Οι μύθοι και οι αλήθειες για τα ζωικά προϊόντα

Οι μύθοι και οι αλήθειες για τα ζωικά προϊόντα

Τα ζωικά προϊόντα και η αλήθεια στην διατροφή μας

Ομιλία του Gary Yourofsky στις 07/08/2010 στο πανεπιστήμιο GA Tech. της Georg. Μια εξαιρετική ομιλία που καταρρίπτει όλους τους μύθους υπέρ της χρήσης ζωικών προϊόντων.
Ο Gary θα γεμίσει το μυαλό σας με ενδιαφέρον στοιχεία, και θα σας βοηθήσει να κάνετε ηθικές επιλογές για μια υγιείς καρδιά και ψυχή. Το χαρισματικό του στυλ είναι μοναδικό - απαραίτητη θέαση για όσους νοιάζονται για τα ζώα ή επιθυμούν να κάνουν τον κόσμο έναν καλύτερο τόπο.

Η Πιο Συγκλονιστική Ομιλία Που Θα Ακούσετε Ποτέ-G Yourofsky

Διαβάστε ακόμη:Τα λαχανικά και ποιές αρρώστιες θεραπεύουν

9 σχόλια:

  1. Άποψη μου, οι αμερικανοί έχουν βρει τον τρόπο να δημαγωγούν και να προσανατολίζουν τον απλό κόσμο προς όποια κατεύθυνση θέλουν διαφημίζοντας με ακραίους τρόπους σχεδόν πλύσης εγκεφάλου τα Γ.Τ (μεταλλαγμένα ) προϊόντα τους από σόγια. Κάποια στοιχειά από αυτά είχαν ενδιαφέρον αλλά εως εκεί. Για να είσαι κάλος και ειρηνικός άνθρωπος δε χρειάζεται να είσαι ούτε βεγκαν ούτε μεγκαν η οτιδήποτε παρανοϊκή αμερικανική <> βλακεία τους λανσάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/7/12, 7:52 μ.μ.

    Ηθελα να ξερα ,ολοι αυτοι οι μικρο-γκαιμπελισκοι ,πως επιβιωνουν,γιατι μου ειναι αδυνατον να πιστεψω οτι καποιος πληρωνει για να ακουσει τις αποψεις του αλλα μου φαινεται πολυ πιο προφανες καποιος να τον πληρωνει για να τα πει σε καποιους...Αν δεν κανω λαθος αυτο προπαγανδα δεν λεγεται???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/7/12, 1:31 μ.μ.

    μετρον αριστον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/7/12, 10:22 π.μ.

    Όλες οι απόψεις δεκτές και θεμιτές, αλλά ας είμαστε λίγο ανοιχτόμυαλοι με κριτική σκέψη και ας μην αφορίζουμε ότι δεν μας αρέσει. Αυτά που πρεσβευεί αυτός και τα ονομάζει βεγκανισμό, είναι τα ίδια που πρεσβεύουν δεκάδες, ίσως και παραπάνω, σύγχρονοι γιατροί δε όλο τον κόσμο. Είναι αυτά για τα οποία κυνηγήθηκαν οι δικοί μας Πέτρου και Ευθυμιάδης τον 20ο αιώνα. Είναι αυτά που διδάσκε ο Ιπποκράτης, που το μόνο που έχει μείνει απο την ιατρική του γνωστό στους γιατρούς είναι ο όρκος που δίνουν. Όλοι αυτοί μιλάνε για το ίδιο πράγμα με διαφορετικό τρόπο. Αντί να τους κατακρίνουμε άκριτα, ας μελετήσουμε, ας ερευνήσουμε πρώτα, ας σκεφτούμε λογικά, χωρίς υλικές εξαρτήσεις, και γιατί όχι ας δοκιμάσουμε στο μέτρο που ο καθένας μπορεί και ας βγάλουμε μετά τα συμπεράσματα μας. Σε τελικά ανάλυση δίνουν τον τρόπο του πως να είμαστε ύγιεις, χωρίς αρρώστιες. Δεν ακούγεται πολύ καλό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/7/12, 1:13 μ.μ.

    Εγω αναρωτιεμαι αν όλη αυτή η επεξεργασια που περναει αυτη η μεταλαγμενη ή οχι σόγια για να γινει ζαμπον μπεικον λουκανικο σαλαμι ή ό,τι αλλο,και με τα προσθετα για το αναλογο άρωμα,ειναι τοσο υγιεινη οσο την κανουν να φαινεται, ή τελικα ειναι και χειροτερη απο την με μετρο καταναλωση κρεατος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/7/12, 10:58 π.μ.

    Αυτο που ειπα στις 7,52 ειναι οτι δεν εξεταζω την αποψη καθαυτην αλλα τον λογο για τον οποιον αυτη εκφραζεται ,ο οποιος κατα κανονα ειναι δολιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/7/12, 12:27 μ.μ.

    Το τραγικό στην υπόθεση είναι πώς πολλοί περιμένουν έλεος από κάποιο ανώτερο πλάσμα που αποκαλούν θεό, ενώ την ίδια στιγμή δεν δείχνουν το ανάλογο έλεος σε κατώτερα από αυτούς πλάσματα και σκαρφίζονται ένα σορό δικαιολογίες για να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/7/12, 1:16 μ.μ.

    Αγαπητέ Θεόδωρε σε ευχαριστώ που έχεις το θάρρος και προσπαθείς να δείξεις μια πολύ σημαντική αλήθεια παρά την αδιαφορία, εμπαιγμό ή εναντίωση που προφανώς αντιμετωπίζεις. Εύχομαι να συνεχίσεις την αναζήτηση και διάδοση τέτοιων, τόσο χρήσιμων πληροφοριών. Να είσαι σίγουρος, δεν να είμαστε μόνο ο Μουρούτης και εγώ που το εκτιμάμε.
    Πέτρος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/1/13, 11:46 μ.μ.

    κρεατοφαγος χωρις προσπαθεια κερδιζεις, βεγκαν με προσπαθεια χανεις, ειμαι με τον χανεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.

Σπόροι και φύτεμα