Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2009

Αποξήρανση φρούτων

Οδηγίες για αποξήρανση φρούτων

Αποξήρανση φρούτων

Αποξήρανση φρούτων

Αποξήρανση φρούτων

Αποξήρανση φρούτων

Αποξήρανση φρούτων

Αποξήρανση φρούτων

Διαβάστε ακόμη:Φτιάχνω Πεστίλι ή πέτσα

1 σχόλιο :

Μαρίζα είπε...

Έχω αποξηράνει άγρια μανιτάρια πολύ εύκολα. Τα έκοψα στη μέση, είναι κούφια στο κέντρο, και τα πέρασα σε σπάγκο. Τα κρέμασα σε σκιερό μέρος σε ρεύμα και σε 3-4 μέρες ήταν έτοιμα. Δεν το περίμενα γιατί έχουν πολλά υγρά. Μία φορά προσπάθησα να τα αποξηράνω στο φούρνο στους 40-50 βαθμούς και πέρα που μου πήρε 24 ώρες μάζεψαν πολύ σε μέγεθος.