουν με τα λόγιας τους ή και με ένα απλό καθημερινό κλικ.

Διαβάστε ακόμη:Email επικοινωνίας: ftiaxnw@gmail.com

10 σχόλια:

  1. καταρχήν θα ήθελα να συγχαρώ τον δημιουργό του ιστότοπου αυτού γιατί δεν έχω βρει κάτι ανάλογο σε ελληνική έκδοση.Είναι μια πολύ καλή προσπάθεια και θέλω να πιστεύω ότι δε θα σταματήσει.Τον ιστότοπο τον βρήκα εντελώς τυχαία από το google.Συνέχισε έτσι και πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι θα επωφεληθούν απο αυτό,όπως επωφελήθηκα και εγώ.Θα προσπαθήσω να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ και όπου μπορώ.Ευχαριστώ πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευγε φιλε πολυ καλη δουλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρεπει να εχεις πολυ μερακι
    Συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω μείνει άφωνος εδώ και μια ώρα.
    ΜΠΡΑΒΟ για τη σοβαρή εργασία σου.
    ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΗΣ Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημήτρης Φ.23/3/11, 8:26 π.μ.

    Πάρα πολύ χρήσιμος ιστότοπος.Εξαιρετικά χρήσιμος.Συνέχισε δημιουργικά.Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/4/11, 1:30 π.μ.

    Συγχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημερα κι απο μενα - βρηκα τη σελιδα νεσ' απο την "οικοκοινοτητα κυτταρο Νεας Γης - και...πραγματικα συγχαρητηρια...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θεωρώ καθήκον μου να πω συγχαρητήρια για την δουλειά στην ιστοσελίδα σας.
    καλη συνεχεια και καλη χρονια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητήρια!!! Εκπληκτική ιστοσελίδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα