Πελίτι-10η Πανελλαδική Γιορτή (videos)

4 σχόλια:

daskalos είπε...

Προς το Blog σας
Ένα blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε το ksipnistere βρίσκετε ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα blog της χώρας

Ευρύνοος είπε...

Ένα μπράβο δέν φτάνει για τα όσα μας παρουσιάζεις..

ευχαριστώ..

Ellada είπε...

Ελπίζω του χρόνο να μπορέσω να τους δω στην γιορτή τους.

Θεόδωρος είπε...

Ευρύνοε στη συγκεκριμένη περίπτωση τα μπράβο τα αξίζει το Πελίτι και πίστεψέ με όσα και να πούμε δε φτάνουν. Όλοι μας θα πρέπει δε, να συμπαρασταθούμε και να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε ο καθένας το Πελίτι και αυτούς τους ανθρώπους που έχουν αφιερώσει πάνω από 10 χρόνια από την ζωή τους αφιλοκερδώς, για μην χάσουμε εμείς, τη βιοποικιλότητα των ντόπιων σπόρων, που ουσιαστικά αποτελεί μέρος της Εθνικής κληρονομιάς μας.