Οδηγίες για αποξήρανση φρούτων
Διαβάστε ακόμη:Ξήρανση λαχανικών
Πως φτιάχνω, σπορά φύτεμα καλλιέργεια, παρασκευή, αποθήκευση τροφίμων, βότανα, φυσικές θεραπείες, επιβίωση, δωρεάν βιβλία, κατασκευές
Έθιμα και παραδόσεις του Πάσχα Τι φτιάχνουμε παραδοσιακά το Πάσχα
Έχω αποξηράνει άγρια μανιτάρια πολύ εύκολα. Τα έκοψα στη μέση, είναι κούφια στο κέντρο, και τα πέρασα σε σπάγκο. Τα κρέμασα σε σκιερό μέρος σε ρεύμα και σε 3-4 μέρες ήταν έτοιμα. Δεν το περίμενα γιατί έχουν πολλά υγρά. Μία φορά προσπάθησα να τα αποξηράνω στο φούρνο στους 40-50 βαθμούς και πέρα που μου πήρε 24 ώρες μάζεψαν πολύ σε μέγεθος.
ΑπάντησηΔιαγραφή