Αντίο AIDS

Αντίο AIDS

Το βιβλίο: Αντίο AIDS

Γειά σας, Είμαι η δημοσιογράφος Μαίρη Παπαγιαννίδου, πρώην ασθενής του AIDS, μια από τους πολλούς πλέον που έψαξαν, διάβασαν, αποχαιρέτησαν το σύνδρομο και τη θεωρία του και έγιναν ξανά ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ άνθρωποι.
Ο ιός HIV, που υποτίθεται ότι προκαλεί το AIDS, δεν έχει εντοπιστεί ποτέ και πουθενά.

Το στοίχημα για μας πλέον είναι να διορθώσουμε τις βλάβες που προκλήθηκαν στον πρότειναν ως τη μόνη λύση. Ως γνωστόν, η πολύχρονη χημειοθεραπεία προκαλεί από μόνη της ανοσοκαταστολή.

Για την επαναφορά σε μια κατάσταση υγείας, κατατοπιστικά ήταν τα τρία σεμινάρια της Dr. Juliane Sacher το 2009 και το 2010 στην Αθήνα. Ηρθε επιπροσθέτως το βιβλίο των Πέτρου Αργυρίου & Beldeu SinghΤι δεν σας λένε οι γιατροί εκδόσεις ETRA (τηλ. 210 9811753), για να χαράξουμε ευκολότερα πορεία.

Πώς όμως πέθαναν τόσοι και τόσοι από AIDS εδώ και μια εικοσιπενταετία; Ρίξτε μια ματιά στο παραμύθι του HIV και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Ο ίδιος ο Dr. Luc Montagnier, μετά τη βράβευσή του με το Νόμπελ Ιατρικής το 2008 “για την ανακάλυψη του ιού ΗΙV”, δήλωσε στο ντοκιμαντέρHouse of Numbers: “Μπορούμε να εκτεθούμε στον HIV πολλές φορές χωρίς να μολυνθούμε. Το αμυντικό μας σύστημα... θα απαλλαγεί από τον ιό μέσα σε λίγες εβδομάδες, αν έχουμε ένα καλό αμυντικό σύστημα... Είναι σημαντική γνώση που πολλές φορές αγνοείται τελείως. Οι άνθρωποι πάντα σκέφτονται πρώτα τα φάρμακα και τα εμβόλια... Δεν υπάρχει κέρδος [στη διατροφή]”. Αυτό βέβαια έρχεται σε αντίφαση με την "επίσημη άποψη" του AIDS που λέει το ακριβώς αντίθετο. Και κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει πώς μπορεί να ισχύουν και τα δύο. Τόσο κυνικά υπεράνω νόμου και ηθικής έχουν τοποθετηθεί οι "προφήτες" μας, μπορούν να φάσκουν και να αντιφάσκουν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Οπότε εμείς πια αποφασίζουμε μόνοι μας. Η συνάντηση των φίλων στο Floral την 1η Δεκεμβρίου 2009 ήταν πανηγυρική και επισφραγίστηκε με μια τηλεοπτική συνέντευξη για τα νέα δεδομένα της υπόθεσης.

Στο τελευταίο βιβλίο μου Αντίο AIDS! εκδόσεις Οξύ 2008, νέα έκδοση 2010) παρουσιάζω τα αποτελέσματα της έρευνας πάνω σε ό,τι μου συνέβη: Eφόσον δεν μολύνθηκα ποτέ από τίποτα, πώς προέκυψαν όλα αυτά τα μαρτύρια για μένα και τους γύρω μου, ποιός νόμιζα ότι έφταιγε, ποιός έφταιγε πραγματικά, τι ήταν κάθε φορά αυτό που απέδιδαν στον υποτιθέμενο ιό HIV; Και τι κάνουμε αφότου διαπιστώσουμε ότι η ζωή μας βασίστηκε για 20 χρόνια σε ένα Μεγάλο Ψέμα;

Επιχειρώ ακόμα να καταλάβω πώς προέκυψε αυτή η καθολική εξαπάτηση και, παρότι ήμουν τόσο τυχερή ώστε να ξεφύγω από τις δαγκάνες της πριν προλάβει να με σκοτώσει, πώς γίνεται να συνεχίζει ακάθεκτη.

Το βιβλίο βρήκε θερμή υποδοχή από τον ανεξάρτητο εκδοτικό οίκο Impact Investigative Media Publications στην Αγγλία που ανέλαβε και πραγματοποίησε την έκδοσή του σε χρόνο ρεκόρ. Ηδη διατίθεται στα αγγλικά μέσω Amazon.com και Amazon.co.uk σε όλο τον κόσμο.

Προφυλάξεις

Πάντα χρησιμοποιείτε τα βότανα υπό την επίβλεψη ενός ειδικού ιατρού και ποτέ μόνοι σας. Μην χρησιμοποιείτε βότανα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς την γνώμη ιατρού. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικό σκοπό.
Η σελίδα δεν φέρει καμία ευθύνη: Διαβάστε τους όρους χρήσης

Διαβάστε ακόμη:Πεθαίνοντας για να ήξερα

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/4/11, 3:31 μ.μ.

    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστός Ανέστη ! Ευχαριστούμε πολύ
    Υπέροχο άρθρο !
    Και έτσι είναι όλη η ζωή ! ! ! Χωρίς ασθένειες ! !

    όλα θεραπεύονται !
    να είμαστε καλά ! πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/4/11, 10:53 μ.μ.

    βάλτε κανένα προφυλακτικό και αφήστε τις κουλαμάρες! ένας αναστήθηκε και αν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ (ή ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΓΕΙΑ!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τέτοιου είδους ιστορίες.Όσοι υποστηρίζουν πως το aids δεν υπάρχει πέφτουν σε αντιφάσεις χειρότερες από αυτές για τις οποίες κατηγορούν τους υποτιθέμενους δολοφόνους τους.
    Για παράδειγμα , μπορεί να ισχύει αυτό ''Μπορούμε να εκτεθούμε στον HIV πολλές φορές χωρίς να μολυνθούμε. Το αμυντικό μας σύστημα... θα απαλλαγεί από τον ιό μέσα σε λίγες εβδομάδες, αν έχουμε ένα καλό αμυντικό σύστημα... '' αλλά το παραπάνω δεν αποτελεί για κανένα λόγο αποτρεπτικό παράγοντα για την χρήση φαρμάκων και εμβολίων , ούτε και αποτελεί προτροπή για την παραίτηση από έναν υγιεινό τρόπο διαβίωσης.
    Προσωπικά στους αρνητές του aids βλέπω τα σημάδια μιας ομαδικής αυθυποβολής ως placebo κόντρα στην υπαρξιακή αγωνία που δημιουργεί ο φόβος του θανάτου και μου φαντάζει αδιανόητο και επικίνδυνο κοινωνικά να υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι θεωρούν τον εαυτό τους άτρωτο απέναντι σε ένα οποιοδήποτε σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νοσήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/5/11, 6:02 π.μ.

    Basizeis ta legomena sou panw sto sxoliasmo enos arthrou kai oxi sthn pragmatiki kritiki..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σίγορα δεν βγάλαμε όλοι τα σκουφάκια μας αλλά θα συμφωνήσω οσον αφορά τις χημιοθεραπείες απο ιδίαν πείρα οσο για το πλασέμπο είναι σαν τον πασατέμπο θέλω να πώ αφου μου δίνει δύναμη γιατί να μην συνεχίσω. πολύ αισιόδοξο μύνημα. Ωραίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/6/12, 7:46 μ.μ.

    Καλό θα ήταν να μπαίνετε στον κόπο να τσεκάρετε και τη συνέχεια όταν πρόκειται για τέτοια άρθρα, που αφορούν τόσο σημαντικά θέματα υγείας. Η δημοσιογράφος Μαίρη Παπαγιαννίδου πέθανε από AIDS πριν λίγους μήνες. Οι αρνητές του ιού έχουν δικαίωμα να ζουν τη ζωή τους όπως θέλουν, όχι όμως να μολύνουν άλλους με τη σεξουαλική συμπεριφορά τους ή να διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις.

    http://www.tovima.gr/media/article/?aid=453391

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμε δεν νομίζω ότι η κυρία Μαίρη Παπαγιαννίδου μόλυνε κάποιον ή διάσπειρε ψευδείς ειδήσεις, αντιθέτως πιστεύω ότι έκανε μία μακροχρόνια έρευνα πάνω στην ασθένεια και την κατάγραψε σε βιβλίο με τις απόψεις, τα επιχειρήματά της και πραγματικά γεγονότα.
    Άφησε έργο πίσω της και δεν θα έπρεπε να αμαυρώνεις τη μνήμη της, όποιος θέλει διαβάζει το βιβλίο όποιος δε θέλει όχι…

    Θα τελειώσω με βιβλιογραφία με «ζωντανούς» ακόμα ανθρώπους, που έπρεπε να μη δημοσιεύονται τα βιβλία τους και να μην πουλάνε τις φόρμουλές τους

    Περισσότερες πληροφορίες για "ανίατες ασθένειες" και για τη συγκεκριμένη:

    Βιβλίο:
    Save your life-Dr Richard Schulze / Chapter #25: AIDS-1995 University of Natural Healing

    www.herbdoc.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα